WOMEN

Οι Ελληνίδες ομογενείς που κάνουν ζημιά ανά την υφήλιο

Είναι φρέσκες, καυτές, ελληνικής καταγωγής και κάνουν το αίμα των συμπατριωτών τους να βράζει κάθε φορά που τις βλέπουν.

Κάνε στην πάντα Jennifer Aniston, Maria Menounos, Έλενα Παπαρίζου, Καλομοίρα, Γιάννα Νταρίλη, Μάρω Λύτρα (ναι, το ξέρω, το παραπάνω line up είναι του τρελού) και όλη η προηγούμενη γενιά. Εσάς σας έχουμε τιμήσει αρκετά. Ώρα να δώσουμε στα νιάτα το χώρο και το χρόνο που αντιστοιχεί στα απίστευτα (σωματικά αλλά όχι μόνο) προσόντα τους.

Αυτό είναι το βασικό σκεπτικό πίσω από ένα αφιέρωμα που δεν έχει σκοπό να σου κάνει για άλλη φορά σουμά αυτές που ήδη ξέρεις προκειμένου να ‘τσιμπήσει’ μερικές καλές φωτό παραπάνω. Όπως π.χ. αυτή της Λάουρα Νάργες, που δικαιούται με το -φυσικό- στήθος της μια θέση εδώ αφού ανήκει στα κορίτσια που μας έχουν έρθει εκ Γερμανίας.

Όπως ακριβώς -μεταξύ άλλων- η Εύη Αδάμ, η ‘από Playmate κυρία εφοπλιστού’ Βάσια Λόη, η ‘από Playmate οπτικός’ Κιμ Ματζουράτου με τα δίμετρα πόδια, η Ισαβέλλα Στρατηγάκη με το piercing σε όλα τα σωστά σημεία  και, πάνω από όλα, η ‘αξέχαστα και αξεπέραστα σέξι’ Έλενα Παπαβασιλείου που πλέον είναι υπεύθυνη σε εκδοτικό οίκο.

Αν και, συγκεκριμένα στην περίπτωση της Γερμανίας, δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα εντυπωσιακό όσον αφορά τη νέα γενιά.

Ίδια φάση με τη Μεγάλη Βρετανία όπου πέρα από την reality star Georgia Kousoulou (που έχει πλούσιο μπούστο, αλλά μέχρι εκεί) και την διαβόητη, λόγω του sex tape που έφτασε να πουλιέται μέχρι και στους πάγκους της λαϊκής, Tulisa Contostavlos (που έχει γλυκό πρόσωπο, αλλά μέχρι εκεί) δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο.

Άντε, χαριστικά, ας συμπεριλάβουμε εδώ και την glamour model & ηθοποιό  Karima McAdams, Ιρλανδικής, Κυπριακής και Μαροκινής καταγωγής, που βλέπουμε από φέτος στο Vikings.

 

Δεν πειράζει. Στα νησιά αυτά παίζει τουλάχιστον σταθερά μεγάλη μπάλα η 31χρονη Ελληνο-ιρλανδή Georgia Salpa με το εξωφρενικά καμπυλωτό σώμα, που εδώ και δυο χρόνια είναι πλέον σύζυγος δισεκατομμυριούχου (και μητέρα), έχει αλλάξει το επίθετό της σε Penna και γενικώς είναι πιο σεμνή.

 

Οι διάδοχες της Παπαρίζου

Στη Σουηδία τα σκήπτρα της ελληνικής ομογένειας κρατά δικαίως ψηλά τόσο η δημοφιλής 30χρονη Ελληνοσουηδή σχεδιάστρια και παρουσιάστρια Rebecca Stella Simonsson που φέρνει σε Megan Fox.

Όσο η πάλαι ποτέ πρωταθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ και μοντέλο Elli Avram που κάνει μεγάλη καριέρα στο Bollywood.

Και, πάνω από όλα, η εκθαμβωτικής ομορφιάς Ζωή Μαντζακάνη, Πατρινής καταγωγής, που περπάτησε με την αξία της πάνω στην περιζήτητη  πασαρέλα της Victoria’s Secret.

Ενώ, fyi, Νορβηγική υπηκοότητα, μιας και πιάσαμε την Σκανδιναβία, φέρεται να έχει και η πληθωρική παίκτρια reality και go go dancer Ελίνα Μπεκάκου.

Mε δύναμη από τη Γαλλία

Ειδική αναφορά, όπως οφείλουμε, θα κάνουμε στη ‘μαμά Γαλλία συμμαχία’. Κυρίως εξαιτίας της 23χρονης Αντέλ Εξαρχόπουλος που άφησε τον πλανήτη με το στόμα ανοιχτό με τα λεσβιακά καμώματά της στο ‘Η Ζωή της Αντέλ-Μπλε, το πιο ζεστό χρώμα’. Άξια διάδοχος στο σέξι στην ‘βετεράνο’ (βλέπε 38 ετών πλέον) Anna Mouglalis.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πούμε επίσης ένα καλό λόγο για την γλυκύτατη κόρη του Γιώργου Χωραφά, Ζωή, που έχει ήδη δείξει δείγματα του ταλέντου της τόσο τηλεοπτικά (“Nos annees pension”), όσο και κινηματογραφικά (“Vanilla Poison”).

Την 34χρονη Alexa Davalos του The Man in the High Castle που γεννήθηκε στη Γαλλία και μεγάλωσε σε όλο τον κόσμο πριν καταλήξει στο Χόλιγουντ.

Καθώς επίσης δυο καλά λόγια για την εξωτική (ένεκα καταγωγής του μπαμπά από τις Ολλανδικές Αντίλες) Ιουστίνη Αλεξανδροπούλου, των 181 αψεγάδιαστων εκατοστών, που, αφού κέρδισε το Γαλλικό Elite Model of the year, παραδόξως μετακόμισε στην Ελλάδα.

Οι ωραίες που ήρθαν από το κρύο

Μπορεί η Αμερικάνικη παροικία μας να είναι σαφώς μεγαλύτερη, αλλά τα τελευταία χρόνια τη διαφορά παγκοσμίως έχουν κάνει οι Ελληνο-καναδές. Ξεκινώντας από την ‘παλιά καραβάνα’ (αν και μόλις 28) Tracy Spiridakos του Revolution, κόρη Ελλήνων ιδιοκτητών diner, παρόλο που δεν έχει κάνει το μπαμ που περιμέναμε (βλέπε έχει παίξει λίγο στο Bates Motel και άλλο λίγο στο McGyver).

Και συνεχίζοντας με την ανερχόμενη 23χρονη Ελληνο-ιταλίδα Christine Prosperi ηθοποιό, προφανώς αυτή στα δεξιά στην φωτό. 

Καταλήγοντας στην -επίσης λιλιπούτεια, αλλά εντελώς πυροτέχνημα- Marie Avgeropoulos του The 100, που είναι όντως αλητάκι από τα λίγα.

Ενώ μεγάλη καριέρα έκανε στο WWE, με το ψευδώνυμο Trish Stratus, η βαβαβούμ Ελληνοκαναδέζα Patricia Anne Stratigias που πλέον, στα 41 της, είναι μαμά και fitness guru.

Ίδια σειρά δηλαδή με την 34χρονη Ελληνοαμερικανίδα  Maria Kanellis, WWE diva, μοντέλο, Playmate, πυγμάχος και εσαεί sexy beast.

 

Οι Ελληνοαμερικάνες έχουν πάντα τον πρώτο λόγο

Καλές και άγιες όλες οι παραπάνω, αλλά οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η πιο δημοφιλής Ελληνίδα στην Αμερικάνικη ήπειρο (και παγκοσμίως) αυτή τη στιγμή είναι η ‘petite αλλά τσουρουφλίζει’ Ariana Grande των 93.4 εκ. followers στο instagram. Με άλλα λόγια όσοι όλων των υπόλοιπων Ελλήνων επωνύμων σε Eλλάδα και εξωτερικό μαζί.

Η αλήθεια είναι ότι η πιο γνωστή από τη νέα γενιά ελληνοαμερικανίδων είναι, κατά τα άλλα, η 18χρονη Ariel Winter του Modern Family. Γνωστή επίσης για τα προβλήματα που είχε με τη μάνα της, την εγχείρηση μείωσης του στήθους που έκανε και το πόσο το παλεύει -μάλλον μάταια- να βγει σέξι στο instagram.

 

Αλλά σαφώς και, από άποψη ομορφιάς πάντα, δεν συγκρίνεται με τις ‘παλιότερες’ Sasha Grey, Mena Suvari, Karina Smirnoff (χορεύτρια), Jessica Chastain, Sofia Milos, Patricia Kara, Melina Kanakaredes, Andrea Tantaros, Lea Michele και Angie Harmon.

 

Έτσι για να σου αναφέρω ορισμένα ονόματα ενδεικτικά, που ήδη ξέρεις, χωρίς να το κάνουμε λύσσα το θέμα.

Αντιθέτως σαφώς και έχει νόημα να σου φέρουμε εντός του οπτικού σου πεδίου την Ελληνοαμερικανίδα μοντέλα Elaine Gregory (αυτή που βλέπεις και στην κεντρική φωτό), με έδρα το Μαΐάμι, για χάρη της οποίας ολόκληρος Justin Bieber σταμάτησε την λιμουζίνα και έτρεξε να της συστηθεί καθώς εκείνη έτρεχε αμέριμνη στην παραλία. Την πιο σέξι δηλαδή από τα μοντέλα με ελληνικό αίμα στις φλέβες τους.

Από εκεί και πέρα καλό είναι να πεις ένα γεια στην Maria Papathanasiou, body double της Megan Fox στο Teenage Mutant Ninja Turtles. Κάτι που από μόνο του αποτελεί ‘τίτλος τιμής’.

Την μοντελέ celebrity chef ζαχαροπλαστικής Μαρίσα Τσόρτσιλ που έμαθε τους σταρ του Χόλιγουντ τι πάει να πει γαλακτομπούρεκο.

Την εξωτική Denise Vasi (με πατέρα Δομινικανό και μητέρα Ελληνοπορτορικανή) του All my Children με τα υπέροχα, συγκλονιστικά μάτια.

Και 1-2 εστεμμένες που έχουν σκάσει μύτη τον τελευταίο καιρό, όπως την Miss America 2016 Betty Cantrell που έχει επιπλέον και φωνή αγγέλου.

Ή τη δυναμική Miss Pennsylvania 2016 Elena LaQuatra που δουλεύει ως δημοσιογράφος.

Αν και περισσότερο αίσθηση, για να είμαστε ειλικρινείς, προκαλεί η Μις Πορτογαλία Κατερίνα Σικινιώτη (που είναι πλέον φοιτήτρια Νομικής και  παρουσιάστρια) όποτε αποφασίζει να έρθει από Μύκονο μεριά.

Η μεγάλη ομάδα από το βάθος του πάγκου φαίνεται

Ελληνίδα είναι επίσης η πλέον διάσημη fitness guru του πλανήτη, Kayla Itsines.

 

Οι δημοφιλείς Αυστραλές αδελφές Valance, με την Holy να είναι πλέον συζύγος δισεκατομμυριούχου και την Olympia -που προτιμάμε- να έχει ανοίξει τα φτερά της στο Χόλιγουντ.

 

Και η Μεξικανή σταρ σε σαπουνόπερες Sofia Lama Stamatiades.

 

Την λίστα συμπληρώνουν γλυκά οι δυο Νοτιοαφρικανές Gabriella Demetriades, εκπρόσωπος της χώρας στο παγκόσμιο διαγωνισμό του FHM και ιδιοκτήτρια εταιρίας marketing στο Cape Town.

Και η Gina Athans που βγήκε Miss South Africa Teen το 2000, μετακόμισε στο Παρίσι, ψηφίστηκε πιο σέξι γυναίκα από το FHM, συμπρωταγωνίστησε με τον Daniel Craig στο Flashbacks of a Fool.