WOMEN

Αυτές (θα) είναι οι πιο σέξι Ελληνίδες του 2019

Γιατί των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν / χτίζουν παλάτια στην άμμο.

Το ξέρουμε ότι το 2018 δεν μας έχει πει καν γεια χαραντάν. Οπότε, όλο αυτό, ενδεχομένως μοιάζει λίγο πρωίμο. Πιστέψτε με, όμως, δεν είναι.

Γιατί το ‘μάχιμο’ ρεπορτάζ δεν τελειώνει ποτέ. Και το ‘πάθημα’ μας με την Ειρήνη Καζαριάν (ότι την είχαμε δηλαδή στο ‘στόχαστρο’ για συνέντευξη ένα χρόνο πριν μπει στο Next Top Model, αλλά δεν προλάβαμε να την κάνουμε) μας έγινε μάθημα.

Ναι, αν αναρωτιέσαι, εννοείται πως το Ρηνιώ, με τα υπέροχα μάτια, το ‘ποπουδάκι’ που εκθειάζει σε κάθε ευκαιρία η Βίκυ Καγιά (και τον εντελώς ‘αλάνικο’ τρόπο ομιλίας) είναι εντός λίστας. Το ίδιο και η συνονόματή της, Ειρήνη Στεριανού, το Σοφιαβεργκαρέ κορμί της οποίας δεν σηκώνει αμφισβήτηση.

Ναι, εννοείται πως στην πρώτη θέση αναγκαστικά είναι το κορίτσι από τα Ξημερώματα, η Kirsten Ciel Lauder, την ιστορία της οποίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ. 

Ή, όπως μου αρέσει να την σκέφτομαι εγώ, της μοναδικής γυναίκας (μαζί με την κυριλο-σεξι Έλενα Παπαβασιλείου) για χάρη της οποίας έχω δει ντελιβερά να πέφτει πάνω σε κολόνα. 

Προσοχή. Εδώ έχουμε να κάνουμε με τις καθαρόαιμα σέξι, όχι με τις απλά συγκλονιστικά όμορφες, όπως π.χ. την Δούκισσα Νομικού και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (που μια χαρά ‘εξαργύρωσε’ το τρολάρισμα που έφαγε, έχοντας φτάσει πλέον 223.000 followers).

Την petite Κατερίνα ‘αν κοιτάξεις το πρόσωπό της από κοντά πετρώνεις’ Γερονικολού που είναι με διαφορά η ωραιότερη Ελληνίδα ηθοποιός.

Ή την δική μας Cindy Crawford, την αθλήτρια στίβου/ φοιτήτρια στη γυμναστική Ακαδημία Ιωάννη Σαρρή του NTM, που έφυγε σχετικά νωρίς αλλά μας άφησε ανεξίτηλες εντυπώσεις (σε ένα χρόνο θα είναι εξωτερικό, βάζετε στοίχημα;).

Tην μοναδική δηλαδή που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τις κολλητές Αθηνά Κοΐνη και Αναστασία Μαρινάκου για τον τίτλο της ωραιότερης Ελληνίδας αθλήτριας.

Εδώ αυτό που πραγματευόμαστε είναι γυναίκες στην συνομοταξία Μαστροκώστα. 

Εκείνες δηλαδή που ξέρουν την γκέλα που έχουν στο αντρικό κοινό και είναι περήφανες / συνειδητοποιημένες με αυτό. Ιδανικά μέχρι που το απολαμβάνουν (ναι, εσένα κοιτάζω Ελένη Φουρέιρα που προφανώς και είσαι στο top 5 της λίστας).

Για την ακρίβεια και το 2019 είσαι η 2η πιο σέξι τραγουδίστρια μετά την εκτός συναγωνισμού Έλενα Τσαγκρινού των Otherview που σίγουρα, αν μπορούσε, θα έπαιρνε για μούσα ο Millo Manara.

Μια θέση κάτω από την Ελληνοβραζιλιάνα απόφοιτο της ιατρικής σχολής Amanda Chrishell, το account της οποίας αποτελεί την επιτομή του fun & sexy, sexy & fun (ανακάλυψε τον και ξεκοκάλισε τον).

Mια θέση πάνω από την ξενιτεμένη Σοφία Χαρμαντά που δικαίως εξάγει το ελληνικό σέξι στα πέρατα του κόσμου.

Και στα ίσια με την ‘σοκολατένια αμαρτία’ ονόματι Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με διαφορά η πιο σέξι Ελληνίδα ηθοποιός από την εποχή της Ματσούκα (που, στα 44 της, μια χαρά συνεχίζει να το έχει)

.

Επίσης μια γυναίκα, θυμήσου μας, που δεν μας έχει δείξει ούτε το 5% των όσων μπορεί να κάνει.

Εντός λίστας βρίσκουμε την ανερχόμενη (petite αλλά καμπυλωτή) influencer Ελεάννα Παλαιολόγου που έχει εκείνο το κάτι απροσδιόριστο που σε αναγκάζει να περιμένεις με αγωνία το επόμενο post της.

Tην ‘μου θυμίζεις την Βανέσα Παραντί’ Ιωάννα Σιαμπάνη του My Style Rocks που έχει υπέροχα ζυγωματικά, στιλ και το ακαταμάχητο κενό ανάμεσα στα δόντια.

Tην fit & sexy Ηρακλειώτισσα Στέλλα Σαμνιώτη, το βλέμμα της οποίας μόνο απαρατήρητο δεν περνά.

Tην πάλαι ποτέ νικήτρια του Next Top Model, Σιντορέλα Τόλη που ποτέ δεν εκτιμήσαμε όσο έπρεπε.

Tι μένει για το τέλoς; Μια ακόμη ειδική μνεία στην Σοφία Φίρου, τα προσόντα της οποία είναι αδιαμφισβήτητα.

Και ένα to be continued όσον αφορά την γνωριμία μας με την Ελληνοαμερικανίδα Amanda Trivizas που αλωνίζει στο Μαΐάμι.

Και ένα τελευταίο στην εστεμμένη Ελληνογερμανίδα Elena Kamperi που επίσης επιθυμούμε να γνωρίσουμε καλύτερα.