HOT RIGHT NOW

Η υποτιμημένη Βίκυ Μανώλη

Την γνωρίσαμε ως κορίτσι του Φουστάνου. Την βλέπουμε καθημερινά στο πρωινό του Mega. Αλλά ποτέ δεν την εκτιμήσαμε επαρκώς.

Κομψή, σικάτη, αέρινη, μεσογειακή, λιγομίλητη. Αυτή ήταν η πρώτη εντύπωση που είχα από την Βίκυ, βλέποντας την να περπατάει στους διαδρόμους των εκδόσεων που δούλευα, προκειμένου να κλείσει μια συνέντευξη με εβδομαδιαίο περιοδικό. Περίμενα μεγάλα πράγματα από εκείνη. Και δεν εννοώ το πρωινό του Mega.

Αν και, για να είμαι ειλικρινής, η συμμετοχή της στο συγκεκριμένο πρωινό, πελώριο φυτώριο γυναικών που πολύ μας αρέσουν όπως η Τζούλια Νόβα (όπως υπήρξε κάποτε συνολικά ο Ant1, αν και σχεδόν αποκλειστικά για ξανθές), έδωσε σε ένα ευρύτερο κοινό την ευκαιρία να την δει και να αναρωτηθεί ‘μα ποια είναι αυτή, η μούρλια μελαχρινή;’. Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να ελπίζω/πιστεύω.

 

Σκέψου ότι μιλάμε για ένα κορίτσι καλής οικογενείας, γέννημα θρέμμα Βριλησσίων, με πτυχίο μηχανολόγου από το ΤΕΙ Πειραιά (και ένα δεύτερο σε διοίκηση επιχειρήσεων) και δική της μπίζνα, την οποία γνωρίσαμε για πρώτη φορά ως νικήτρια του Face of the year το 2005.

 

 

Εντάξει, αυτό δεν είναι απόλυτα ακριβές. Η πρώτη φορά στην πραγματικότητα είναι όταν βγήκε, στα πέντε της, μαζί με την σχολή χορού της, στον Πρωινό Καφέ της Ρούλας Κορομηλά. Και η πρώτη φορά στην ουσία όταν την γνωρίσαμε ως σύντροφο του Ανδρέα Φουστάνου. Φαντάζομαι πάντως ότι και για εκείνον υπήρξε ‘ανακούφιση’ να είναι μαζί με μια γυναίκα που δεν είχε κανένα απολύτως λόγο -όπως βλέπετε- να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του.

 

Κατά τα άλλα το κορίτσι μας οφείλει το υπέροχο κορμί του στο μπαλέτο και τον μοντέρνο χορό που κάνει από πιτσιρίκι. Ενώ δεν έχει πρόβλημα να δηλώσει ότι όταν βγαίνει στα μαγαζιά συνήθως θα ‘λυγίσει’ και θα αγοράσει διάφορα που δεν χρειάζεται.

 

 

Το πιο εντυπωσιακό από όλα, ένδειξη του πως ‘χειρίζεται’ την καριέρα της, είναι ότι η Βίκυ δεν έχει κάνει τίποτα σέξι μέχρι τώρα. Εντάξει, ανεβάζει ενίοτε κάτι selfies στο instagram, αλλά αυτό το κάνει μέχρι και η θεία μου η Τούλα.

 

 

Είναι αυτό που λένε στο χωριό μου ‘διακριτικά’ όμορφη και σέξι. Όχι επιδεικτικά, όπως συνηθίζεται στο χώρο και όπως θα περίμενε κανείς. Και αυτό -σε συνδυασμό με ένα εντελώς κουκλίστικο πρόσωπο- είναι που, τελικά, την κάνει να ξεχωρίζει.