HOT RIGHT NOW

Στα πόδια της κόρης της Basinger σφάζονται πρακτορεία

Την λένε Ireland Baldwin (σ.σ. οι φίλη την αποκαλούν Dublin) και δεν είναι καν 18 ετών. Υποκλίσου στην δύναμη των γονιδίων.

Το να είσαι φτυστή η Kim Basinger είναι ευλογία. Το να είσαι και φτυστή και κατά 18 εκατοστά ψηλότερη (βλέπε 1,89) είναι απλά δείγμα ξεδιάντροπης εύνοιας της φύσης. Αν προσθέσεις στο μείγμα και ένα γερό επώνυμο (όπως π.χ. του μπαμπά της, Alec Baldwin) καταλαβαίνεις γιατί τα αμερικάνικα μίντια έχουν πάθει την κακιά την λύσσα μαζί της.

‘Είσαι ένα αγενές, αναίσθητο, μικρό γουρούνι’. Το συγκεκριμένο voicemail, που άφησε ο τσαντισμένος Baldwin στην κόρη του όταν ήταν 11 ετών και δεν του τηλεφώνησε, έγινε μεγάλο θέμα. Τόσο που, όπως δήλωσε σε συνέντευξη του, του προκάλεσε έντονες αυτοκτονικές τάσεις.

Αν, όμως, το όλο θέμα ήταν ήδη τότε μια φορά γελοίο, πλέον, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες της -σχεδόν 18χρονης- Ireland από την παραλία, καταντάει τραγικό. Μια καλοστημένη φάρσα που έπαιξε το σύμπαν στον μπαμπά Alec.

Γιατί, ως πατέρας κόρης και εγώ, δεν νομίζω ότι υπάρχει χειρότερος εφιάλτης από το να βλέπεις το πλασματάκι που σε έλεγε κάποτε ‘μπαμπούλη’ να εξελίσσεται σε μια στρατοσφαιρική γυναικάρα που μοιάζει να αποτελεί το επόμενο στάδιο στην ανθρώπινη εξέλιξη.

Εκείνο δηλαδή που αγγίζει την τελειότητα. 

 

Αυτή την στιγμή η Ireland (σ.σ. που πήρε το όνομα της από ένα από τα ταξίδια που η έγκυος μητέρα της ονειρευόταν να κάνει μαζί της) έχει αρχίσει να υποκύπτει διαδοχικά στα πράγματα που κάποτε ορκιζόταν ότι ποτέ δεν θα έκανε.

Όπως το να υπογράψει συμβόλαιο με πρακτορεία μοντέλων (IMG Models, Two Managements). Και μάλιστα στην ίδια ακριβώς ηλικία, στα 17 της, που είχε κάποτε υπογράψει η μητέρα της με το Ford Models.

Ενώ η υποκριτική, όπως όλοι -εκτός από εκείνη- πάντοτε το θεωρούσαν σίγουρο, νομοτελειακά θα ακολουθήσει.

 

Το μοναδικό τέκνο ενός επεισοδιακού γάμου που κράτησε 10 χρόνια (σ.σ. δυο από τα οποία τα πέρασαν ο Alec και η Kim στα δικαστήρια για το ποιος θα πάρει την κηδεμονία της) βρίσκεται πλέον καθημερινά στις ειδήσεις και στην σελίδα με τα δημοφιλή της Huffington Post.

Ο λόγος; Κάτι τόσο απλό όσο το ότι βρέθηκε στην πρώτη σειρά μιας επίδειξης μόδας.

Ή κάτι τόσο οφθαλμολαγνικό όσο ότι προκάλεσε και πάλι πολλαπλά εγκεφαλικά με την ‘εκνευριστική’ συνήθεια που έχει να ανεβάζει φωτογραφίες της στο instagram όπου γυμνάζεται ή κάνει ακροβατικά στην παραλία.

Το πιο εξωφρενικό, όμως, από όλα είναι ότι ακόμη δεν έχει προλάβει καν να κάνει την πρώτη της φωτογράφηση.

Αλλά οι ειδικοί θεωρούν ότι -ο συνδυασμός γονιδίων και επωνύμου- θα την οδηγήσει σύντομα στον ίδιο μονοπάτι με τα είδωλα της από τον χώρο. Δηλαδή τις Miranda Kerr,  Kate Moss και ‘φυσικά την μητέρα μου’.

 

Για την ώρα η 189 εκατοστών Αφροδίτη δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα με την συμπεριφορά της. Συνεχίζει να γυμνάζεται δυο φορές την μέρα (γιόγκα το πρωί, αεροβική το βράδυ).

Να βλέπει ταινίες τρόμου με τον μπαμπά και ρομαντικές κομεντί με την μαμά (‘μετά τραγουδάμε και χορεύουμε στην κουζίνα’).

Και να διατηρεί -σε όλα τα επίπεδα- την αθωότητα της.

Αλλά το Χόλιγουντ είναι  τίγκα στους λύκους. Και εκείνη η πιο περιζήτητη Κοκκινοσκουφίτσα στην πιάτσα.

Εκτός και αν της βγει σε καλό ότι έχει μεγαλώσει βλέποντας τους celebrities ως κανονικούς ανθρώπους