HOT RIGHT NOW

Όλος ο πλανήτης υποκλίνεται στους γλουτούς της Natalia Velez

Η 29χρονη πάλαι ποτέ WAG του Radamel Falcao τιμά και με το παραπάνω την Κολο-μβιανή καταγωγή της.

Την είδαμε στο εξώφυλλο του Αυγουστιάτικου ZOO Αυστραλίας (ναι, έχουμε σφαιρική γνώση των cover girls ανά τον πλανήτη). Και συνειδητοποιήσαμε το μεγαλείο της δήλωσής της. Ότι δηλαδή ‘Δεν με πειράζει που με κοιτάζουν όλοι στον κ%λ#. Είναι το καλύτερο σημείο του σώματός μου. Αρέσει στους πάντες’

 

Η αλήθεια είναι ότι την είχαμε αδικήσει. Μια μικρή αναφορά στο θέμα μας για τις Κολομβιανές προφανώς και δεν αρκεί για να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας με την μοντέλα που παραλίγο να βρεθεί στο φετινό Sports Illustrated Swimsuit Edition μετά από λαϊκή απαίτηση των αναγνωστών του site.

 

Μιλάμε για ένα κορίτσι που, από τα 13 της που ξεκίνησε το μόντελινγκ, μας έχει χαρίσει -ως αντρικό φύλο- αμέτρητες χαρές. Τελευταία από τις οποίες ήταν η φωτογράφηση της για το Zoo Αυστραλίας, που λέγαμε παραπάνω, με τίτλο ‘Bum of the year’. Το ίδιο σημείο της ανατομίας της στο οποίο επέλεξαν να δώσουν έμφαση και τα παιδιά από το Maxim Ισπανίας, που επίσης την τίμησαν δεόντως.

 

Καθώς και οι συμπατριώτες της στο Κολομβιανό Don Juan magazine (τεύχος Μαρτίου) που έκαναν κυριολεκτικά να μας τρέχουν τα σάλια βάζοντάς την να χαϊδεύει burger.

 

Να δαγκώνει hot dog.

 

Να προσπαθεί να χωρέσει στο στόμα της ένα τεράστιο κομμάτι κρέας.

 

Και, στην πιο ‘τι βλέπουν τα ματάκια μου τώρα’ λήψη, να προσπαθεί να ‘ντιλάρει’ ταυτόχρονα με δυο μελωμένα ψητά μπούτια κοτόπουλου.

 

Αυτή η λήψη ήταν που μας έκανε να καταλάβουμε την αναγκαιότητα να σας παρουσιάσουμε το έργο της αναλυτικά και διεξοδικά. Ξεκινώντας από το πόσο γρήγορα βρέθηκε να κάνει δουλειές εκτός Κολομβίας για brands όπως Avon, Americanino, Besame, Coca-Cola, Go Daddy, Pantene, Pepsi και Samsung.

 

Την σταθερή παρουσία της, από το 2012 και μετά, στις περιζήτητες διαφημίσεις του Super Bowl. Πρώτα ως γυμνό μοντέλο για την Go Daddy και μετά ως την γυναίκα για την οποία αξίζει να φας μια μπάλα rugby στους όρχεις για λογαριασμό των Doritos.

 

Και, φυσικά, την περίοδο που η σχέση της με τον παντρεμένο Falcao (που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε, ενώ έπεσαν και οι σχετικές μηνύσεις) ήταν ευλογία για όλους τους φιλότιμους συντάκτες λιστών με WAG’s που αρνούνται πεισματικά να την βγάλουν εκτός μέχρι και σήμερα.

 

Όπως και να’χει η Natalia από το Μεντεγίν είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο καυτά κορμιά στο Μαϊάμι, όπου και ζει εδώ και πέντε χρόνια. Κάτι που, σε μια πόλη με τόσο συναγωνισμό αψεγάδιαστης σάρκας, δεν το λες και εύκολο.

 

Για αυτό και το κορίτσι μας φροντίζει να γυμνάζεται εντατικά. Έχοντας καταφέρει και να κρατάει το ύψος των γλουτών της στον Θεό και να έχει δημιουργήσει ένα -εξίσου αξιοζήλευτο- σετ κοιλιακών.

Προσοχή. Η Ναταλία το ναταλάκι μας, δεν είναι καμία ελαφρομύαλη. Αντιθέτως, πέρα από κορμί για εγκεφαλικά, διαθέτει και μυαλό για μπίζνα, έχοντας σπουδάσει Product Design. Αυτό δηλαδή που είναι και η κανονική της δουλειά σε μια εταιρία environmental services.

 

Κατά τα άλλα μισεί όποιον καταστρέφει τον πλανήτη, της αρέσει να ζωγραφίζει, να κάνει water ski και να παλεύει (wrestling εννοώ) και επιμένει να λέει όχι σε προτάσεις για γυμνές φωτογραφήσεις. Για την ακρίβεια σε εντελώς γυμνές. Δεν τρέχει τίποτα. Είπαμε. Την όρεξη μας την ανοίγει και έτσι.