WOMEN

Οι 31 σέξι Ελληνίδες που εξαφανίστηκαν ξαφνικά και παντελώς

Στα σοβαρά τώρα, μπορείς να μας βοηθήσεις να τις βρούμε, γιατί μας έχουν λείψει πολύ;

Αυτό είναι το πέμπτο και τελευταίο μέρος του μεγάλου μας αφιερώματος-κλείσιμο λογαριασμών στη ‘χρυσή’ επταετία (2005-2012) όπου κάθε όμορφη της γειτονιάς μπορούσε να γίνει εξώφυλλο. Προσοχή. Τα παρακάτω ονόματα είναι για έμπειρους. Για γνώστες του θέματος. Για μερακλήδες του ωραίου φύλου, αν προτιμάς.

Εν αρχή οι MILF νέας γενιάς. Εκείνες που γνωρίσαμε την εποχή όπου δυο νέοι δυναμικοί τίτλοι (Maxim και FHM) και ένας παλιός (Max), συν αρκετές light τηλεοπτικές εκπομπές, είχαν σαν αποτέλεσμα κάθε κορίτσι της διπλανής πόρτας να έχει -για πρώτη φορά- χώρο να ξαπλώσει ‘αναπαυτικά’ στις σελίδες ενός περιοδικού.

    ✌dreamy sweet mood   ️ #icecreams x 3     #tb #

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Natalie Thanou (@natalithanou) στις

 

Στη συνέχεια ρίξαμε τον ‘τι κάνεις τώρα ευλογημένη’ καλοκαιρινό προβολέα μας στις ‘μοσχοπαντρεμένες’. Εκείνες που πρώτα γνωρίσαμε ημίγυμνες στις σελίδες κάποιου περιοδικού και μετά βρήκαν το happy ending τους μπροστά σε ένα παπά.

Καλο μηνα!!!#new#month#july#amazing#vacation#loveit#can'twait#  ☀️⛱ 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marietta (@mariettachrousala) στις

 

Tις single και ποθητές, που συνεχίζουν ακάθεκτες να κάνουν τα νερά να βράζουν και να μας παίρνουν τα σκαλπ.

Κυριακή ☀️ Dancing in the sky    Πλάκα δεν θα είχε να έχω μια δίδυμη αδερφή…;    Να περάσετε υπέροχα  

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Doukissa Nomikou (@dutchesss_) στις

 

Και εκείνες που πήραν εγκαίρως χαμπάρι ότι το party τελείωσε και έχουν αλλάξει ρότα.

   #Skorpios_island #againandagain

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @kallimoukaki στις

 

Όμως εκείνες που μας πονάνε, εκείνες που μας κρατάνε ξάγρυπνους τα βράδια, είναι τα κορίτσια της διπλανής πόρτας που κάποτε μας χάρισαν τόσες χαρές και πλέον δεν έχουμε ιδέα -επειδή δεν τα χειρίζονται καλά τα social τους ή επειδή προτίμησαν συνειδητά να εξαφανιστούν- που στο καλό βρίσκονται. Όσες φορές και αν εκδώσαμε σχετικό amber alert.

Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα ασχοληθούμε μόνο με τις τρανταχτές περιπτώσεις. Όπως πχ. τη Χριστίνα Σέιχ του Πέντε Λεπτά Κήρυγμα. Μια γυναίκα που δεν προλάβαμε να χαρούμε.

Την τιμημένη Χρύσα Δρακάκη. Την Κρητικιά δηλαδή με την χαρακτηριστική καρδιά στους -γυμνασμένους- γλουτούς που, τα τελευταία χρόνια, γράφεται πως είναι μόνιμη κάτοικος Λονδίνου. Υπέροχο σώμα, υπέροχο πρόσωπο, μικρότερη καριέρα από ότι της άξιζε.

Ή την Νταϊάνα Ιγροπούλου, Queen of Universe 2007 μην ξεχνιόμαστε, που επίσης τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της. Συγκεκριμένα πήγε για σπουδές υποκριτικής στο Λονδίνο και μετά και δεν γύρισε ποτέ και δεν μας ενημερώνει για το που είναι μέσω από τα social.

Είπαμε να το ψάξουμε λίγο πιο βαθιά το θέμα.

Τα θεσπέσια στήθη που αγνοούνται

Εκκίνηση δικαίως με τις ξεδιάντροπα ευλογημένες από το θεό -στο θέμα στήθους- Ντανιέλα Ελευθεράκη και Ισαβέλλα Στρατηγάκη. Η πρώτη είναι κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κώστα Ελευθεράκη και εθνική Λολίτα των 00s, ένεκα των 55 εξωφύλλων με αυτόν τον τίτλο που έκανε στο Nitro. Νομίζω ότι, τελευταία φορά που μιλήσαμε, κάτι γραφιστικό-δημιουργικό έκανε. Αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω ούτε μια φωτό της.

Ενώ η 2η, με piercing στις δυο ρώγες και τη γλώσσα, ήρθε από την Γερμανία (όπως η Λάουρα Νάργες, η Βάσια Λόη, η Έλενα Παπαβασιλείου και αρκετές άλλες που μπορείς να δεις ΕΔΩ), έκανε 3-4 εξαιρετικές τοπλες φωτογραφήσεις και μετά εξαφανίστηκε θεαματικά.

Ίδιο βαβαβούμ στήθος διάθετε και η Ελένη Πίτσια, πάλαι ποτέ παρουσιάστρια στο Polis, που έκανε -μετά από πολύ ψήσιμο- ένα εξώφυλλο στο Maxim και μετά εξαφανίστηκε εντελώς και απρόσμενα. Καταραμένη κρίση, δεν σέβεσαι τίποτα.

 

Καθώς επίσης και η Περιστεριώτισα Έλενα Πούτση, που λογικά ή συνεχίζει να δουλεύει νύχτα ή εξασκεί το επάγγελμα που σπούδασε, δηλαδή φυσικοθεραπεύτρια.

 

Οι γλουτοί που ‘στοιχειώνουν’ τα όνειρά μας

Εξίσου απελπισμένα αναζητούμε να βρούμε τι απέγιναν 3-4 γυναίκες με τόσο θεσπέσια φτιαγμένους γλουτούς που, όταν τους αντίκριζες, δεν μπορούσες παρά να μπήξεις τα κλάματα. Ξεκινώντας από τη MILF Next Top Model Αλίκη Καρποδίνη. Ένα καθαρόαιμο που οι περιστάσεις δεν το άφησαν να καλπάσει.

 

Και συνεχίζοντας με την Πειραιώτισσα Playmate Κωνσταντίνα Ράμπια. Μια γυναίκα, στρέιτ στις εξηγήσεις και πολύ ενδιαφέρουσα ως προσωπικότητα, ακόμη πιο ερωτεύσιμη αν είχες την τύχη να γνωρίσεις από κοντά.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και η σοκ και δέος Ελληνοδομινικανή Λάουρα Μωραϊτη, πόρτα πίσω στο 2008 στο Motel, που έβγαλε σέκους (όλη τη συντακτική ομάδα του Maxim) τόσο με τα σωματικά της προσόντα όσο και με την απίστευτη ευκολία με την οποία μιλούσε για οτιδήποτε σεξουαλικό.

Η Κατερίνα Σκουρλή, Μις Young 2009 και νυν φοιτήτρια marketing, με την εκπληκτική άνεση μπροστά στο φακό, που συναντάμε σπανίως και μόνο αναφορικά με κάποια νέα σχέση της.

Η επιβλητική Άρτεμις Γεωργακάκη. Ναι, το ξέρω, ότι ανήκει στην προηγούμενη γενιά από αυτή που συζητάμε. Απλώς ψάχναμε αφορμή να δημοσιεύσουμε και πάλι αυτή τη συγκεκριμένη φωτό.

 

Καθώς επίσης η Γιούλη Μπεσίρη, πάλαι ποτέ φίλη της Μπάστα, που ήρθε μαζί της σε μια φωτογράφηση στο Maxim, την πείσαμε να κάνει μια ακόμη και μετά έριξε μαύρη πέτρα πίσω της. Νομίζω ότι παντρεύτηκε. Κρίμα. Το κορίτσι ‘φύσαγε’. Ειδικά το πρόσωπό της, αν και αναγνωρίζω ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται καλά στην παρακάτω φωτό.

Είναι, το ομολογώ, ένα από τα απωθημένα μου. Μαζί με την νυχτόβια Κωνσταντίνα Πετσίμογλου, τότε μέλος του team του Μακρόπουλου, που επίσης έκανε μια και μόνο φωτογράφηση. Αρκετή, ωστόσο, για να μας αφήσει αδιάβαστους.

Τη Σάρα Κοκώνη που ήρθε, εμφανίστηκε μια φορά στο Status και μετά τίποτα. Σαν να μην υπήρξε ποτέ.

 

Ίδιας διεθνούς εμβέλειας θηλυκό με την Τζοβάνα Δαριώτη, απόφοιτο του τμήματος Ισπανικής Φιλολογίας, βιβλιοφάγος (όντως) και Πασπίτισσα, που, με το που έσκασε μύτη, όλοι αμέσως συνέκριναν με την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Ενώ αξιομνημόνευτα προσόντα είχε και η Θεσσαλονικιά Αφροδίτη Λασκούδη, πάλαι ποτέ υποψήφια Playmate, ‘γλάστρα’ στο Distraction του Μακρίδη και περιζήτητη για εξώφυλλα αντρικών περιοδικών, που έχει επιστρέψει Θεσσαλονίκη αλλά δεν φροντίζει και πολύ τα social της. Κάτι που μας στεναχωρεί και δεν ντρεπόμαστε να το ομολογήσουμε.

Ενώ all around σέξι, σε σημείο που δεν μπορείς να καταλάβεις αν δεν την συναντήσεις από κοντά, είναι η πρώην του Μικρούτσικου, Σίσσυ Γιαννακοπούλου του The Wall που, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, μετακόμισε στην Αγγλία όπου δούλεψε σε beauty spa και μετά παντρεύτηκε έναν Ιρανό αντιπρόεδρο σε εταιρία πετρελαίου.

Οι εστεμμένες που μας έλειψαν

Αυτές που πήραν τον τίτλο και μετά δεν φρόντισαν να τον εκμεταλλευτούν αρκετά. Δεν μιλάω μόνο για Σταρ Ελλάς τύπου Βιβιάνα Καμπανίλε (2010), που τελευταία φορά που είχαμε νέα της ήταν ότι σκόπευε να πάει στο εξωτερικό για να δοκιμάσει την τύχη της στην υποκριτική.

Την Βάλια Κακούτη, Σταρ Ελλάς 2004 και ότι πιο ωραίο σε μελαχρινό έχει βγει ποτέ από Περιστέρι, που μια χαρά τα πήγε γενικώς στην καριέρα της. Απλώς μας την σπάει που έχουμε χάσει τα ίχνη της από τότε που έφυγε από τη θέση της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων της Νίκης Βόλου. Γιατί έτσι, ρε Βάλια, τι σου κάναμε;

Την εντυπωσιακή Γωγώ Βαϊνά του Θέμου, που πέρασε και από καλλιστεία και από Playmate, που τελευταία φορά την είδαμε στην Μύκονο πριν από δυο χρόνια και από τότε τίποτα. Ούτε ένα τηλεφώνημα.

Αλλά και για κορίτσια που φόρεσαν το γούρικο στέμμα της Μις Πελοποννήσου, όπως η δίμετρη Μανταλένα Εργάτη, Miss Πελοποννησιακή Ομορφιά 2005, η οποία στέφθηκε «Miss Cosmopolitan 2006» στα παγκόσμια καλλιστεία. Μια γυναίκα με τεράστια σωματικά προσόντα και προοπτικές.

Ενώ θυμίζω ότι από τα συγκεκριμένα καλλιστεία πέρασε και η Μαριάνα Μπερερή (Β’ Σταρ Πελοπόννησος), την οποία και χάσαμε μετά από την ιστορία με την σύλληψή της σε σχέση με μια υπόθεση κόκας.

H καλή ομάδα από το βάθος του πάγκου φαίνεται

Την λίστα έρχεται να συμπλήρωσει η Άννα Μπαξεβάνη, που ίσως να θυμάστε από τα Playmate 2007 και την παρουσία της δίπλα στον Μίλτο Μακρίδη στο Ταυτότητα (2007-2008). Εσαεί χαριτωμένη και ευδιάθετη.

Η Τόνια Καλαντζή, δικαίως Miss Maxim εξαιτίας του σέξι που με τόσο ευκολία εξέπεμπε, που ήρθε κάποια στιγμή ξανά στην επικαιρότητα επειδή μάλλον κατέβηκε ως δημοτικός σύμβουλος.

Η εκ Μοσχάτου χορεύτρια Τάνια Μωραίτου, νικήτρια του διαγωνισμού της Sloggi για τα καλύτερα οπίσθια που έχει ιδιαίτερη αξία για τη συντακτική ομάδα του Maxim καθώς υπήρξε η πρώτη που συμμετείχε σε κοινή φωτογράφηση μαζί τους.

Η Μαρία Βελλή του Survivor 2, τραγουδίστρια και πάλαι ποτέ Playmate, που είδαμε τελευταία φορά όταν βγήκε και ζητούσε να της επιστρέψει ο σύντροφός της το παιδί της που ήταν στο εξωτερικό.

Η Ορνέλια Ζάχα του Big Brother 4 που ήξερε και καλό μασάζ.

Η Λουτρακιώτισσα Φαίη Κιάφα, πάλαι ποτέ συμπαρουσιάστρια σε εκπομπή περιφερειακού καναλιού.

Γκολ από τα αποδυτήρια μας είχε βάλει η Σλοβένα Μαριάννα Χλαστάν και η Βουλγάρα Βιολέτα Ράσεβα (που μεγάλωσε στο Παγκράτι και βγήκε, στα 16 της, Μις Γιανγκ το 2004).

Το μοντέλο Χαρά Παππά με τα υπέροχα μάτια και η παλαίμαχη Έρη Ιωαννίδου.

Η Πειραιώτισσα τραγουδίστρια (με τις κρητικές ρίζες) Μαρία Βολονάκη, που μετά από ένα πέρασμα από Maxim, Max και Playboy βρέθηκε κάποια στιγμή στο κόμμα της Μπακογιάννη. Αξέχαστο χαμόγελο.

Και είπαμε, αν έχεις πετύχει καμιά τους, αν ξέρεις τι απέγιναν, πες το μας και εμάς που συνεχίζουμε να τις έχουμε έγνοια.