HOT RIGHT NOW

Οι φωτογραφίες της Kimberley Garner είναι ποίηση σε μπικίνι

Υποδεχόμαστε την άνοιξη με ένα τρυφερό, fit και οριακά μαυρισμένο οπτικό σονέτο.

Η 29χρονη Kimberley Garner είναι σχεδιάστρια, επιχειρηματίας, TV persona, ηθοποιός και influencer. Η διαφορά που έχει με όλες τις υπόλοιπες 29χρονες που κάνουν λίγο απ’ όλα, είναι ότι εκείνη κάνει το αντίθετο. Αν ήταν δόκιμη η έκφραση, θα λέγαμε ότι κάνει πολύ απ’ όλα. Τα έχει πάει περίφημα με ό,τι κι αν έχει ασχοληθεί μέχρι στιγμής. Επιπλέον, στη μέχρι τώρα σαρωτική της διαδρομή, έχει γίνει η εξαίρεση σε αρκετούς κανόνες.

Rule#1: Δεν υπάρχουν ωραίες Αγγλίδες

Το πόσο ωραία είναι η Kimberley θα το έχεις ήδη αντιληφθεί από τις φωτογραφίες της. Το πόσο Αγγλίδα είναι δεν είναι εύκολο να μετρηθεί, γιατί το αγγλόμετρο έσπασε όταν έμαθε ότι είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στο Άσκοτ, ανάμεσα σε επαύλεις, αλογάκια και περίεργα καπέλα.

Rule#2: Τα παιδιά των σκληρών ριάλιτι είναι καμμένα χαρτιά

Το δικό μας κορίτσι συμμετείχε (για λίγο) στο ‘Made in Chelsea’. Και η αλήθεια είναι ότι αυτή η συμμετοχή ήταν που την έκανε διάσημη. Νωρίτερα, όμως, είχε ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές στην στην υποκριτική σε δύο από τα πιο αναγνωρισμένα καλλιτεχνικά σχολεία του Ηνωμένου Βασιλείου (τη LAMDA και τη RADA). Επίσης, είναι γόνος των Garner, μιας από τις πιο επιτυχημένες (και πλούσιες) οικογένειες που ασχολούνται με τα μεσιτικά στην κεντρική Αγγλία. Καμμένη δεν τη λες σε καμία περίπτωση.

Rule#3: Το μήλο πέφτει κάτω απ’ τη μηλιά

Η Kimberley δεν ακολούθησε την (εύκολη) δουλειά του μπαμπά. Ευτυχώς για μας, προτίμησε να κάνει το χόμπι της επάγγελμα. Το 2012 ίδρυσε την Kimberley London Ltd, την εταιρεία που κατασκευάζει κι εμπορεύεται τα μαγιό που σχεδιάζει η ίδια.

Rule #4: Μάρτης – γδάρτης

Κανένας μήνας, καμία ψύχρα και καμία θυμοσοφία δεν μπορεί να εμποδίσει την Kimberley από το να κυκλοφορεί με μπικίνι (ή ολόσωμα) 12 μήνες τον χρόνο. Στο κάτω – κάτω είναι κι αυτή μια δουλειά που πρέπει να γίνει. Κάποιος πρέπει να διαφημίσει τα μαγιό που σχεδιάζει. Και, αλήθεια, δεν θα βρεις εύκολα κάποια που να φοράει και να μοιράζεται τις δημιουργίες της Kimberley πιο γενναιόδωρα από την ίδια την Kimberley.