HOT RIGHT NOW

Κάτσε κάτω από το Θόλο (του Stephen King)

Η 29χρονη Κουβανή Natalie Martinez κρύβει τελικά πολλά προσόντα κάτω από την άχαρη στολή του σερίφη.

Την θυμόμουν στο Death Race, δίπλα στον Jason Statham. Αλλά δυσκολεύτηκα να την αναγνωρίσω ως βοηθό σερίφη στο Under the Dome. Κάτι παράδοξο αφού η κόρη του κουρέα από την Φλόριντα το έχει ‘χούι’ να παίζει σε αστυνομικές ταινίες (End of Watch, Broken City) και σειρές (Detroit 1-8-7, CSI: NY).

Αν θέλεις να πειστείς για τα πραγματικά ταλέντα της 29χρονης που, δέκα χρόνια πριν, διάλεξε η J. Lo -ανάμεσα σε 5.000 υποψήφιες από 36 πόλεις- για να είναι η εκπρόσωπος του brand της, μην κάνεις τον κόπο να την δεις στο Under the Dome.

 

Ούτε έχει νόημα να ρίξεις πάλι ένα βλέφαρο στα End of Watch και Broken City, τα χάιλαϊτ δηλαδή της μέχρι τώρα υποκριτικής καριέρας της (σ.σ. όντως είναι καλή και μάλιστα δίπλα σε βαρβάτα ονόματα).

Τσεκαρέ την απλά να  βγαίνει από την πισίνα στο ‘Yo Te Quiero’ των Wisin & Yandel, να βολτάρει στην έρημο στο ‘Rain over Me’ των Pitbull και Marc Anthony ή να ξελογιάζει τον Justin Timberlake στο ‘Senorita’.

Εκεί δηλαδή που μπορείς να διακρίνεις σε υψηλή ευκρίνεια το εκρηκτικό του χαρακτήρα της και τις έντονες ομοιότητες με την ΄προστάτιδά’ της Lopez.

 

 

Η αλήθεια είναι ότι η Natalie, χωρίς να διαθέτει το στήθος της Sofia Vergara ή την ‘ντανιά’ της Eva Longoria, έχει πάνω της κάτι (ελαφρώς, ίσως, πιο αλήτικο) που σε κάνει να θέλεις να την δεις στην  μικρή ή στην μεγάλη οθόνη.

Ενώ διαθέτει και την σχετική φωτογένεια, όπως απέδειξε με το μπαράζ φωτογραφήσεων που έκανε σε αντρικά περιοδικά (Stuff, Maxim, Esquire, GQ) στα πλαίσια του ρόλου της ως spoke-body της εταιρείας.

Μετά από μια γόνιμη δεκαετία, που ωστόσο δεν κατάφερε να την κάνει να ξεχωρίσει από τις εκατοντάδες κλώνους της που κυκλοφορούν στους δρόμους και στα castings του Χόλιγουντ,  το Under the Dome είναι η μεγάλη της ευκαιρία να κάνει το ένα άλμα παραπάνω.

Στα 29 της, είναι ακριβώς στην ηλικία και διαθέτει ακριβώς την εμπειρία ζωής που πρέπει.

 

Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο τύχη. Αυτή π.χ. που της έλειπε όταν βρέθηκε ένα τσακ από το να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Chuck. Με τον χαρακτήρα της να κόβεται τόσο τελευταία στιγμή, που ήδη είχε κυκλοφορήσει promotional material που την περιελάμβανε.

Ας ελπίσουμε ότι ο μεγαλοδύναμος θόλος θα βάλει ένα χεράκι για να την βοηθήσει.