HOT RIGHT NOW

Ναι. Αυτή η γυναίκα θες να σε δολοφονήσει

Η Lea Seydoux είναι η αδίστακτη δολοφόνος του νέου Mission Impossible. Αδίστακτη και sexy.

Αρκούν μόλις μερικά δευτερόλεπτα στην αρχή της ταινίας Mission Impossible: Ghost Protocol για να καταλάβεις ότι η Lea Sheydoux είναι ό,τι πιο θηλυκά επικίνδυνο κυκλοφορεί στην βιομηχανία του Hollywood αυτή τη στιγμή. Εκείνα τα δευτερόλεπτα που μεσολαβούν από τότε που εμφανίζεται η φωτογραφία της σε ένα κινητό με το χαρακτηριστικό Assasin, μέχρι να εκπληρώσει την αποστολή της.

Ο Θωμάς έγραψε τις προάλλες για την Paula Patton. Εκείνη που κάνει τον Tom Cruise να αισθάνεται τοσοδούλης. Συγνώμη που θα διαφωνήσω φίλε Θωμά αλλά η Lea Seydoux είναι που κάνει την Paula Patton να αισθάνεται τοσοδούλα.

 

Δεν την ξέρεις την Lea Seydoux αν δεν έχεις δει το νέο Mission Impossible. Κι ας την είχες προσέξει στο Inglurious Basterds. Κι ας την είχες δει στο Robin Hood. Κι ας είχες μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν την γνώρισε ο Owen Wilson στο βιβλιοπωλείο στο Midnight in Paris, για να καταλήξει στο τέλος μαζί της.

Παλιότερα είχε συμμετάσχει σε διάφορες παραγωγές. Κυρίως Γαλλικές. Αρκετές όμως για να τραβήξει τα βλέμματα παραγωγών και σκηνοθετών. Για αυτήν ακριβώς τη Γαλλική φινέτσα, την ιδιόμορφη οδοντοστοιχία και την μποέμικη διάθεση σε κάθε της κίνηση. Ακόμα κι όταν γδύνεται στον κινηματογραφικό φακό.

 

Κι είχε κι άλλες γυμνές σκηνές η Lea στο παλμαρέ της. Κι άλλες εμφανίσεις σε μικρές ταινίες, πριν κάνει το βήμα για την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

 

Αλλά η ερμηνεία στο Ghost Protocol βγάζει εκείνη την πλευρά του άνδρα που θέλει τη γυναίκα δυναμική και επικίνδυνη. Γιατί μπορεί για μια γυναίκα ο κίνδυνος να είναι ισχυρό διεγερτικό. Αλλά όταν βλέπεις τη Lea Seydoux να σκοτώνει για διαμάντια, συνειδητοποιείς ότι το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες.

Γεια σου Lea. Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα.