WOMEN

Οι insta Ελληνίδες που πρέπει να γνωρίσεις καλύτερα

Γιατί το οφθαλμόλουτρο, από μόνο του, ποτέ δεν είναι τελικά αρκετό για να έχεις σφαιρική εικόνα για κάποια.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό, όταν κάνεις αυτή τη δουλειά, από το να είσαι ο πρώτος που μαθαίνει μια καλή ιστορία.

Ειδικά όταν αυτή η ιστορία δεν είναι καθόλου αυτό που περιμένεις, όπως μας συνέβη κατακούτελα στην περίπτωση της Βεροιώτισσας Αμαζόνας των 186 εκατοστών, Ιωάννας Μπέλλα, που μας διηγήθηκε πριν από λίγο καιρό την συγκινητική ιστορία επιβίωσης (έμεινε παράλυτη, λόγω ενός ατυχήματος με βάρη, για πάνω από ένα χρόνο) πίσω από τα trademark τατού που έχει στο πάνω μέρος των μηρών της (τα οποία και σκέφτεται να αφαιρέσει, επειδή πλέον της κάνουν ντεμοντέ).

Της ‘σεξόβομβας τσέπης’ (από μακριά, από κοντά είναι απλώς μια πανέξυπνη -και γλυκύτατη- 23χρονη) Ελεάννας Παλαιολόγου των 85.000 followers, που ξεκίνησε το account της για πλάκα με την βοήθεια της μητέρας της που την έβγαζε και συνεχίζει να την βγάζει φωτογραφίες.

Ή της επιβλητικής & ευγενέστατατης personal trainer Αντζέλικας Γιασεμή, με τα υπέροχα πόδια, που μας έδωσε να καταλάβουμε πως ακριβώς είναι να μεγαλώνεις σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στην Σαουδική Αραβία.

Και οι τρεις (όπως και η fit for fun εμμονή μας, Φελίσια Λαπάτη, με το απολαυστικό αυτοσαρκαστικό χιούμορ και το κορμί αλφάδι) γυναίκες που έχουν δώσει στο παρελθόν 1-2 συμβατικές συνεντεύξεις που ποτέ δεν κατάφεραν να μας δείξουν ποιες πραγματικά είναι.

Γιατί εδώ είναι το πρόβλημα με το instagram (σε σχέση με την εποχή των αντρικών περιοδικών). Ότι βλέπεις ξαφνικά μπροστά σου, από το πουθενά, μια καμπυλωτή θεά όπως την Σέρβα fashion influential Milena των 345.000 followers (με έδρα την Αθήνα), αλλά, αν δεν κάνεις τον κόπο να την γνωρίσεις από κοντά και να της μιλήσεις, ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι αξίζει να συνεχίσει να είναι εντός του οπτικού σου πεδίου.

Τόσο γιατί μπορεί όλη αυτή η ομορφιά και η αβίαστη σεξουαλικότητα (σ.σ. Αν έχεις παρατηρήσει ΠΟΤΕ δεν βάζουμε εντός λίστας εκείνες που επίτηδες προσπαθούν πολύ να το καταφέρουν) να είναι εντελώς οφθαλμαπάτη. Να το ‘κλέβει’ δηλαδή αυτό κάποια με τα κατάλληλα φίλτρα ή γωνίες λήψης.

Ή γιατί μπορεί ο τρόπος που φαίνεται να ζει (βλέπε non stop φωτό από δωμάτια ξενοδοχείων στο εξωτερικό) να μας βάζει ψύλλους στα αυτιά για το πως ακριβώς βγάζει το μεροκάματό της. Μια δραστηριότητα που δεν επιθυμούμε, έστω και ερήμην μας, να προμοτάρουμε.

Ε, λοιπόν, όλο αυτό το οφθαλμόλουτρο χωρίς ουσία, προσωπικά μας έχει κουράσει. Οπότε είμαστε διατεθειμένοι φέτος να ιδρώσουμε για χάρη σου προκειμένου να εξερευνήσουμε μαζί -και από κοντά- τον ψυχισμό (άφθαρτων από τη δημοσιότητα) γυναικών που έχουν όλη τη δυναμική να εξελιχθούν στις νέες μας insta-καψούρες. (εσένα κοιτάζω Ανδρομάχη Δημητροπούλου με την υπέροχη φωνή).

Θέλουμε, ρε παιδί μου, να είμαστε εμείς εκείνοι (για χάρη σου πάντα) που θα τους μιλήσουμε (και θα τις φωτογραφήσουμε) για πρώτη φορά, όπως συνέβη στην περίπτωση της Ελληνίδας Vanessa Paradis από την Ζάκυνθο, Δέσποινας Τάτα από το Voice, η πορεία της οποίας με χαρά διαπιστώνουμε ότι είναι φουλ ανοδική.

Ή όπως θέλουμε προσεχώς να συμβεί π.χ. στην περίπτωση της Μαρίνας Κυριαζοπούλου, από γνωστή δικηγορική οικογένεια της Βέροιας, που μπορεί να μην κέρδισε το Voice αλλά της οποίας το πρόσωπο είναι ότι ωραιότερο έχει σκάσει μύτη από την εποχή της Δούκισσας Νομικού.

Και στην αντίστοιχη της make up and hair artist Ευγενίας Δημητριάδου που μας θυμίζει έντονα Μαρία Κορινθίου σε όλα όσα εκείνη έχει συγκριτικό πλεονέκτημα.

Γιατί όντως το οφθαλμόλουτρο, από μόνο του, από κάποια στιγμή και μετά δεν έχει ουσία (ακόμη και όταν μιλάμε για την πιο σέξι νέα Ελληνίδα, Σοφία Χαρμαντά, που πλέον κάνει καριέρα στα ξένα).

Κάτι που έχουμε στο μυαλό μας ξεκάθαρα ότι θα συμβεί για περιπτώσεις όπως αυτή της πιο σέξι video vixen όλων των εποχών, δηλαδή της Ελληνο-σκοτζέζας Kirsten Ciel Lauder του Ξημερώματα.

Και της ομορφότερης Ελληνίδας αθλήτριας, της εξωτικής πρωταθλήτριας στίβου Αθηνάς Κοίνη, που -αν και δεν το ξέρει (είναι σούπερ ντροπαλή και χαμηλών τόνων)- φέρνει από κοντά σε κάτι από Alessandra Ambrosio.

Δυο μόνο από τις πολλές, πάμπολλες περιπτώσεις που έχουμε στο μυαλό μας.

Ξεκινώντας με αυτή της τρισχαριτωμένης τραγουδίστριας Ανθής Σαρ με την υπέροχη φωνή και το κουκλίστικο πρόσωπο, την υπάρξη της οποίας μέχρι πρότινος δυστυχώς αγνοούσαμε.

Και της Ελληνο-Μαροκινής brand ambassador και τραγουδίστριας Σοφίας Κωτσοπούλου που ίσως και να είναι ότι πλησιέστερο έχουμε σε Καρντάσιαν.

Αλλά, να το ξέρεις, ότι προφανώς και είμαστε ανοιχτοί σε άλλες αξιόλογες προτάσεις.

Τις οποίες με χαρά θα διαβάσουμε και θα αξιολογήσουμε στα comments που φαντάζομαι ότι θα ακολουθήσουν (εσένα κοιτάζω μοντέλα Βασιλεία Βολονάκη με τα trademark φρύδια).

Γιατί, το ότι έχουμε τη δική μας λίστα, δεν σημαίνει ότι δεν μας έχει ξεφύγει κάτι αξιόλογο.

Μια λίστα την οποία συμπληρώνει η αιθέρια 19χρονη Εμμανουέλα Κουκλινού, που έκανε τρομερή αίσθηση όταν πρωτοεμφανίστηκε στην κερκίδα του γηπέδου του ΟΦΗ, και η οποία πλέον κάνει καριέρα μοντέλου.

H ανερχόμενη Θεσσαλονικιά ηθοποιός Νίνα Έππα που πρωτογνωρίσαμε ως βολειμπολίστρια.

Και η πιο γυμνασμένη τραγουδίστρια (ναι, ακόμη και από την Ειρήνη Παπαδοπούλου) Μαρία Αλεξόγλου που πρωτογνωρίσαμε, μαζί με την αδελφή της, στις σελίδες του Maxim.

Μια λίστα που πραγματικά δεν έχει αρχή και τέλος, αφού το ελληνικό instagram είναι πραγματικά ανεξάντλητο.

Αλλά που θα πάει, θα το κάνουμε να χορέψει στο ρυθμό μας. Σωστά, DJ Τζέλα;