WOMEN

Άλλες 37 Σουηδέζες για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η πρώτη ήταν η Malin Akerman, με την οποία φωτογραφήθηκε για το Αμερικάνικο GQ. Οι επόμενες, είναι δικές μας προτάσεις. Πάντα με στόχο να τον βοηθήσουμε.

Στην πραγματικότητα ήταν η Malin Akerman, δηλωμένη συμπάθειά μας, που φωτογραφήθηκε με prop τον Γιάννη, και όχι το αντίστροφο. Ο Γιάννης δηλαδή ήταν το μοντέλο. Αλλά αυτό έχει σημασία είναι ότι το παλικάρι μας έκανε την αρχή. Και ότι υπάρχει τεράστιο ‘απόθεμα’ αψεγάδιαστων γυναικών στην συγκεκριμένη χώρα.

To πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε όταν είδαμε την φωτό, ήταν το γιατί. Ο λόγος λοιπόν είναι το Sin City Saints, η νέα κωμική σειρά του Yahoo, που θα προβληθεί όλη μαζί στις 23 Μαρτίου, σχετικά με μια executive του ΝΒΑ (η Malin) που καλείται να σώσει από την καταστροφή την ομάδα του NBA με έδρα το NBA. Λογικά θα είναι καλή. Όπως και να έχει, μετά τη συγκεκριμένη φωτογράφηση, θα της δώσουμε άλλη μια ευκαιρία.

Το δεύτερο πράγμα που σκεφτήκαμε είναι ότι ο Γιάννης βαδίζει -φωτογραφικά- στο δρόμο του LeBron James που είχε φωτογραφηθεί παλιότερα, πιο αγριεμένος, τύπου ‘Η Πεντάμορφη και το τέρας’ αγκαλιά με την Gisele Bundchen για το εξώφυλλο της Vogue.

Το τρίτο (που σκεφτήκαμε) είναι αν ο Γιάννης είχε την ευκαιρία να συναντήσει την μικρότερη αδελφή της Malin, την Jennifer. Με την οποία είναι πάντα μαζί. Και με την οποία μοιράζονται την ίδια ευχέρεια στο γυμνό που φαίνεται να έχουν όλα τα κορίτσια από την συγκεκριμένη χώρα.

Και μετά το μυαλό μας ‘ξέφυγε’. Παρόλο που ο Γιάννης είναι, όπως όλα δείχνουν, ζευγάρι με μια Ρωσίδα καλλονή, είπαμε να του δείξουμε τι καλό υπάρχει στον Σουηδικό ‘μπουφέ’. Εκεί που τα κορίτσια έχουν -με βάσει την εμπειρία μου από μοντέλα- σαφώς καλύτερο χαρακτήρα και εξίσου ‘χαρισματικά’ γονίδια.

Τα 12 κορίτσια με τα τατουάζ

Αυτή δεν θα μπορούσε φυσικά να είναι η πρώτη φορά που έχουμε ασχοληθεί με το συγκεκριμένο γενετικό φαινόμενο. Το έχουμε επαναλάβει πριν από 38 μήνες με μια 12άδα στην πρώτη θέση της οποίας ήταν η Malin. Οπότε τώρα προχωράμε απλά σε ένα βαρβάτο update.

Ξεκινώντας από την παραδοχή ενός λάθους. Συγκεκριμένα το γεγονός ότι η Elsa Hosk, ο 26χρονος Άγγελος της Βικτόρια με ύψος 1,80, ήταν μόλις στην 10η θέση.

Αυτή τη φορά θα την βάζαμε No1 καθώς, αυτά τα δυο χρόνια που μεσολάβησαν, κατάφερε δικαίως να εδραιωθεί ως το πιο εντυπωσιακό από τα πάμπολλα supermodel από την Σουηδία που κυκλοφορεί στην πιάτσα. Μια γυναίκα που δικαίως θα σε έκανε να τρακάρεις αν κατά τύχη την πετύχαινες να καπνίζει στο δρόμο.

Κατά τα άλλα η λίστα όχι μόνο είναι ολόσωστη, αλλά αποδεικνύει (τα ακούς Γιάννη, τα ακούω να λές) ότι οι Σουηδέζες είναι γυναίκες για σπίτι. Ήδη αναφέραμε την πρώην του Tiger Woods, Elin Nordegren και την καυτή σύζυγο του Lous Figo, Helen Svedin. Αυτή την φορά θα προσθέσουμε στην ‘νοικοκυρές για φίλημα’ την Petra Silander, σύντροφο του οδηγού της Formula 1 Jean Eric Vergne και μια από τις πιο σέξι WAG’s της πιάτσας.

Την Oksana Andersson, που γεννήθηκε στην Ρωσία αλλά μεγάλωσε στην Σουηδία, σύζυγο του ποδοσφαιριστή Christian Wilhelmsson ο οποίος πριν από λίγες μέρες κρέμασε τα παπούτσια του.

Καθώς επίσης, από τα πολύ παλιότερα, την λαχταριστή Bond Girl Britt Eklund που όχι μόνο παντρεύτηκε στα 60s των Peter Sellers αλλά του στάθηκε επί χρόνια όταν αυτός υπέφερε από διαδοχικά εφράγματα.

Ο Bond λατρεύει τις Σουηδέζες (και πολύ καλά κάνει)

Ναι, είναι αλήθεια. Απόδειξη όχι μόνο η Britt Eklund αλλά, πάνω από όλα, η Maud Adams. Η μοναδική γυναίκα που όχι μόνο έπαιξε δυο διαφορετικά Bond Girl σε δυο διαφορετικές ταινίες (βλέπε The Man with the Golden Gun και Octopussy), αλλά έκανε και ένα cameo σε μια τρίτη (A View to a Kill). Οι λόγοι που οι παραγωγοί την λάτρεψαν είναι νομίζω εμφανείς.

Tην λίστα συμπληρώνει η Izabella Scorupco η οποία, αν και ξανθιά, έπαιξε την μελαχρινή Natalya Simonova στο GoldenEye του 1995.

Τα κορίτσια που ξέρουν πως να υποκρίνονται

H Μalin Akerman μπορεί να μοιάζει με μοντέλο, στην πραγματικότητα είναι ηθοποιός. Συνεχιστής μιας λαμπρής Σουηδικής παράδοσης από μια χώρα που μας έχει σερβίρει θρυλικές σταρ όπως τις Greta Garbo, Ιngrid Bergman (των 3 κερδισμένων Όσκαρ και της Casablanca), Tippi Hendrin (εκείνη που ‘συμπαθούσαν’ τα πουλιά) και της μόνιμης μούσας του Bergman, Bibi Anderssson.

Επίσης της χώρας που μας χάρισε την ανεξίτηλη εικόνα της εσαεί βαβαβούμ Anita Ekberg να πλατσουρίζει στο συντριβάνι στο La Dolce Vita του Fellini. Μια γυναίκα ηφαίστειο που κάνει τύπισσες τύπου Monroe να ωχριούν μπροστά της.

Εξίσου εκατοντάδες σπίτια έκλεισε, στην εποχή της, η θρυλική κοκκινομάλλα Ann-Margret (βλέπε Viva Las Vegas, The Cincinnati Kid).

Ενώ Σουηδικό αίμα τρέχει επίσης στις φλέβες των Maggie Gyllenhaal.

Της Kristen Dunst.

Kαι της UmaThurman

Eπίσης εντός λίστας και δικαιούται και είναι η Lena Olin. Γενικώς. Και ειδικώς για την εμφάνισή της ως ψυχωτική δολοφόνος στο αξεπέραστο Romeo is Bleeding.

 

Επίσης ‘ηθοποιός’ έγινε -μετά από χρόνια ως επιτυχημένο μοντέλο- και η δίμετρη Emma Wiklund, σταρ των Taxi του Luc Besson, για την οποία έχουμε ήδη αναφερθεί εδώ.

Τέλος, αν και δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες, εδώ πρέπει να συμπεριλάβουμε και την απίστευτα σέξι Olinda Castielle, τηλε-παρουσιάστρια, διαγωνιζόμενη στο Αμερικάνικο reality Joe Millionaire, καλλιτέχνη και μοντέλο.

‘Βρώμισε’ ο τόπος Σουηδικά supermodel

Είναι υπερβολικά πολλές για να τις αναφέρουμε εδώ. Παρόλο που έχουμε κάθε καλή διάθεση. Και, κάθε μέρα που περνάει, ξεφυτρώνουν και άλλες. Επιπλέον από όλες τις προηγούμενες για τις οποίες έχουμε ήδη μιλήσει, οφείλουμε να πούμε ένα καλό λόγο για την Liza Berggren, που τα πάει υπέροχα παρόλο που επιμένει να απέχει από τα social media.

Την Frida Gustavsson που σαρώνει τις πασαρέλες και για την οποία τον τελευταίο καιρό μιλούν οι πάντες.

Την Mona Johannesson που έχει κερδίσει το παρατσούκλι Baby Kate (εννοείται Moss) για την ευκολία που έχει να αναδεικνύει ότι ρούχο φοράει πάνω της.

Και την Dani Karlsson, πρώην Μις Υφήλιο, την οποία όλοι δικαίως συγκρίνουν με την Angelina Jolie.

Αν και, μεταξύ μας, οι πιο καυτές Σουηδέζες δεν είναι οι κλασικές ξανθές και γαλανομάτες, αλλά εκείνες που έχουν κάτι ‘σοκολατί’ στα γονίδιά τους.

Όπως ακριβώς η υπέροχη Kelly Gale, πρώην ποδοσφαιρίστρια και νυν Άγγελο της Βικτόρια, η μητέρα της οποίας κατάγεται από την Ινδία.

Όπως ακριβώς η 18χρονη Ελληνοσουηδέζα (από Έλληνα μπαμπά) Ζωή Μαντζακάνη που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σουηδία και η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει το μπαμ στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Έχοντας, πέρα από το μοντελινγκ, παίξει στο Gossip Girl και μικρούς ρόλους στο τρίτο Hangover και στο τελευταίο Percy Jackson.

Να ένα κορίτσι που μοιάζει ιδανικό για τον Γιάννη. Με κουμπάρα ιδανικά την Έλενα Παπαρίζου, Ελληνοσουηδέζα και μια από τις πιο σέξι Ελληνίδες των τελευταίων 20 ετών. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.