HOT RIGHT NOW

Το φετινό ημερολόγιο της Pirelli εκπληρώνει τα όνειρά μας

Η έκδοση του 2019 περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κινηματογραφικές πόζες της Gigi Hadid και της Laetitia Casta.

Μια από τις αγαπημένες παραδόσεις στο τέλος κάθε χρόνου, είναι η κυκλοφορία του ημερολογίου της Pirelli για την νέα χρονιά που έρχεται, στις σελίδες του οποίου μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες αυτού του πλανήτη ποζάρουν για το φακό διάσημων φωτογράφων, χαρίζοντάς μας τις πιο σέξι πόζες τους.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, το ημερολόγιο δείχνει να έχει ωριμάσει και να ακολουθεί τα σημεία των καιρών, αφήνοντας πίσω του απολιθωμένα κόνσεπτ όπως η αναπαράσταση σκηνών σεξ και οι ξερές πόζες χωρίς ρούχα, με τους φωτογράφους να πειραματίζονται πάνω στην τέχνη τους και τα μοντέλα να μας δείχνουν πως η γυναικεία ομορφιά είναι κάτι πολύ πιο ουσιαστικό από μια γυμνή ή ημίγυμνη πόζα χωρίς νόημα.

Στο τεύχος του 2019 με τίτλο ‘Dreaming’, πίσω από τον φακό πήρε θέση ο σπουδαίος Albert Watson και δεν δίστασε να φέρει στις σελίδες του ημερολογίου τη δική του φιλοσοφία, καλώντας τις διάσημες γυναίκες που συμμετείχαν να ποζάρουν ως θηλυκά που κυνηγάνε τα όνειρά τους. “Το ημερολόγιο της Pirelli ξεκίνησε ως ένα pinup calendar για τους μηχανικούς που άλλαζαν λάστιχα και αυτό το σέξι στοιχείο παρέμεινε για πολλά χρόνια. Όταν ήρθε η σειρά μου, θεώρησα πως το να πάμε τα μοντέλα σε μια παραλία για να ξεγυμνωθούν θα έμοιαζε άκαιρο ενώ ταυτόχρονα εξελίσσεται το κίνημα #MeToo”, σχολίασε ο Watson και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και άκρως κινηματογραφικό.

Χαρακτήρες γυναικών βγαλμένων από μεγάλους κινηματογραφικούς ρόλους, ποζάρουν διηγούμενες μια ιστορία της πορείας τους προς την επιτυχία, με τις Gigi Hadid, Misty Copeland, Julia Garner και Laetitia Casta να είναι μερικές μόνο από τις πανέμορφες γυναίκες που ενσαρκώνουν το όραμα του Watson.

Άντε και του χρόνου!