HOT RIGHT NOW

Θα κάναμε τα πάντα για τη θυγατέρα του Bono

H 24χρονη Eve Hewson αποφάσισε να μας δείξει τα προσόντα της, φωτογραφιζόμενη για το Αμερικάνικο GQ.

Μια χαρά αφορμή για να σας υπενθυμίσουμε αυτήν που ήδη ξέρετε -αλλά ενδεχομένως δεν είχατε ιδέα ποιανού κόρη είναι- ως νοσοκόμα στο The Knick (εξού και το φλεβο-κόψιμο, επειδή ξέρει να τις ‘ράψει’).

Ένα ζευγάρι αστραφτερά μπλε μάτια που πλαισιώνουν ιδανικά το έντονο πρόσωπό της (ναι, η ομορφιά της δεν είναι καθόλου διακριτική), ένα σώμα γεμάτο καμπύλες σε όλα τα σωστά σημεία, μια Ιρλανδική προφορά που την καθιστά αυτόματα οικεία και ‘εξωτική’ και το θράσος ενός παιδιού που, στα 11 του, μπήκε στο γραφείο του πατέρα της, έκλεψε τους τηλεφωνικούς αριθμούς επωνύμων τύπου Justin Timberlake και άρχισε να τους παίρνει για να τους κάνει φάρσα.

 

 Όλα αυτά συνθέτουν το εμφανές μέρος του παζλ που αποτελεί η γεννημένη στο Δουβλίνο και μεγαλωμένη στο Brooklyn Memphis Eve Sunny Day, όπως είναι το πλήρες όνομά της.

 

 

Ένα κορίτσι που, όπως δήλωσε στο GQ, έμαθε από μικρή να διακρίνει την απελπισία στο βλέμμα των ανθρώπων που την πλησίαζαν εξαιτίας του ονόματος του πατέρα της και φρόντιζε να τους αποφεύγει.

 

Τόσο στο Δουβλίνο, όπου πήγε πρώτα στο κολέγιο St. Andrew’s, όσο και στο New York University όπου συνέχισε τις σπουδές της.

 

Εννοείται πως οι γονείς της θα προτιμούσαν να ακολουθήσει οποιοδήποτε άλλο δρόμο από αυτό που επέλεξε. Όπως εννοείται πως η ίδια θεωρεί ότι δεν είχε άλλη επιλογή αφού:

 

 

Η αλήθεια είναι πως η Eve, την οποία, όπως είναι λογικό, βοήθησε ο πατέρας της να βάλει το πόδι της μέσα στην πόρτα, τα έχει πάει μέχρι τώρα παραπάνω από μια χαρά. Το ξέρω ότι δεν την θυμάσαι απαραίτητα, αλλά -πριν από το The Knick– ήταν το πανκιό δίπλα στον ροκ σταρ Sean Penn στο This Must Be the Place, μέλος του cast του Blood Ties (βλέπε Clive Owen, Marion Cotillard, Mila Kunus, Zoe Saldana) και η κόρη του James Gandolfini στο Enough Said.

 

 

Αν και ο πιο high profile ρόλος της, αυτός που ήταν η αφορμή για την φωτογράφηση στο GQ, ήταν αυτός της κόρης του Tom Hanks στο Οσκαρικών αξιώσεων Bridge of Spies. Και, προσεχώς, η Marian στο Robin Hood: Origins.

 

 

Όπως και να’χει η Eve είναι δεδομένο ότι θα μας απασχολήσει ξανά και ξανά. Κυρίως γιατί έχει πάθος για αυτό που κάνει. Ένα πάθος που ίσως προκύπτει από την βαθιά ανάγκη της να σταματήσουν να την βλέπουν όλοι ως την κόρη του Bono και να αρχίσουν να την αντιμετωπίζουν ως αυτό που πραγματικά είναι (σ.σ. Σκέψου ότι ο casting director του The Knick δεν είπε στο Soderbergh ποιανού κόρη είναι για να μην επηρεάσει αυτό την απόφασή του).

 

Tι είναι αυτό; Απλώς μια βέρα Νεοϋορκέζα αποφασισμένη να πετύχει.

 

 

Συγκεκριμένα μια Ιρλανδικής καταγωγής Νεοϋορκέζα, η αλαβάστρινη ομορφιά της οποίας μάλλον θα μεταφραστεί σε πολλούς ακόμη ρόλους σε ταινίες εποχής από ότι μας έχει ήδη σερβίρει. Επίσης μια Ιρλανδικής καταγωγής Νεοϋορκέζα που ξέρει να πίνει σαν Ιρλανδέζα, να βρίζει σαν Ιρλανδέζα και να αποφεύγει επιδέξια τις κακοτοπιές, τους κόλακες και τους αυλικούς.