HOT RIGHT NOW

Μάντεψε πόσο καυτή είναι η Diora Baird

Το πρώην μοντέλο της Guess? αρχίζει να παίρνει πρωταγωνιστικούς ρόλους κι εμείς στηνόμαστε στην ουρά.

Στη μία ταινία θα τη δεις ως γλυκιά και ντροπαλή αιθέρια ύπαρξη, στην άλλη ξαφνικά είναι σεξοβόμβα γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ξεκίνησε κάνοντας τον κλόουν (όντως) και συνέχισε παίζοντας σε βίντεο των Black Keys. Το πρώην μοντέλο σε αφήνει διαρκώς να μαντεύεις, όμως το σίγουρο με αυτήν είναι πως δε θα περάσεις άσχημα.

Μεγάλη χρονιά για αυτήν το 2005. Όχι μόνο ξάπλωσε ανάσκελα (και γυμνά) στο κρεβάτι των “Wedding Crashers” (και συγκεκριμένα στην Unrated εκδοχή τους, και ό,τι καταλαβαίνεις), αλλά στήθηκε προκλητικά και στο εξώφυλλο του Playboy.

 

Στο Λος Άντζελες είχε πάει 5 χρόνια νωρίτερα, από τα 17 της δηλαδή, προσπαθώντας να πιάσει την καλή. Η γνώριμη ιστορία. Όμως εκεί που οι περισσότεροι wannabe αστέρες κάνουν τους σερβιτόρους, η Baird έπιασε δουλειά στα Gap το πρωί και ως κλόουν σε πάρτι το βράδυ.

(Δεν κρύβεται κάτι kinky πίσω από αυτή την πρόταση. Έκανε όντως τον κλόουν σε πάρτι.)

 

Αλλά πρώτα την βούτηξε η Guess? και ύστερα τη βούτηξε το Hollywood, και σήμερα γιορτάζουμε την κυκλοφορία του “Transit” στις αίθουσες, όπου δίπλα στον Jim Caviezel πρωταγωνιστεί στο πιο απολαυστικό είδος road movie: Σε αυτό όπου ένας μανιακός καταδιώκει αθώους και τελικά καταλήγουν τα πάντα μέσα σε αυλάκια αίματος.

Τελοσπάντων, η ουσία όμως είναι ότι ανάμεσα σε όλες αυτές τις λαμπρές και πετυχημένες της στιγμές, η Baird πρωταγωνίστησε και σε σημαντικότερα πράγματα. Συγκεκριμένα, στα εξώφυλλα κάθε πιθανού αντρικού περιοδικού: Esquire, FHM, Stuff, Maxim κλπ. Λαμπρά, γιατί έχει αφήσει πίσω της έργο.

Diora Baird 

Παράλληλα έκανε ΚΑΙ σινεμά.

 

Αυτό ήταν σκηνή από το “Young People Fucking”, το οποίο σου ορκίζομαι πως είναι ρομαντική κομεντί με συμμετοχή στο Φεστιβάλ του Τορόντο. Είναι κανονική ταινία. Απλά εμείς διαλέξαμε το καλύτερο κομμάτι της. (Συγχώρεσέ μας τη μεταγλώττιση.)

Ας κλείσουμε με ένα τραγουδάκι. Όχι τυχαία, είναι το “Howlin’ For You” των Black Keys, στο οποίο η εμφάνιση της Baird μας κάνει να κάνουμε howlin’ for her.