HOT RIGHT NOW

Ποια είναι η νέα καυτή κόκκινη ιέρεια στο Game of Thrones;

H 33χρονη Ισραηλινή, Ania Bukstein, με τα υπνωτικά ματόφρυδα, μας θύμισε πόσο πολύ μας αρέσουν οι κοκκινομάλλες.

Μπορεί η Καλίσι να είναι εκείνη που έχει ψηφιστεί ωραιότερη του κόσμου, η Cersei να είναι στην πραγματικότητα η πιο ροκ και η Margaery να διαθέτει τα πιο μάτια-κρεβατοκάμαρα, αλλά, τη διαφορά στο Game of Thrones, κακά τα ψέματα, την κάνουν οι κοκκινομάλλες.

Από την μια η υπέροχη Sophie Turner ως Sansa που αντιπροσωπεύει το λαμπρό μέλλον και από την άλλη η έμπειρη Carice Van Houten ως Melisandre.

Η ευρωπαϊκή, θυμίζω, απάντηση στην Sharon Stone με τον Paul Verhoeven να δηλώνει για την πρωταγωνίστριά του στο Black Book ότι ‘H διαφορά ανάμεσα στην Sharon (σ.σ. Stone) και την Carice είναι ότι η Carice ξέρει πώς να παίζει. Είναι η πιο ταλαντούχα ηθοποιός με την οποία έχω δουλέψει ποτέ’ και την ίδια συνειδητά να γυρίζει την πλάτη στο Χόλιγουντ.

“Ο ατζέντης μου είχε σοκαριστεί που ήθελα να επιστρέψω στην Ευρώπη. Αλλά έχω δει το Χόλιγουντ και αποφάσισα ότι δεν μου ταιριάζει με τίποτα αυτό το είδος ζωής. Δεν αντέχω να ασχολούμαι συνέχεια με ηλιθιότητες. Είναι μια βαριά βιομηχανία που δεν έχει να κάνει με τίποτα με την τέχνη”.

Τουλάχιστον αυτό στα κιτάπια μου. Πάντα με λογική σε ποια θα επέτρεπα να με ‘προσηλυτίσει’ στην λατρεία του θεού της. Μόνο που αυτή τη σεζόν ήρθε να προστεθεί άλλη μια κόκκινη ιέρεια στην τράπουλα. Μιλάμε για την Kinvara, High Priestess του Red Temple του Volantis, που είδαμε στο επεισόδιο πέντε να μπαίνει μέσα στην Μεγάλη Πυραμίδα της Meereen και να αποδεικνύει επιτόπου στο Varys ότι η σύνδεσή της με τον Θεό του Φωτός είναι σήμα καμπάνα.

Για την ακρίβεια ίσως πιο σήμα καμπάνα από ότι της Melisandre. Όπως και να έχει η Kinvara έχει μέλλον στη ζωή μας. Και αυτό είναι καλό πράγμα. Με την προϋπόθεση ότι δεν χρειαστεί να βγάλει ποτέ το μενταγιόν της. Είδαμε μια φορά πως παίζει να είναι μια ιέρεια χωρίς. Δεν μας χρειάζεται δεύτερη (Εδώ θέλω να βάλω comment ‘Εκτός και αν είστε Gilf Lovers’, αλλά μου φαίνεται χοντρό).

Ένας ρόλος που πολλές πόθησαν (κυκλοφόρησαν και κάποια leaked audtion tapes), αλλά ο οποίος τελικά κατέληξε στην 33χρονη Ρωσο-Ισραηλινή (οι γιατροί γονείς της μετακόμισαν από την Μόσχα όταν ήταν 8).

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, γνωστή εντός των ορίων της χώρας της, η οποία, ένεκα του συνδυασμού λαμπερών ματιών και πλούσιων φρυδιών, προσωπικά μου φέρνει σε κάτι από Rachel Weisz. Κάτι που πάντοτε είναι καλό πράγμα.

 

Αν αναρωτιέσαι γιατί το κορίτσι μας (που είναι παντρεμένη με ένα κτηματομεσίτη) έχει ένα μικρόφωνο γύρω από το λαιμό του, αυτό συμβαίνει επειδή πέρα από βραβευμένη ηθοποιός (βλέπε Israeli “Woman of the Year in Cinema” award) ασχολείται και με το τραγούδι.

 

Παρότι είναι σχετικά μικρή, η Ania (που έχει είδωλο την Barbra Streisand) έχει ήδη κλείσει μια 20ετία στο κουρμπέτι, με την πρώτη της ταινία να είναι όταν ήταν 12 ετών.

 

Και γενικώς έχει κάνει κανονικά τα πάντα. Από χαζο-sitcom και σοβαρο-θέατρο έως ταινίες τρόμου και μεταγλωττίσεις σε ταινίες της Disney. Εννοείται και γυμνό. Γιατί τι είδους Κόκκινη Ιέρεια θα ήταν αν, κάποια στιγμή, δεν μας δείξει το πλούσιο φυσικό στήθος της.

Ουσιαστικά μιλάμε για ένα σκληραγωγημένο (μετά το Λύκειο υπηρέτησε στην Ισραηλινή αεροπορία) βαρελότο, μεγέθους Καλίσι (έχουν και περίπου το ίδιο ύψος, δηλαδή 1,55 και 1,57 η Emilia Clarke) που παίρνει πολύ σοβαρά ότι κάνει και, με όπλο το τρελά έντονο βλέμμα της, αναμένεται να μας απασχολήσει αρκετά κατά τη διάρκεια της σεζόν.

 

Μπόνους ότι της πηγαίνει πολύ το κόκκινο. Δεν συμφωνείς;