WOMEN

Oι Ελληνίδες που δεν πρέπει να μάθει η κοπέλα σου ότι ακολουθείς στο Instagram

Μπορεί τα account τους να μην είναι ακριβώς NSFW, πάντως την γκρίνια από το έτερον ήμισυ δεν πρόκειται να την γλιτώσεις με τίποτα.

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που ένας κοληττός μου βρέθηκε να κάνει μόνος του διακοπές στα Κύθηρα, επειδή τόλμησε να αγοράσει -μαζί με ένα μάτσο αθλητικές εφημερίδες- ένα Nitro που είχε εξώφυλλο την Κατερίνα Στικούδη, με αποτέλεσμα η κοπέλα του να μαζέψει τα μπικίνι της και να σηκωθεί και να φύγει.

Αλλά, τα πράγματα, όταν παίζει ζήλια στην μέση, δεν έχουν αλλάξει και τόσο πολύ. Η Κατερίνα Στικούδη π.χ., μέσω του account της στο instagram, συνεχίζει να αποτελεί κόκκινο πανί. Ειδικά τώρα καλοκαίρι που αρχίζει η bikini season στην οποία και παραδοσιακά πρωτοστατεί (μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου, αλλά εκεί το ‘σώνεις’ λέγοντας ότι σου αρέσει ως ηθοποιός).

Με τη μόνη διαφορά πλέον ότι, ο ίδιος κολλητός, απλώς σκρολάρει στα κρυφά εκείνες που ακολουθώ εγώ, δηλαδή ότι πιο ‘πικάντικο’ σε επώνυμο ή ημι-επώνυμο παίζει στην Ελλάδα.

Χωρίς, ωστόσο, να τολμά να πατήσει το τιμημένο το follow ο ίδιος προκειμένου να αποφύγει την γκρίνια.

Για την ακρίβεια την γκρίνια και ολίγον κατινίστικες κριτικές τύπου ‘τι ακολουθείς αυτή τη δευτεράντζα’

 

Kαι ‘πες μου τώρα ότι ξαφνικά έχεις γίνει φανατικός του χορού, του τραγουδιού ή της γυμναστικής‘. Ή ‘έλα τώρα που σε απασχολεί πραγματικά τι κάνει στα ξένα η Χριστίνα Στεφανίδη και τα υπόλοιπα ξενιτεμένα μοντέλα μας’.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν περιπτώσεις που ούτε ο πιο επιδέξιος ψεύτης δεν μπορεί να δικαιολογήσει το follow.

 

Ναι, εσένα κοιτάζω (όχι απαραίτητα στα μάτια) Μαρία Νικόλ.

Για την ακρίβεια εσένα και όλες τις υπόλοιπες φίλες σου που έχουμε συμπεριλάβει στην λίστα με τις πιο καυτές χορεύτριες στην Ελλάδα.

Όπως επίσης καλό είναι να αποκλείσεις εξαρχής τις 40άρες με τα καυτά account, τύπου Μάγκι Χαραλαμπίδου και Ελίνα Καντζά.

Και όλες εκείνες που μεσουρανούσαν στα αντρικά περιοδικά την χρυσή επταετία και που πλέον θυμόμαστε μόνο όταν ποστάρουν κάτι σέξι.

Ενώ και ο τιμημένος κλάδος των fitness girls είναι αναγκαστικά στην απέξω.

Πάντα με την εξαίρεση της υπεράνω υποψίας Ελένης Πετρουλάκη και, λόγω Survivor (όπου φάνηκε η ανθρώπινη πλευρά τους) των Σόφη Πασχάλη και Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ο γενικός κανόνας, έτσι για να στο κάνουμε ακόμη πιο λιανά, είναι πως αν μια επώνυμη είναι μάνα, κάτι που σημαίνει ότι ενδιάμεσα στα μπικίνι ποστάρει και κάτι πιο οικογενειακό, είσαι κατά κανόνα ΟΚ.

Πάντα με την εξαίρεση των Μαρία Κορινθίου και Ναταλί Θάνου που ποτέ δεν άφησαν την μητρότητα να βγάλει νοκ άουτ την θηλυκότητα τους.

 

Ενώ εννοείται πως απαγορεύονται δια ροπάλου όλες όσες έχουν ειδίκευση στο pole dancing ή γενικά ξέρουν να κουνάνε τα προσόντα τους (Ειδικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ηθοποιός και κορίτσι του Σόμμερ, που είναι και η αποκάλυψη της σεζόν).

 

Όλες όσες χρησιμοποιούν επιδέξια το instagram για να αναπληρώσουν την έλλειψη αντρικών περιοδικών, όπως η κόρη του -ΛΕ ΠΑ- Κόνι Μεταξά που μας βομβαρδίζει εδώ και μήνες.

Και εκείνες που σε κάνουν να θέλεις να πετάξεις πάνω τους ένα φορτηγό από λουλούδια.

Ακόμη και κυριλέ περιπτώσεις όπως η Έλενα των Otherview που, παρότι δεν κάνει insta-ακρότητες, εκπέμπει το σέξι από κάθε πόρο της. Εξού και την βάλαμε κεντρική εικόνα.

Επίσης το να ακολουθείς κάποια σεξαστεία, τύπου Λάουρα Νάργες, Μάντω Γαστεράτου ή Άννα Μαρία Βέλλη , λειτουργεί ως ελαφρυντικό.

Ενώ εξίσου ‘εγώ είμαι αθώος, εκείνες είναι σέξι’ πειστικός σε παίρνει να είσαι όσον αφορά τις fashion bloggers.

Εκεί που ακόμη και το account της Όλγας Φαρμάκης είναι εντός ορίων, αφού πλέον σπάνια ποστάρει οτιδήποτε με μπικίνι.

Εννοείται πως τα μοντέλα απαγορεύονται δια ροπάλου, εκτός αν έχουν συμμαζεμένα account με έμφαση σε ταξίδι ή στιλ, όπως η Μαρία Τσαγκαράκη.

Τέλος να θυμάσαι πως όσο μικρότερο στήθος έχει μια γυναίκα, τόσο πιο ασφαλές είναι να την ακολουθείς. Ακόμη και αν μιλάμε για μια θεά τύπου Βασιλιάννα.

 

Αντιθέτως προικισμένα κορίτσια, τύπου Πηνελόπη Πλάκα και Κωνσταντίνα Κλαψινού, ακόμη και αν έχουν πιο αδιάφορα account, σίγουρα θα προκαλέσουν μεγαλύτερη δυσφορία.

Και που’σαι, μείνει όσο πιο μακριά μπορείς από τις insta-Θεσσαλονικιές γενικότερα. Τα κορίτσια απλά δεν παίζονται.