HOT RIGHT NOW

Σου βρήκαμε την νέα Halle Berry (ένα απλό ευχαριστώ αρκεί)

Την λένε Megan Echikunwoke και πρωταγωνιστεί στο House of Lies. Ναι, το ξέρει ότι το όνομα της δεν προφέρεται με τίποτα. Αλλά είναι τόσο περήφανη για την Νιγηρο-Νάβαχο καταγωγή της.

‘Μέσα σε επτά λεπτά με έκανε να βγάλω σιντριβάνια. Κάτι που δεν κατάφερες εσύ μέσα σε επτά χρόνια γάμου’. Η ατάκα της συζύγου ενός executive, όταν γύρισε από την τουαλέτα του εστιατορίου με την bisexual στρίπερ Megalyn που έφερε μαζί του να ποζάρει ως γυναίκα του ο management consultant Don Cheadle, στο πρώτο επεισόδιο του House of Lies, δείχνει την επίδραση που έχει το κορίτσι στον άμαχο πληθυσμό.

 

Η αλήθεια είναι ότι πάει καιρός από την τελευταία φορά που μου έπεσε το σαγόνι βλέποντας μια ηθοποιό να βγάζει τα ρούχα της. Αλλά η Megalyn, στα 29 της, ήταν μια πραγματική αποκάλυψη. Για την ακρίβεια μου θύμισε την γυμνή σκηνή της Halle Berry στο Swordfish. Και κάτι από την Jennifer Lopez στο Ολιβερστοουνικό U Turn.

Αν και το τελευταίο μπορεί να συνέβη επειδή ψάχνοντας την περίπτωση της έμαθε ότι μεγάλωσε σε ένα καταυλισμό Νάβαχο, στο πιο απόμερο μέρος της Αριζόνα. Και δεν μιλάω για του χλιδάτους, αυτούς που βγάζουν τόνους λεφτά από τα καζίνο που επέτρεψε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση να χτιστούν στα εδάφη τους. Αλλά τους εντελώς ντέκα.

Σου βρήκαμε την νέα Halle Berry 

Σκέψου ότι μέχρι τα 19 της, που πρωτοέσκασε στο LA, δεν είχε πάει ποτέ σε εμπορικό κέντρο. Δεν είχε καν μπει ποτέ σε αίθουσα κινηματογράφου.

Εννοείται πως στην αρχή της καριέρας της βρέθηκε κάποιος να την εκμεταλλευτεί. Αφήνοντας της ενθύμιο την γυμνή φωτογράφηση που στολίζει αυτό τo post.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι το πώς πέρασε απαρατήρητη για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Γιατί αν τσεκάρεις τα credit της στο imdb, θα διαπιστώσεις πως όλο και κάτι έχει κάνει. 

Όπως π.χ. έξι επεισόδια στο 24 ως κόρη του Αφροαμερικανού προέδρου, ένα επεισόδιο στο E.R., ένα στο Buffy the Vampire Slayer, οχτώ στο 70s show του Aston Kutcher και, πιο σημαντικό από όλα, είκοσι τρία επεισόδια στο CSI Maiami και ένα μόνιμο guest ρόλο στο καινούργιο Beverly Hills.

Κρίμα που δεν υπάρχει διαθέσιμο κλιπάκι από την μέχρι τώρα πορεία της στο House of Lies να σου δείξω. Π.χ. την λεσβιακή σκηνή του 1ου επεισοδίου ή την εντελώς γυμνή του τελευταίου, όταν και υπόσχεται στο Don Cheadle ότι θα του κάνει ένα πολύ special δώρο αν καταφέρει να κρατήσει το πέος του κλειδωμένο καθόλη την διάρκεια του επαγγελματικού του ταξιδιού.

Αλλά αυτό θα είναι και κίνητρο για να κάτσεις να διαβάσεις το αναλυτικό μου post για την ίδια την σειρά, την καλύτερη κατά την γνώμη μου τις φετινής σεζόν, που θα ακολουθήσει.