WOMEN

Οι new-age Λατίνες θα σε κάνουν ν’ αρχίσεις τα πορ φαβόρ

Η γυναικομάνα Λατινική Αμερική δεν ξεκουράζεται ποτέ. Jennifer Lopez, Eva Longoria, Shakira, Sofia Vergara, αυτές είναι οι διάδοχοι του θρόνου σας.

Ωραία, η Λατινική Αμερική παράγει ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι έχουμε διαχωριστεί βαθιά στους διαδρόμους του είναι μας σε Team_Brazil και Team_Argentina έχει ξεκινήσει από την προαιώνια ποδοσφαιρική κόντρα.

Από εκεί και πέρα, έχουμε βασικά κενά, αλλά και βασικές ‘δεύτερες’ γνώσεις για την ήπειρο. Από τη μία, είμαστε κωμικά άσχετοι στη γεωγραφία της, αλλά από την άλλη μπορούμε να κάνουμε τον Χρυσό Οδηγό με τις πιο σέξι Λατίνες που γνωρίσαμε.

latinas 

Κανείς δεν ξεχνά την προσφορά σας, Salma Hayek, Eva Mendes, Shakira, J-Lo, Eva Longoria, Sofia Vergara, Alessandra Ambrosio, Rosario Dawson, αλλά με τόσο λαμπρό λατινογενές παρόν και μέλλον, θα μας λείψετε λίγο λιγότερο.

Η new-age βασίλισσα

Ο Χρήστος Χατζηιωάννου δεν έχει βαρεθεί ακόμα να γράφει για τη Nadine Velazquez με την καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο, που γνωρίσαμε στα ‘My Name is Earl’ και ‘The League’. Μια καινούργια Eva Longoria, λίγο πιο νέα απ’ την κανονική, έτοιμη να εκραγεί (όπως κάθε τίμια Λατίνα) ανά πάσα στιγμή.

 

Παίρνει το χρίσμα της βασίλισσας αυτής της κατηγορίας, όχι γιατί είναι η πιο διάσημη (ακολουθεί και μια Selena Gomez), αλλά γιατί με κλεισμένα τα 35 και με κριτήριο τον ελαφρώς bitchy προσανατολισμό της στο ‘The League’, έχει όλα τα προσόντα να ηγηθεί της προσπάθειας για νέα λάτιν πρότυπα.

Η new-age πριγκίπισσα

Τα παιδιά εκεί στη ‘Hannah Montana’ είχαν δει πολύ μπροστά βάζοντας την 15χρονη τότε Selena Gomez (με τον μπαμπά από το Μεξικό) απέναντι στην Miley Cyrus, έστω και για μόλις τρία επεισόδια. Έξι χρόνια μετά από όλο αυτό, η Gomez είναι ψηλά στην αντρική μας συνείδηση και η Cyrus είναι χαμηλά στην αντρική μας συνείδησή.

 

Ακόμα και το λάθος της να συνδεθεί με το όνομα του Bieber, το κατάλαβε και το διόρθωσε γρήγορα. Στα 21, σε ηλικία πριγκίπισσας δηλαδή, και με μια φωτογράφιση ‘γυναίκας’ -και όχι ‘βλαμμένου σε παροξυσμό’- στο περιοδικό Flaunt, η Selena Gomez είναι βασική υποψήφια για τον τίτλο ‘η πιο hot Λατίνα του 2020’. Το πόσα χρόνια θα μείνει στην κορυφή είναι άγνωστο προς το παρόν.

Αυτή που άλλαξε επώνυμο

Odette, εμείς Yustman  σε γνωρίσαμε, όχι Annable. Αν είναι δυνατόν. Η Κουβανής καταγωγής και γεννημένη στο L.A. Odette Yustman παντρεύτηκε κάποιον κύριο Annable και ήταν τόσο ερωτευμένη που άλλαξε το επώνυμό της. Ε και;

 

Εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το πόνημα του Γιώργου Φράγκου για αυτήν και την εμμονή της να συμμετέχει σε θριλεράκια της σειράς. Αν είναι να το κάνει με αφίσες σαν αυτήν, κανένα πρόβλημα.

Ακούς εκεί Annable…

Αυτή που δεν πίστεψες ότι είναι Λατίνα

…όταν είδες το όνομά της. Η Vanessa Huppenkothen είναι η πιο σέξι Λατίνα που μεγάλωσε με βαυαρικό επώνυμο. Ο μπαμπάς της είναι όντως από την Γερμανία (έτσι εξηγείται και το ξανθό μαλλί) και εκείνη λέει τα αθλητικά στην μεξικάνικη τηλεόραση.

 

Στα διαλείμματα από τα on, φωτογραφίζεται στη λατινοαμερικάνικη έκδοση του Esquire, κάνει με επιτυχία το μοντέλο και μας επιτρέπει, χωρίς να γίνουμε ιερόσυλοι, να βάλουμε δίπλα-δίπλα τα Bundchen και Huppenkothen, έστω και σε ένα ταπεινό special edition σαν αυτό που διαβάζεις. Σίγουρα, η Vanessa έχει πιο φίνα μύτη από τη Gisele.

Η καλύτερη στο ακόντιο

Φήμες λένε ότι η Παραγουανή Leryn Franco έχει συμμετάσχει σε τρεις συνεχόμενες Ολυμπιάδες. Κατά τ’ άλλα είναι πασιφανές ότι, ως μοντέλο, ξέρει να επικοινωνεί με την κάμερα. Μάταια πάντως, έχω περάσει τις τελευταίες δύο ώρες προσπαθώντας να συμπεράνω αν είναι πιο σέξι στο ταρτάν ή στους καναπέδες.

“Παντού” είναι η σωστή απάντηση.

Για τους λάτρεις του στίβου, το ρεκόρ της Leryn είναι 57.77 μέτρα.

Αυτή ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 43

21 χρόνια πριν, το 1992, η Paola Turbay ήταν η πρώτη αναπληρωματική Μις Κόσμος. Την ήξερες τότε; Δεν την ήξερες. Την έμαθες χάρη σε ένα guest στη δεύτερη σεζόν του Californication και το ‘True Blood’, κυρίως επειδή αυτή το επέτρεψε.

 

Ένα χρόνο πριν τη διάκριση στα καλλιστεία για την Μις Κόσμος, η Paola πήρε το στέμμα της Μις Κολομβία, αλλά δώρισε εαυτόν στην επιστήμη. Σπούδασε Ψυχολογία στη χώρα της και μετά υποκριτική στο Χόλιγουντ, παντρεύτηκε τον σύζυγο που έχει μέχρι σήμερα, απέκτησαν δύο παιδιά και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, εδώ και 2-3 χρόνια εκμεταλλεύεται και τα σωματικά της προσόντα.

Si! (Siγνώμη)

Αυτή που σήκωσε τη Magic City στο πόδι

Είναι από την Κολομβία, είναι 1.65 και whatever. Αρκετά με τις αδιάφορες λεπτομέρειες. Έτσι γνωρίσαμε την Catalina Rodriguez και έτσι την αγαπήσαμε:

Γενικά, η Catalina είναι ηθοποιός (με την ευρεία έννοια, μην το παίρνεις και τοις μετρητοίς) με εκτενέστατη συμμετοχή στο ‘Watch Over Me’ και σύντομα περάσματα από το ‘Dexter’ και το ‘East Los High’.

Αυτή που εκνεύρισε τον Τσάβες

Η Dayana Mendoza, Μις Βενεζουέλα το ’07 και Μις Κόσμος το ’08 είναι μέσα στις δέκα πιο όμορφες γυναίκες που έχεις δει στη ζωή σου. Η ζωή της έχει υπάρξει άκρως ενδιαφέρουσα, αφού μικρή απήχθη στο Καράκας (ευτυχώς χωρίς κακές εξελίξεις), ενώ στα 23 της επισκέφτηκε το Γκουαντανάμο και ενημέρωσε τους followers του blog της ότι τα πέρασε περίφημα.

 

Λίγο μετά, ο Τσάβες έβγαλε καπνούς από τα αυτιά, τη μύτη και το στόμα και με συνοπτικές διαδικασίες, το συγκεκριμένο ποστ εξαφανίστηκε από το blog της Mendoza.

Η new-age Adriana Lima

Ένα από τα λίγα μαύρα κορίτσια στη βιομηχανία του (σούπερ) μόντελινγκ (να μην ξεχνάμε και την Jourdan Dunn), η μουλάτα Emanuela de Paula είναι το βαρύ χαρτί των Βραζιλιάνων στο συγκεκριμένο άθλημα. Συμμετοχή σε ημερολόγιο της Pirelli, κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια πολλών fashion brands και με συστατικές επιστολές από Naomi Campbell και Anna Wintour, η Emanuela κάνει πολύ καλά αυτό που κάνει.

Αυτό δηλαδή:

…and Justice for all

H Victoria Justice θα κλείσει τα 20 τον επόμενο Φεβρουάριο και ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα στον ευρύ φασμα του Τύπου και του διαδικτύου για μια γυμνή, ημίγυμνη, ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΚΗ τέλος πάντων, φωτογραφία αυτής της σταρ του Nickelodeon.

 

Η μητέρα της είναι από το Πουέρτο Ρίκο, η Victoria ειναι σπαστικά όμορφη και ο μόνος γιατρός για το πότε θα καταλάβει ότι είναι γυναίκα και θα πειστεί να μας το δείξει θα είναι και πάλι ο χρόνος. Με μια γρήγορη ματιά, είναι κάτι μεταξύ Gomez, Velazquez και της επόμενης λάτιν εμμονής μας.

Το κορίτσι γράφει και τραγούδια σε περίπτωση που αναρωτιόσουν.