HOT RIGHT NOW

Το slo-mo μπικίνι της Elizabeth Hurley είναι σκέτη κατάνυξη

Σήμερα στέκουμε βωβοί μπροστά στο σιωπηλό μεγαλείο ενός βίντεο ήχο, με πολύ νόημα.

Η Elizabeth Hurley έχει γεννηθεί στις 10 Ιουνίου του 1965. Αυτό σημαίνει ότι όπου να ‘ναι θα κλείσει τα 52. Το Λιζάκι έχει προλάβει τη Θάτσερ, έχει προλάβει τη Λίβερπουλ πρωταθλήτρια, τον Γκόρντον Μπανκς στο τέρμα της εθνικής Αγγλίας και τον Κάρολο με μαλλιά.

Με τρία λόγια: έχει ζήσει πολλά. Ανάμεσά τους, έναν γάμο με τον Χιου Γκραντ που τελείωσε όταν οι κάμερες κυκλοφορίας μιας λεωφόρου τον τσάκωσαν με μια ιερόδουλη και μια μέτρια καριέρα που της προσέφερε μια δυσανάλογα μεγάλη αναγνωρισιμότητα και μια θέση στην καρδιά μας και στα αφιερώματα του Oneman.

Σήμερα, μετά από όλα αυτά, δηλώνει μανούλα, ηθοποιός, μοντέλο, αγρότισσα και σχεδιάστρια μπικίνι (μ’ αυτήν τη σειρά) και μάλλον έχει βάλει στόχο της ζωής της να δημιουργήσει τον πιο σέξι αλλά και κάπως κλασάτο μίλφικο λογαριασμό στο Instagram. Προσφάτως, μάλιστα, ανέβασε ένα βίντεο που της έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού:

Πέραν το προφανούς, ότι δηλαδή η Liz Hurley στα σχεδόν 52 της κρατιέται σε άψογη φόρμα, το βιντεάκι έχει και κρυφά χαρίσματα. Ασκεί μια μαγνητική έλξη που σε υποχρεώνει να το δεις ξανά και ξανά. Και ξανά. Μπορεί να φταίει το slow motion, που του προσδίδει ένα ελεγειακό μεγαλείο, ή η απουσία του ήχου που το ντύνει με ένα μυστηριώδες πέπλο σιωπής. Ό,τι και να ΄ναι, σε καθηλώνει. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε σήμερα είναι να βλέπουμε τη Liz Hurley σε αργή κίνηση να τρέχει φορώντας το μπικίνι της και υψώνοντας τα χέρια σε μια λυτρωτική χειρονομία εξιλέωσης και ανάτασης.

Στα διαλείμματα θα βάλουμε ρίγες.

Ντάξει, Λιζ, ευχαριστούμε. Ειλικρινά.