WOMEN

Αυτοί είναι οι 10 νέοι, ‘του κουτιού’, Άγγελοι της Victoria

Κάθε φορά που ένας 'Άγγελος' παίρνει τα φτερά του, εμείς είμαστε εκεί. Για να τον χειροκροτήσουμε. Και να τον βαθμολογήσουμε.

Πολλά τα λεφτά. Λίγοι οι Άγγελοι (Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel). Η μοναδική λύση; Να δώσουμε ‘προαγωγή’ σε μερικούς ακόμη. Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας που πλέον, όπως δήλωσαν περήφανοι, ‘Διαθέτουμε το μεγαλύτερο group μοντέλων με κλειστό συμβόλαιο στην ιστορία και την μεγαλύτερη συλλογή γνωστών και ανερχόμενων μοντέλων στον κόσμο’.

Δεν είναι όλοι οι Άγγελοι ίσοι. Για την ακρίβεια δεν είναι όλο το ίδιο καυτοί. Οπότε, από το να τους παρουσιάσουμε απλώς, είπαμε να τους βάλουμε και σε μια ωραία λίστα. Ξεκινώντας από την πιο μοντέλε και άχρωμη και καταλήγοντας σε εκείνη που ξυπνάει τον διάβολο μέσα μας.

10, Kate Grigoreva

25 χρονών. Ρωσίδα. Με πτυχίο στο marketing και μπαμπά στρατιωτικό. Επιβλητική, λόγω των 180 εκατοστών της. Όχι όμως ιδιαίτερα καψωτική. Απόδειξη ότι έφαγε τα μούτρα της στα ρώσικα καλλιστεία. Και μάλιστα δυο φορές (2010, 2012). Ευτυχώς που μετά αποφάσισε να πάει στο Ρώσικο Next Top Model. Εκεί που βγήκε μεν δεύτερη, αλλά κατάφερε να κλείσει συμβόλαιο με πρακτορείο στην Νέα Υόρκη.

 

9, Stella Maxwell

24 χρονών. Ιρλανδή. Και ψιλο-κοντούλα για μοντέλο (1,75). Διαθέτει αυτό που χρειάζεται για να μας εξιτάρει (βλέπε τεράστια μπλε μάτια και χειλάκια πετροκέρασο). Αλλά δεν μας έχει αποδείξει ακόμη ότι μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο από απλά ένα καλό μοντέλο.

 

Για την ακρίβεια ένα καλό μοντέλο με εξαιρετικό λογαριασμό στο instagram (και την τάση να αλωνίζει από το ένα party στο άλλο μαζί με την Miley Cyrus). Δείτε την εδώ από τον μάστορα Terry Richardson και αποφασίστε αν το έχει ή όχι.

 

8, Romee Strijd

To fit πιτσιρίκι της παρέας. 19 ετών. Ολλανδέζα (ναι, ναι, μικρή ολλανδέζα). Με εξαιρετικό κορμί. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, ψιλο-αδιάφορο πρόσωπο. Την ανακάλυψαν όταν ήταν 14 ετών στο Άμστερνταμ και από τότε έχει γράψει περισσότερα χιλιόμετρα στο κοντέρ από ένα Airbus 321.

 

Κατά τα άλλα -αν και το ξέρω ότι δεν σας νοιάζει- της αρέσει να μαγειρεύει και είναι μανιακή με την γυμναστική (τόσο το τρέξιμο, όσο και το boxing).

 

7, Martha Hunt

Το ‘βλαχάκι’ από την Βόρεια Καρολίνα. 26 ετών. Κολλητή της Taylor Swift (και της Karlie Kloss). Με ατού την ευχέρεια στο γυμνό.

 

Από εκείνες τις περιπτώσεις γυναικών που η καταγωγή τους γράφει πάντα στην φάτσα τους. Επίσης στις διατροφικές τους συνήθειες αφού το αγαπημένο της πιάτο ήταν και παραμένει ψητό κοτόπουλο με corn flakes.

 

6, Jasmine Tookes

H 24χρονη Καλιφορνέζα, με ολίγο από Βραζιλιάνικο DNA στη ‘χύτρα’, δεν χρειάστηκε να κουραστεί πολύ για να κατακτήσει το Αμερικάνικο όνειρο. Η μαμά της, βλέπεις, είναι γνωστή σχεδιάστρια μόδας. Την ανακάλυψε μια πελάτισσα που την είδε να παίζει στο showroom. Κατά τα άλλα αποφεύγει το γυμνό, λατρεύει τα εξωτικά φαγητά και οφείλει το σώμα της στα 10 χρόνια που έκανε γυμναστική και έπαιζε βόλει.

 

5, Taylor Hill

Τα μεγάλα ελαφίσια μάτια της είναι το βασικό της χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης 19χρονης. Αυτό και το υπέροχο πρόσωπο είναι που εκτόξευσαν την γέννημα θρέμμα Κολοράντο (πως το λέμε αυτό, Κολοραντιανή;) γρήγορα στην κορυφή.

 

Το σέξι δεν είναι φόρτε της. Ούτε το να μιλάει. Σκέψου ότι το πιο ενδιαφέρον πράγμα που μπορείς να πεις για εκείνη είναι ότι την ανακάλυψαν σε ένα σταύλο (όντως).

 

4, Jac Jagaciak

H 21χρονη Πολωνέζα με το trademark κενό ανάμεσα από τα δόντια. Την ανακάλυψαν όταν ήταν 13 ετών σε ένα εμπορικό κέντρο της Βαρσοβίας. Και από τότε έχει διχάσει τους ειδικούς καθώς από πολύ μικρή ηλικία έδειχνε υπερβολικά σέξι.

 

Το σώμα της, το βασικό της όπλο δηλαδή, τα οφείλει στα καλά γονίδιά της καθώς και οι δυο γονείς της υπήρξαν αθλητές ενώ αδελφή της, Monica, είναι πρωταθλήτρια Πολωνίας στο άλμα ως μήκος. Αυτό δηλαδή το άθλημα που θα έκανε λογικά και η ίδια αν δεν της είχε προκύψει όλο αυτό.

 

3, Lais Ribeiro

26 ετών. Βραζιλιάνα. Άξια διάδοχος των ομοεθνών της Αγγέλων (βλέπε Adriana Lima, Gisele Bundchen) που προηγήθηκαν. Υπέροχο πρόσωπο. Αψεγάδιαστο κορμί. Η πρώτη από την λίστα για την οποία πρέπει να κάνουμε ξεχωριστό άρθρο.

 

Ειδική μνεία στον φωτογράφο Guy Aroch που στάμπαρε το δυναμικό της και αποφάσισε να την ακολουθήσει επί ένα χρόνο. Αποτέλεσμα οι ‘προσωπικές’ φωτό που βλέπετε εδώ.

 

2, Elsa Hosk

Το πιο γνωστό όνομα στην λίστα των νέων Αγγέλων, για την οποία ήδη σας έχουμε μιλήσει εδώ http://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/aggelos-anamesa-se-diavoloys-ths-victoria-s-secret.1821253.html και εδώ http://www.oneman.gr/gynaikes/special_edition/alles-37-soyhdezes-gia-ton-giannh-antetokounmpo.3334500.html.

 

H 26χρονη Σουηδέζα ξεκίνησε την καριέρα της στα 13 της, όταν ο πατέρας της πήγε μερικές φωτογραφίες της σε ένα τοπικό πρακτορείο μοντέλων. Κάποια στιγμή σταμάτησε για να σπουδάσει. Κάποια άλλη στιγμή σταμάτησε για να παίξει επί δυο χρόνια επαγγελματικά μπάσκετ στην Σουηδία.

 

Όχι, δεν ξέρω τι θέση. Ξέρω όμως ότι είναι ντροπή για τους έλληνες μπασκετικούς παράγοντες που δεν την εντόπισαν εγκαίρως για να μας την φέρουν μεταγραφή πριν την πάρουν μυρουδιά τα λαγωνικά της Βικτόρια.

 

1, Sara Sampaio

Tεράστια χείλη. Υπέροχο πρόσωπο. Και, πάνω από όλα, τουπέ φτασμένης σταρ. Αυτοί ήταν οι παράγοντες που μας έκαναν -μετά από πολύ σκέψη- να χαρίσουμε την πρώτη θέση στη λίστα στην 23χρονη Πορτογαλέζα. Η οποία, να τα λέμε αυτά, είχε ήδη ανακηρυχθεί Rookie of the Year για το 2104 από το Sports Illustrated.

 

Κατά τα άλλα συμφωνούμε με τους συντάκτες του GQ Πορτογαλίας που, στο πρώτο τους επετειακό τεύχος, την παρουσίασαν ως ‘Το 8ο θαύμα του κόσμου’. Ένα θαύμα που παίζει βιολί, λατρεύει το σερφ και έχει καφέ ζώνη στο καράτε.

 

Τόσο καυτή ώστε μόνο αυτή μπορεί να κουμαντάρει το πιο πικάντικο burger στον πλανήτη.