HOT RIGHT NOW

Το στήθος της Kate Upton αψήφησε τη βαρύτητα

Το πειραματόζωο κάθε φωτογράφου αποφάσισε να πρωτοτυπήσει. Ξανά. Αυτή τη φορά σε περιβάλλον μηδενικής βαρύτητας.

Αυτές είναι σοβαρές επιστημονικές έρευνες. Το Sports Illustrated αποφάσισε να ερευνήσει πώς επιδρά η βαρύτητα στους μυς και το λίπος του σώματος. Και σε αυτή τη θεάρεστη έρευνα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την Kate Upton. Δεν είμαι σίγουρος αν τα περί λίπους είναι έμμεση σπόντα για τα παραπάνω κιλά που έχει η Upton κατά καιρούς, αλλά ποιον ενδιαφέρει;

 

Η Upton λοιπόν πόζαρε σε περιβάλλον μηδενικής βαρύτητας. Της πήρε λίγη ώρα να συνηθίσει αλλά ως άλλη Sandra Bullock κατάφερε να ελιχθεί μαεστρικά μέσα στην κάψουλα. Εδώ που τα λέμε, όπως όλοι ασχολήθηκαν με τα ναυάγια μετά τον Τιτανικό, έτσι και όλοι τώρα ασχολούνται με το κατά πόσο ρεαλιστικό είναι το Gravity. Άλλοι ασχολούνται σοβαρά και άλλοι επιφανειακά. Όπως εδώ οι κύριοι με την Kate Upton.

Kate Upton 

Η οποία αν ζούσε την εποχή μετά τον Τιτανικό, θα φωτογραφιζόταν κι εκείνη εύκολα. Όχι γιατί θα μπορούσε να κάνει τη διάσημη πόζα στη γέφυρα του πλοίου γυμνή αλλά γιατί τον τελευταίο χρόνο, την λες και λίγο ναυάγιο. Η Upton είναι πλέον το πειραματόζωο κάθε φωτογράφου.

 

Και ναι, για το ανδρικό κοινό είναι χαρά οφθαλμών να βλέπουν τις φωτογραφήσεις της, να εξερευνούν κάθε νέο της πείραμα είτε αυτό είναι με ένα burger στο στόμα είτε σε ένα πλοίο αποστολών στο Βόρειο Πόλο. Αλλά πιστεύω ότι η Upton έχει φτάσει να αδικεί τον εαυτό της με αυτές τις δουλειές. Και δεν είναι ότι δεν υπάρχουν άλλα κορίτσια για αυτά τα πειράματα. Είναι περισσότερο ότι η Upton έχει κάνει τόσο τα πάντα, που πλέον για να φωτογραφηθεί, θα πρέπει να τετραγωνήσουμε τον κύκλο.

 

Θα αφήσω όμως την ρητορική εναντίον της και το χασμουρητό που με πιάνει γιατί ποσώς σε ενδιαφέρει. Θα σε αφήσω να μελετήσεις την ενδελεχή έρευνα του Sports Illustrated.

 

Άντε και στο φεγγάρι Kate…