HOT RIGHT NOW

Το slow mo τρέξιμο της Lindsey Pelas θα σε κάνει να δακρύσεις

1.500.000 άντρες followers στο Instagram την προτιμούν κάθε μέρα, όλη μέρα. Να γιατί.

Είναι 24 χρονών, γέννημα θρέμμα Λουιζιάνας, ζει στο Χόλιγουντ και προσπαθεί να τα καταφέρει ως μοντέλο. Επίσης, όπως δηλώνει και η ίδια, είναι ‘γενετικά ευλογημένη’. Μεταξύ μας, και λίγα λέει.

Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή. Πως θα αισθανόσουν αν έβλεπες μια τέτοια γυναίκα να έρχεται τρέχοντας προς το μέρος σου;

 

Υποθέτω ‘ευεξία’. Και ποια θα ήταν η πρώτη ερώτηση που θα σου ερχόταν στο κεφάλι; Αν τα προσόντα της είναι φυσικά, σωστά; Κάτι που η Lindsey ισχυρίζεται ότι αποδεικνύει με το παραπάνω βίντεο που γύρισε για αυτόν ακριβώς το λόγο.

 

Χρειάζεσαι 1-2 λεπτά για να συνέλθεις ή να προχωρήσουμε; Μήπως θέλεις να πεις λίγο διαιτητικό τσάι, ένα από τα προϊόντα που σπονσοράρει η Pelas μέσα από τον λογαριασμό της. Ναι, το κορίτσι έχει εντελώς κορμί για αμαρτία και μυαλό για business.

Και σκέψου ότι δεν σου έδειξα καν το βίντεο από την γυμνή (εντελώς και απολύτως) φωτογράφιση της για το Playboy, ένα χρόνο πριν. Εκεί που τεντώνει και διπλώνει το petite (μόλις 161 εκατοστά) κορμί της.

Μήπως να τσιμπήσεις και μια μπανάνα για λίγο extra ενέργεια όπως εκείνη; Να ξέρεις πάντως ότι σου ζητάει προκαταβολικά συγνώμη αν η παρακάτω φωτό σε κάνει να μην σκέφτεσαι τα φρούτα. Όπως, όμως, έχει γράψει ‘Είναι αδύνατο να φάω μια μπανάνα χωρίς το αποτέλεσμα να είναι ερωτικό’

Σου άνοιξε η όρεξη σωστά; Ώρα λοιπόν να σου δείξει ένα portfolio από την δουλειά της.

 

Τι εννοείς ποια δουλειά; Το κορίτσι μας είναι insta-famous. Έφτασε τους 1.5 εκ. followers σε χρόνο dt και συνεχίζει ακάθεκτη. Και αυτή, το να σε κάνει να ξεροσταλιάζεις κάθε μέρα πάνω από το account της είναι η δουλειά της. Μια εξαιρετικά προσοδοφόρα δουλειά, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της, που της επιτρέπει να αποφύγει τον εφιάλτη του 9 to 5. Άλλωστε, μεταξύ μας, σε ποια δουλειά θα μπορούσε να ‘στεριώσει’ με τέτοιο κορμί.

Δουλειά της είναι να μας δείχνει τι ωραία φαίνεται το Los Angeles από ψηλά.

Δουλειά της είναι να παρτάρει με ημι-celebrities όπως ο Pauly Shory, εφόσον το club την πληρώνει για να το κάνει.

Και, πάνω από όλα, δουλειά της είναι να ‘αυγατίζει’ τους followers γράφοντας σεξο-πρόστυχα πράγματα όπως ‘Βρήκα τον τέλειο άντρα. Είναι πάντα σκληρός και δεν μιλάει ποτέ’

 

To πιο εντυπωσιακό από όλα; Η Pelas δεν είναι καθόλου ελαφρόμυαλη και party girl. Απλώς ξέρει ότι το μυαλό της είναι κάτι που δεν σε νοιάζει να γνωρίσεις, οπότε του επιτρέπει να εμφανίζεται λίγο και σπάνια. Όπως όταν δηλώνει:

“Ο γάμος και τα παιδιά πρέπει να είναι ένα bonus, όχι όλο το σχέδιο της ζωής σου’, ‘Δεν με νοιάζουν οι ακριβές τσάντες και τα κοσμήματα. Αν βρω κάποιον να μου δώσει ευτυχία, αυτό μου αρκεί και με το παραπάνω”.

Ή, το αγαπημένο μου:

 

Άσε που έχει και τα πτυχία για να το αποδείξει. Όχι μόνο αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο με bachelor στην Ιστορία, αλλά είχε φουλ ακαδημαϊκή υποτροφία όλα τα χρόνια. Επίσης, όσο παράδοξο και αν φαίνεται, αν κάτσεις και την ακούσεις προσεκτικά, στην μια και μόνη συνέντευξη που έχει δώσει ως τώρα, θα την συμπαθήσεις. Σου εκπέμπει εξυπνάδα και όχι προστυχιά.

Κάτι μου λέει ότι αυτή δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα την δούμε να τρέχει slow mo προς το μέρος μας.

jungle girl