WOMEN

Οι ντίβες του wrestling που έχουν βάλει γυμνό στόχο οι χάκερς

Αυτή είναι η επαγγελματική κατηγορία που, στα πλαίσια του τρέχοντος fappening, έχει ξεγυμνωθεί παντελώς.

Kάθε διαδοχικό fappening, βλέπε μαζική διαρροή χακαρισμένων πριβέ φωτογραφίων, έχει πάνω από όλα θύματα (δηλαδή όλες όσες είδαν την προσωπική τους ζωή να βγαίνει φάτσα φόρα χωρίς να το έχουν επιλέξει-γιατί προφανώς υπάρχουν και κάποιες λίγες αριβίστριες που το βλέπουν ως ένα ακόμη τρικ δημοσιότητας).

Επίσης κάθε διαδοχικό fappening, που όμως φαίνεται είναι ακόμη μια πραγματικότητα της σύγχρονης ζωής που κανείς/ καμία δεν μπορεί να αποφύγει, κρύβει -αν κάτσεις και το αναλύσεις, αφού καταλαγιάσει ο θόρυβος- τις δικές του ‘εκπλήξεις’.

Κάποιες είναι σχεδόν γλυκές, όπως η Amber Heard να ψιθυρίζει γλυκά & πρόστυχα τίποτε στον τότε ‘μικρό Ινδιάνο’ της Johnny Depp.

Κάποιες είναι βαρβάτες, όπως η Abigail Spencer του Timeless που δεν ήταν καθόλου το σιγανό ποταμάκι που πιστεύαμε.

Κάποιες είναι απρόσμενα δυναμικές, όπως αυτή της -πάντα αγαπημένης μας- Amanda Seyfried, που μόλις είδε τις φωτό από διακοπές με τον πρώην γκόμενό της να βγαίνουν σε συγκεκριμένο site, παραδέχθηκε αμέσως πως είναι δική της πνευματική ιδιοκτησία και απαίτησε να κατέβουν. Όπως δηλαδή και έγινε.

Συγκεκριμένα η 31χρονη είναι και η αδιαφιλονίκητη star του fappening που τρέχει υπόκωφα εδώ και δυο μήνες, μαζί με την Emma Watson, την Rosario Dawson (που πολύ της πάει η μάσκα), την Sienna Miller και , την ‘επίσημη καψούρα μας’ Υvonne Strahovski.

Καθώς επίσης την αγέραστη Kate Hudson, την ‘τι να μας δείξει άλλο’ Miley Cyrus, την Katie Cassidy του Arrow σε μια πραγματικά κακή στιγμή και, όπως όλα δείχνουν, προσεχώς την μπουστάτη σεξαστεία Alison Brie.

Πάντα με μπόνους την Kelly Rohrbach του Baywatch που μάλλον μπήκε υπερβολικά εντός του ρόλου που έπαιζε η Pamela Anderson και σκοπεύει να κάνει μια από τα ίδια.

 

Αλλά εκεί που πραγματικά έγινε και γίνεται ο κακός ο χαμός, σε σημείο του να πιστέψει κανείς ότι τα συγκεκριμένα σκληροτράχηλα κορίτσια έχουν πέσει θύματα ενορχηστρωμένης επίθεσης, είναι στις πρωταθλήτριες του wrestling (που βλέπεις εδώ -και στην κεντρική εικόνα- όλες μαζί από ένα summer pool party).

Ξεκινώντας με το πουλέν του The Rock, την σούπερσταρ του αθλήματος 24χρονη Αγγλίδα Paige,  η ζωή της οποίας ετοιμάζεται να γίνει ταινία, που απέδειξε -μέσω του sex tape της- ότι έχει εξίσου βρώμικο μυαλό και εκτός ρινγκ.

Και συνεχίζοντας με την 33χρονη WWE diva Summer Rae, που σαφώς και εκτέθηκε λιγότερο (ενώ η ίδια -τραυματισμένη αυτό το διάστημα- βγήκε και είπε ότι δεν είναι αυτή στις φωτό).

To ίδιο δηλαδή που συνέβη και με την petite (στο μάτι, δύναμη στο ρινγκ) Alexa Bliss. Το ότι το αρνήθηκε επίσημα εννοώ.

Τη -μέχρι τώρα- λίστα συμπληρώνει η 46χρονη πρώην πρωταθλήτρια του WWE Victoria (αληθινό όνομα Lisa Marie Varon).

Η 30χρονη Τεξανή WWE diva Kaitlyn (αληθινό όνομα Celeste Braun), τα προσόντα της οποίας μόνο ως συνολικά υπερφυσικά μπορούν να χαρακτηριστούν.

H 30χρονη WWE diva Charlotte Flair, κόρη του θρύλου του WWE Ric, που παραδέχθηκε ότι είναι κλεμμένες δικές της και απαίτησε να κατέβουν.

Η 38χρονη πρώην πρωταθλήτρια του WWE Melina Perez με την εξωτική ομορφιά.

Και, τέλος, το δικό μας κορίτσι, η 34χρονη Ελληνοαμερικανίδα Maria Kanellis, WWE diva, μοντέλο, Playmate, πυγμάχος και εσαεί sexy beast. Εκείνη με τις λιγότερες (αλλά και τις πιο σέξι) φωτό.

#SmallTownGirl #BigTimeDreams #keepingupwiththebennetts #parentsbackyard #hillbilly #smalltown #smalltownusa Photo Credit: @markesephotography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Kanellis-Bennett (@mariakanellis) στις

 

Αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι το fappening έχει αρχίσει να στρέφει την προσοχή του στις πρωταθλήτριες του UFC με πρώτα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θύματα την 28χρονη Αμερικανίδα Raquel Pennington και την 27χρονη σύντροφό της Tecia Torres. Καθώς επίσης την 30χρονη Jessamyn Duke, που πλέον διαγωνίζεται με το Invictus Fighting Championships brand και η οποία φέρεται να έχει και τη μεγαλύτερη έκθεση.

Και, τέλος, την 33χρονη Angela Magana.

Εννοείται πως δεν θα ήθελα να είμαστε στη θέση του ενόχου, αν και εφόσον βρεθεί, τη στιγμή που θα μπει στο δικαστήριο και θα δει όλες αυτές απέναντί του.

Ενώ, για λόγους ευσυνειδησίας, οφείλουμε να αναφέρουμε πως το fappening που τρέχει τώρα μας έκανε να ‘εκτιμήσουμε’ κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά, στα οποία μέχρι τώρα δεν είχαμε δώσει πρέπουσα σημασία. Όπως η 23χρονη Lili Simmons των Banshee, Ray Donovan, Westworld και Hawaii Five-0.

Kαι, πάνω από όλα, την καρά-σέξι 24χρονη επαγγελματία γκόλφερ Paige Spiranac που χαλαρά θα μπορούσε να είναι μοντέλο.