Βρήκαμε το κορίτσι από το βιντεοκλίπ του 'Ξημερώματα'

Κωνσταντίνε Αργυρέ, δίνει όντως δικαιώματα.
SHARES

Μία από τις αγαπημένες μου ασχολίες όταν βλέπω μια πολύ ωραία γυναίκα σ' ένα βιντεοκλίπ, σχετικά άγνωστη στο ευρύ κοινό, είναι να προσπαθώ να εντοπίσω για το ποια πρόκειται. Στις εποχές πριν τα social media και κυρίως προ Instagram, χωρίς τα απαραίτητα τηλεφωνήματα, μια τέτοια αποστολή ήταν σχεδόν αδύνατη. Ευτυχώς, σήμερα που το 'Ξημερώματα', του Κωνσταντίνου Αργυρού, (ένα από τα '12 εντελώς σπαστικά τραγούδια που έγιναν επιτυχίες') είναι ένα βήμα από το να το παίξουν στο repeat ακόμα κι από τα μεγάφωνα της χώρας, που θεωρητικά έχουν φτιαχτεί για να ηχούν οι σειρήνες, το Instagram είναι στην καλύτερη του φάση.

Αν και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, άκουσα το συγκεκριμένο τραγούδι μυριάδες φορές, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχα δει το βιντεοκλίπ του. Το παραθέτω για όσους βρίσκονταν στην ίδια κατάσταση με εμένα.

Από τη στιγμή που θα πατήσεις το play συμβαίνουν διάφορα πράγματα μέχρι που στο 19'' κάνει την εμφάνισή του αυτό το κορίτσι:

στο 39'' εμφανίζεται ξανά:

στο 80'' μας θυμίζει την Sarah Jean Underwood, η οποία πήγε στη Χαβάη φορώντας μόνο ένα backpack:

και κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά ο χρόνος σταμάτα και στιγμιότυπα όπως τα παρακάτω ξεπηδούν στην οθόνη:

 

με μία μόνο ερώτηση να τριβελίζει το μυαλό κάθε (φαντάζομαι) θεατή: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ;

Μετά από μίνι online έρευνα, ανακαλύψαμε πως πρόκειται για την Kirsten Ciel Lauder (μοντέλο), η οποία σύμφωνα με το Instagram της είναι μισή Ελληνίδα και μισή Σκοτσέζα.

Τα 'εγκεφαλικά' που προκάλεσε η εμφάνισή της στο βιντεοκλίπ του Αργυρού μοιάζουν με απλές ημικρανίες μπροστά σε αυτό που θα πάθεις χαζεύοντας το Instagram της. Κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσε:

 

Share
 

24Media Network

Ο κόσμος του Ολυμπιακού νιώθει προδομένος

Οι αντιδράσεις είναι πολλές γιατί ο Σωκράτης Κόκκαλης "χτύπησε" εκεί που ζητούσε να μην… αγγίζουν. Η διαφορά στη δήλωση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και η πιθανότητα "εμφυλίου". Γράφει ο Διονύσης Βερβελές.

Η μεγάλη επιστροφή

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τη μεγάλη επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό, ώστε να συνεχίσει το έργο που άφησε στη μέση από την περσινή σεζόν.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Η Κυψέλη είναι υπερβολικά κουλ

Περιπλανηθήκαμε στα άδυτα της πιο εδώ και τώρα γειτονιάς της Αθήνας.

Social Man
PROMO