WOMEN

Οι Ελληνίδες που θέλουμε στον εξώστη του Masterchef

Γιατί οι γκουρμεδιάρηδες παίκτες θέλουν και την κατάλληλη 'πεινασμένη' κερκίδα.

Φτάσαμε με το καλό στην τελική οκτάδα. Και, αν εξαιρέσεις την ‘αχ βαχ, τι ματάρες είναι αυτές’ Μάγκυ και τον ‘μου θυμίζεις τον ιζνογκουντ’ Τζώρτζη, που δεν αφήνουν τα συναισθήματά τους να επηρεαστούν από το ποιος θα βρίσκεται στον εξώστη, οι υπόλοιποι θεωρώ ότι το χρειάζονται το ψυχολογικό το μπουστ τους.

Δεν σου λέω απαραίτητα να φέρουμε ντε και καλά την Ηλιάνα Δελαγραμμάτικα και τις υπόλοιπες μαζορέτες του Ολυμπιακού να παίξουν τα πομ πομ που ξέρουν.

Ούτε την βαβαβούμ Θεσσαλονικιά Dj Jayla-J να παίξει ένα σετάκι της όσο μαγειρεύουν έτσι για να ανάψουν τα αίματα.

Όχι, αυτό προφανώς και θα τους διασπούσε την προσοχή / τους έκανε να τους πέσουν τα τηγάνια / να κόψουν κανένα δάκτυλο καθώς ψιλοκόβουν το καρότο.

Εμείς το μόνο που προτείνουμε είναι, από εδώ και πέρα, να φουλάρουμε τον εξώστη με ένα μάτσο Ελληνίδες που μας έχουν insta-αποδείξει ξανά και ξανά ότι το λατρεύουν το φαγητό.

Ότι ξέρουν πως να το δαγκώνουν το burger και δεν την βγάζουν με μια ξενέρωτη σαλατούλα (Εσένα κοιτάζω, Ελεάννα Παλαιολόγου)

Γιατί, πες μου τώρα ειλικρινά, τι πιο ωραίο και θαυμαστό από μια νόστιμη γυναίκα που λατρεύει το νόστιμο φαγητό και δεν φοβάται να το δείξει.

Άσχετα αν μετά ρίχνει φουλ ιδρώτα για να ρίξει ότι θερμίδα πήρε από το πρέτσελ της.

Εκείνες δηλαδή οι ‘γαστρονόμες’ (μια χαρά δόκιμος είναι ο όρος) που εκτιμούν την δεξιοτεχνία και την φαντασία των φιναλίστ.

Μπόνους ότι όλες οι συγκεκριμένες, που έχουν συνηθίσει πρώτα να φωτογραφίζουν (και να ποστάρουν) ότι πιάτο βρεθεί μπροστά τους και μετά να το δοκιμάζουν, μπορούν να βοηθήσουν -αν τους το επιτρέψουν- και στο στήσιμο του πιάτου.

Φαντάσου τώρα, λέμε τώρα, να τελειώσει το πιάτο του ο Αργύρης και να έρθει από δίπλα του η food lover (ενδυματολογικά και κανονικά) Πηνελόπη Πλάκα για να κάνει το πρώτο post και να δοκιμάσει την πρώτη μπουκιά. 

Ή, αν παίζει γλυκιά παρασκευή, να παίξει μπάλα η ‘πιο insta ανερχόμενη πεθαίνεις’ Ιωάννα Τούνη και οι φίλες της που ξέρουν να εκτιμούν τα ζαχαρωτά.

Μεγαλεία φίλε μου, μεγαλεία. Και δικαίωση για όσα έχουν τραβήξει για να φτάσουν ως εδώ. Αυτό που λένε η σέξι φράουλα πάνω στην τούρτα.

Γιατί δηλαδή, μόνο ο Άκης Πετριτζίκης (των720.000 followers) θα έχει το φαν κλαμπ του;

Μόνο έξω από το Nolan του Σωτήρη Κοντιζά θα κάνουν ουρές οι γυναικοπαρέες;

Εντάξει, προφανώς, δεν είναι food lovers όλες οι παραπάνω. Απλώς εκτιμάμε το γεγονός ότι, κάτι που σπανίως κάνουν οι Ελληνίδες, δεν διστάζουν να ανεβάζουν αληθινές φωτό που τις δείχνουν να απολαμβάνουν το φαγητό.

Συγκεκριμένα να απολαμβάνουν το φαγητό με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Ακόμη πιο συγκεκριμένα να απολαμβάνουν το φαγητό, με ένα χαμόγελο στα χείλη, ενώ φοράνε μπικίνι.

Για αυτό και προσπαθήσαμε εδώ να βάλουμε φωτό που να είναι real και όχι πληρωμένες από κάποιο προϊόν. Ή τουλάχιστον το προϊόν να είναι τα ρούχα και τα αξεσουάρ, όχι το καημένο το φαγάκι.

Αν και, στην περίπτωση της Χριστίνας Μπόμπα, που εκπέμπει τόσο γλύκα και αυθεντικότητα σε ότι και να κάνει, είπαμε να κάνουμε την εξαίρεση.

Ειδική μνεία στην Νάντια Μπουλέ που, παρότι φανατικά fit, και της αρέσει να μαγειρεύει συχνά πυκνά για τους φίλους της.

Και της αρέσει τόσο πολύ το φαγητό που δεν διστάζει κυριολεκτικά να το φορέσει πάνω της. 

Είτε μιλάμε για μέλι, ντομάτα ή μια λαχταριστή τούρτα. Παρακαλώ κάποιος να της κλείσει τώρα μόνιμη θέση στον εξώστη του MasterChef. To κορίτσι την έχει κερδίσει με την αξία της.