HOT RIGHT NOW

Κωσταντίνα Κομματά, συγνώμη. Τώρα μπορείς να γυρίσεις κοντά μας;

Είναι μοντέλο. Ηθοποιός. Συμπαρουσιάστρια της Ιωάννας Λίλη. Και διαθέτει πρόσωπο που θυμίζει Μπριζίτ Μπαρντό στα ντουζένια της. Πείτε γεια στην νέα μας ψύχωση. Με την καλή έννοια πάντα.

‘Ένα κορίτσι πρέπει να είναι δυο πράγματα. Κλασάτη. Και υπέροχη’. Αυτό είπε η Coco Chanel. Αυτό έγραψε στο fb της η Κωνσταντίνα. Αυτό δηλαδή ισχύει απόλυτα και στην περίπτωσή της. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Δηλαδή το σημείο που την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα. Το μόνο που αρκεί είναι να σου δείξουμε το πρόσωπό της. Μια με τα μάτια κλειστά.

Και μια με τα μάτια, τα υπέροχα αυτά μάτια, ανοιχτά.

Είσαι ΟΚ; Αντέχεις; Πολύ ωραία. Τώρα λοιπόν δες αυτό το -βραβευμένο- βιντεάκι.

Τέλεια. Και τώρα που έχουμε την αμέριστη προσοχή σου, ας μιλήσουμε λίγο πιο αναλυτικά για το κορίτσι μας. Το οποίο εννοείται πως διαθέτει και ένα εξαιρετικό κορμί (κομπλέ με αλαβάστρινη επιδερμίδα, τύπου Emma Stone, τύπου καλλονής εποχής) που να πηγαίνει combo με το πρόσωπο Χολιγουντιανής star. Και όχι, δεν είμαστε υπερβολικοί. Ίσως απλώς ψιλο-καψουρεμένοι.

To πρώτο πράγμα για το οποίο οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη είναι το ότι δεν είχαμε/έχουμε δει ως τώρα το ‘Όλα Καλά’, την καθημερινή απογευματινή εκπομπή του Μακεδονία TV με παρουσιάστρια την Ιωάννα Λίλη της οποίας είναι μέλος.

Μεγάλο φάουλ δικό μας αφού στο ίδιο κανάλι, πριν χρόνια, ήταν που είχαμε πρωτοδεί, πρωτοσταμπάρει και πρωτοκατεβάσει στην Αθήνα για φωτογράφηση την Φαίη Σκορδά. Με άλλα λόγια, πρόκειται για κανονικό φυτώριο. Επίσης μεγάλο ‘φάουλ’ των Θεσσαλονικιών φίλων μας που, μέχρι τώρα, δεν μας έχουν πει ένα καλό λόγο για τον θησαυρό/λουλούδι που έχουν στην αυλή τους.

Ειδικά από την στιγμή που αυτή δεν είναι καν η πρώτη της τηλεοπτική εκπομπή καθώς έχει προηγηθεί το Freefall στο TV100.

 

Στην τελική εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να ‘μοιραστούμε’ μαζί τους την Πειραιώτισσα Χριστίνα Μουστάκα. Άσε που ότι δικό τους κορίτσι έχει έρθει Αθήνα, από την Ίνα Λαζοπούλου και την Αλέκα Καμηλά (παλιά) μέχρι την Ελένη Τσολάκη (πρόσφατα) έχουμε φροντίσει να το αποθεώσουμε.

Το δεύτερο πράγμα για το οποίο της οφείλουμε ένα ‘βέρι σόρι ματμαζέλ’ είναι ότι, μέχρι τώρα, δεν την έχουμε συμπεριλάβει σε καμία ONEWOMAN λίστα μας. Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν σκοπεύουμε να επαναλάβουμε του χρόνου. Πλέον η Κομματά είναι στο ραντάρ μας για τα καλά.

Κατά τα άλλα η Κωνσταντίνα, η φωτογράφηση της οποίας σε μεγάλο γυναικείο περιοδικό όπου να’ναι θα σκάσει μύτη, είναι ηθοποιός. Για την ακρίβεια μοιάζει φτιαγμένη να παίξει ρόλο σε ταινίες του Χίτσκοκ. Δείτε την εδώ στο video trailer της παράστασης ‘Γυμνή Συμφωνία’ που ανέβασε το 2013 για να πάρετε μια ιδέα.

 

Τόσο εσείς όσο, κυρίως, οι casting directors των καναλιών που είμαι σίγουρος ότι, αυτή τη στιγμή, βλέποντας αυτό το πρόσωπο, αισθάνονται επίσης ψιλο-ηλίθιοι για την παράλειψή τους.

Κατά τα άλλη η Κωνσταντίνα, ως μοντέλο, έχει κάνει ότι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει στην συμπρωτεύουσα. Τουλάχιστον από ότι μπορέσαμε να συμπεράνουμε βλέποντας τι έχει ανεβάσει στα social της. Βλέπε editorial μόδας για καλά περιοδικά.

Φωτογραφήσεις μόδας. Από μαγιό, μέχρι για γούνες στη λίμνη Ιωαννίνων.

Ενώ επίσης έχει υπάρξει κεντρικό πρόσωπο για καμπάνια γνωστής εταιρίας ρούχων.

Και έχει φορέσει και το νυφικό της. Έτσι για να μας κάνει να αλλάξουμε γνώμη για το γάμο.

Τι μένει; Να κατέβει με το καλό στην Αθήνα. Εμείς το θεωρούμε βέβαιο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την πείσουμε. Αλλά νομίζω ότι την κάναμε την (καλή) αρχή.