WOMEN

Η μεγάλη bimbo-θύελλα του Μαϊάμι

Μια πόλη γεμάτη μοντέλα (απλά, super και του instagram), πορνοστάρ, Κουβανές, Κολομβιανές και γενικώς γυναίκες-λάβρα.

Ανέκαθεν το Μαϊάμι ήταν γεμάτο υπέροχες γυναίκες και ταλαντούχους πλαστικούς χειρούργους. Τα τελευταία χρόνια όμως, όπως αποδεικνύει και ο κακός ο χαμός που γίνεται στο instagram, μιλάμε για κανονική θύελλα. Από εκείνες που, αν είσαι άντρας, θέλεις να αράξεις και να σε αφήσεις να σε καταπιεί ολόκληρο.

18 πλαστικοί χειρούργοι ανά 100.000 κατοίκους (No1 πόλη στον κόσμο στο plastic is fantastic ‘άθλημα’), δεκάδες πρακτορεία μοντέλων και 25% της Αμερικάνικης βιομηχανίας πορνό. Όλοι έχουν -καθόλου τυχαία- την έδρα τους εδώ, σε μια πόλη που δικαίως χαρακτηρίζεται ως ‘πρωτεύουσα της Λατινικής Αμερικής’. Ας δούμε τις πιο χαρακτηριστικές εκπροσώπους των εξωγήινων γυναικών που ζουν και μεγαλουργούν εδώ.

Ξεκινώντας από τις cheerleaders των Maimi Dolphins που ενίοτε, με τα βιντεοκλίπ που γυρίζουν, αποδεικνύουν ότι διαθέτουν και άλλα ταλέντα

 

Εδώ καταλήγουν οι πιο σέξι Ελληνίδες μοντέλα

Τελευταία στη σειρά η Ρία Αντωνίου, που ήρθε και ‘τεντώθηκε’ λίγο στην άμμο του South Beach πριν από μερικούς μήνες.

 

Πρώτη η Ίνα Λαζοπούλου η οποία, μετά την καριέρα της ως χορεύτρια στη Νέα Υόρκη (θυμίζω ότι μέχρι σε videoclip του Springsteen έχει παίξει) , βρέθηκε για έξι υπέροχα χρόνια στο Μαϊάμι.

 

 

Επίσης στο Μαϊάμι ήταν που, το 2014, στέφθηκε η Ισμήνη Νταφοπούλου ως μια από τις 15 ωραιότερες γυναίκες του κόσμου στα πλαίσια του Miss Universe και εδώ που βρήκε μόνιμη έδρα η Ιωάννα Ντεντή του Next Top Model. Μάλιστα στις παραλίες της συγκεκριμένης πόλης ήταν που επέλεξε να κάνει την πρώτη της -εξαιρετική- topless φωτογράφηση.

 

Ενώ κάτοικος Μαϊάμι βρέθηκε να είναι και η αγαπημένη μας ‘ξενιτεμένη’ Playmate Σύλβια Παπαδάκη, που ενίοτε ανεβάζει φωτό στο instagram που κάνουν την άμμο της Φλόριντα να καίει λίγο παραπάνω.

 

Τέλος, γιατί νομίζω ότι αρκετά παινέσαμε το σπίτι μας, εκεί βρίσκεται και διαπρέπει αυτή τη στιγμή η ολόκαυτη Ελληνοαμερικνίδα Elaine Gregory, με συμβόλαιο με πανίσχυρο πρακτορείο, ρίζες στην Θεσπρωτία και δύο Bachelor στο fashion merchandising και στο retail marketing.

 

Οι καυτές σταρ και οι καυτές ‘νοικοκυρές’

Δεκάδες καυτές σταρ μένουν και ‘δημιουργούν’ στο Μαϊάμι. Όπως η Jennifer Lopez, που γεννήθηκε στο Bronx αλλά εδώ πέρασε τα καλύτερά της χρόνια (δίπλα στον Marc Anthony) και γύρισε τα πιο καυτά της videoclip , η 39χρονη Μεξικανή superstar Paulina Rubio, η συνταξιούχα Κουβανή πορνοσταρ Abella Anderson και η Βραζιλιάνα ημίθεα Adriana Lima που αγόρασε μια βίλα έναντι 9 εκ. δολαρίων το 2009 (στην φωτό με τις φίλες της Candice Swanepoel και Erin Heatherton στην πόλη).

 

Αν και poster girl της πόλης δικαίως είναι η 34χρονη πλέον Anna Kournikova που μετακόμισε στην Magic City όταν ήταν πιτσιρίκι προκειμένου να μάθει τένις και συνεχίζει να ζει εδώ με τον Enrique Iglesias.

 

Επίσης δεκάδες είναι οι καυτές σταρ που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στα ‘άγια’ αυτά χώματα. Ξεκινώντας από την κινούμενη πρόκληση Eva Mendes η οποία, το 1997, βρέθηκε -καθόλου τυχαία- να παίζει στο videoclip Maimi του Will Smith.

 

Και συνεχίζοντας με την επίσης φωτιά και λάβρα Λατίνα Genesis Rodriguez, κόρη του διάσημου τροβαδούρου της Βενεζουέλας με το παρατσούκλι ‘El Puma’ και φανατική οπαδός των Heat.

 

Καθώς επίσης την ‘κοίτα πως μεγάλωσε’ Alexa Vega των Spy Kids, την ‘κάνω καριέρα με το στήθος μου’ Diora Baird (εξίσου προικισμένη ήταν και η -επίσης μοντέλο- μάνα της), τις Arielle Kebbel και Michelle Vargas του Ballers (εννοείται πως ο Rock μένει στο Μαϊάμι) και την 31χρονη Natalie Martinez του Under the Dome (και, προσφάτως, του Self/Less).

 

Ενώ στο Μαϊάμι ήταν που ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ -πρώτα στο γυμνάσιο μετά στο πανεπιστήμιο- η 191 εκατοστών  Gabrielle Reece. Νυν παρουσιάστρια και εσαεί θρύλος. Τόσο για τα αθλητικά της προσόντα όσο και για τα σωματικά της γενικότερα.

 

Όχι και άσχημος απολογισμός για μια πόλη πέντε εκ. κατοίκων. Αν και το πραγματικό ψωμί εδώ είναι αλλού. Στο ότι οι συνηθισμένες γυναίκες εδώ, είναι εξίσου perfect 10 φάση. Σκέψου απλά ότι π.χ. αυτή είναι η πιο επιτυχημένη κτηματομεσίτης (Katrina Campins, πρώην παίκτρια του The Apprentice).

 

Εδώ μπορείτε να δείτε μια χαρακτηριστική περίπτωση σεφ της πόλης (Ana Quincoces, Κουβανή, με 8 εκ. δολάρια περιουσία).

 

Και εδώ μια ‘συνηθισμένη’ νοικοκυρά (Joana Krupa, Πολωνικής καταγωγής και σταρ του Real Housewives of Maimi).

 

Θέλεις και άλλες αποδείξεις; ΟΚ λοιπόν. Αυτή είναι η περήφανη αστυνομικός του Maimi P.D. Που μόλις αποκαλύφθηκε ότι υπήρξε πορνοσταρ.

 

Και αυτή η ιδιοκτήτρια του πιο σέξι κινούμενου παγωτατζίδικου της πόλης ( Jacqueline Suzanne) που σερβίρει γεύσεις όπως Chocolate 3Sum και Aphrodisiac Orgy.

 

Ουσιαστικά το Μαϊάμι έχει μετατραπεί σε μια πόλη όπου κάθε ωραία μπορεί να βρει δεκάδες τρόπους για να βγάλει μεροκάματο. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι ωραία καπούλια και ένα κινητό με φωτογραφική μηχανή, όπως στην περίπτωση της -Κουβανικής καταγωγής- πρώην πωλήτριας καλλυντικών Kathy Ferreiro, η οποία -για προφανείς λόγους- βρέθηκε με 2,2 εκ. followers στο instagram και δεκάδες συμβόλαια με εταιρίες που αναζητούν την επόμενη Kim Kardashian.

 

Ενώ διάσημες σε μια νύχτα έγιναν τόσο η Υovanna Ventura (2,6 εκ. followers), όσο και η Chantel Jeffries (1,4 εκ. followers). Η πρώτη, μοντέλο,  fitness girl και σχεδιάστρια μπικίνι, ως γκόμενα του Justin Bieber.

Where's "bae" at?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Yovanna Ventura (@yoventura) στις


 

 

Και η δεύτερη ως η γκόμενα με την οποίαν συνέλαβαν τον Bieber να τρέχει στους δρόμους της πόλης με μια κίτρινη Lamborghini.

 

Tα insta-girl που έχουν μετατρέψει την πόλη σε φέουδο τους

Αφορμή για το συγκεκριμένο άρθρο ήταν όλα αυτά τα υπέροχα κορίτσια, με έδρα το Μαϊάμι, που καρφώθηκαν εντός του οπτικού μας πεδίου στα πλαίσια άρθρων όπως αυτό.

Eν αρχή, όπως είναι αναμενόμενο, η πολυπληθής Κουβανέζικη insta-παροικία που περιλαμβάνει την πληθωρική 25χρονη Claudia Sambedro, πρώην του Reggie Bush και ίδιας δυναμικότητας με την Kim Kardashian και την -εξαιρετικά δραστήρια, μέσω της φιλανθρωπικής της οργάνωσης- 29χρονη fitness model Lisa Morales.

Sunday football distraction    .   ☀️   #beachplease #sundaze

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Lisa Morales (@misslisamorales) στις

 

Τις fitness αδελφές Alvarez, δηλαδή την 25χρονη Aylen και την 21χρονη Aylin (στη φωτό η Aylen).

 

Και την καινούργια επίσημη αγαπημένη μας, Dolly Castro, μοντέλο, σχεδιάστρια ρούχων και πρέσβειρα της Shredz με 1,7 followers οι οποίοι αυγατίζουν καθημερινά.

 

Την τιμημένη Κολομβιανή παροικία εκπροσωπεί επάξια η 27χρονη Michelle Lewin (5,7 εκ. followers), η επονομαζόμενη και Sofia Vergara του instagram με το δικαιολογημένο παρατσούκλι La Cuerpa (το κορμί).

 

Kαθώς επίσης και η δίμετρη Carla Ossa, η μοναδική Κολομβιανή που ανήκει στο Elite Model Agency του Maiami και κάνει όντως καριέρα supermodel.

 

Ενώ το Πουέτρο Ρίκο αναζητά και αυτό μια θέση στον ήλιο μέσω της ανερχόμενης fitness model Stephanie Rao των 500.000 followers.

 

Eιδική αναφορά στον ευγενή κλάδο των personal trainer που εκπροσωπεί επάξια τόσο η Ιταλο-βραζιλιάνα Bruna lima των 820.000 followers, που πολύ σωστά εμπιστεύονται το κορμί τους στα ικανά χέρια της. Ή, τουλάχιστον, αν μπορούσαν θα το έκαναν.

 

Και την 20χρονη Katya Elise Henry των 1,5 εκ. Followers (που βλέπετε στην κεντρική φωτό) η οποία προσπαθεί να φτιάξει την δική της personal trainer δυναστεία καθώς την ίδια δουλειά κάνει η μάνα και η αδελφή της. ‘Ευλογημένη’ όνομα και πράγμα, όπως γράφει και τον τατού στον δεξί γλουτό της.

 

Την λίστα, που θα μπορούσε να έχει έκταση στρεμμάτων, συμπληρώνουν μοντέλα όπως οι Δομινικανές Mia Milano και Scarlet Reyn (είναι επίσης νοσοκόμα) και η πασπαρτού (μοντέλο, ηθοποιός, fitness girl) Ιταλοκολομβιανή Valeria Orsini των 1,9 εκ. Followers.

 

Βετεράνοι των αντρικών περιοδικών όπως η πρώην Playmate και νυν ιδιοκτήτρια ακαδημίας καράτε Amanda Cerny (1,7 εκ. followers) και η hometown hottie του Maxim Cindy Prado.

 

Καθώς επίσης ράπερ όπως η Δομινικανή Trina, δημοσιογράφοι του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ όπως η Βραζιλιάνα Alice Matos και η απίστευτη baseball WAG και πρώην μαζορέτα των Dolphins, Jaime Edmondson.