WOMEN

Οι sexy Ελληνίδες fashion bloggers που θες να ακολουθήσεις

Το κοινό τους είναι καθαρά γυναικείο. Αλλά αυτά δεν σημαίνει ότι εμείς δεν μπορούμε να τις χαζεύουμε για να περνούν ευχάριστα τα απογεύματά μας.

Οι fashion bloggers σε αυτή τη χώρα είναι πολλές. Πάρα πολλές. Πιο πολλές και από τις αθλητικές εφημερίδες τις χρυσές εποχές του Τύπου. Κάποιες έχουν ξεχωρίσει για το στιλ τους, κάποιες (όπως η Χρύσα στο Fashionism) γράφουν εξαιρετικά κείμενα και κάποιες άλλες απλά βγάζουν selfies τις οποίες ποστάρουν σε όλα τα social media που έχει γεννήσει αυτός ο κόσμος.

Στο σημερινό κείμενο δεν θα σου πούμε ποια fashion blogs αξίζει να ακολουθήσεις για να ενημερώνεσαι. Α) Γιατί δεν είσαι γυναίκα. Β) Γιατί για ανδρική μόδα μας τα λέει ωραία εδώ στο Dress Code η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Γ) Γιατί για γυναικεία μόδα μπορείς να διαβάζεις το Cosmo.gr και Δ) γιατί υπάρχει μία παράμετρος ανάμεσα στα fashion blogs που δεν μπορεί ή δεν θέλει μία γυναίκα να εξετάσει. Το πόσο sexy είναι η blogger η οποία αυτοφωτογραφίζεται.

Κι όταν λέμε sexy, εννοούμε κανονικά sexy. Γιατί δεν ξέρω πόσο αθώο φαίνεται σε πολλές από αυτές το να ανεβάζουν τα μπούτ(γ)ια τους και το στήθος τους, μεγάλο ή και λατρεμένο μικρό, αλλά σε μερικούς από εμάς αρέσει πολύ να χαζεύουμε τα blog τους μόνο και μόνο για να κοιτάμε εκείνες.

Ιδού λοιπόν μία λίστα με εκείνες τις fashion blogger που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε να βγάζουν φωτογραφία τους εαυτούς τους:

 

Το vibe της μόδας

 

Το blog: http://www.fashionvibe.net/

Τι θα δεις: Μια κοσμοπολίτισσα Ζήνα να φωτογραφίζεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Αν και τις πιο ωραίες φωτογραφίες τις είδαμε το καλοκαίρι που πέρασε στην Ελλάδα. Κλαπ κλαπ γενικά για ένα υπέροχο blog.

 

Οι αδελφές Φαρμάκη

 

Το blog: http://www.myflashbackfashion.com/

Τι θα δεις: Την Όλγα και τη Γωγώ Φαρμάκη να αλληλοφωτογραφίζονται με δημιουργίες σχεδιαστών. Σε βόλτες, σε ταξίδια, στην παραλία. Βασικά θα δεις την αγαπημένη μας Όλγα Φαρμάκη. Θες κάτι άλλο;

 

Η “ξενιτεμένη” Έβελυν

 

Το blog

Τι θα δεις: Βασικά την Έβελυν Καζαντζόγλου που έχει μετακομίσει μόνιμα στην Κύπρο. Ευτυχώς που ξεκίνησε αυτό το blog μόδας για να βλέπουμε τι κάνει. Αν είμαστε καλά παιδιά θα φωτογραφηθεί και με μαγιό ακόμα και το φθινόπωρο.

 

Η Nef και η Nat

 

Το blog: http://www.twinfashionblog.com/

Τι θα δεις: Τις αδελφές Γεωργαλά σε μεγάλα κέφια ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ειλικρινά μπαίνεις στο blog και νομίζεις ότι παρακολουθείς μια καλογυρισμένη ταινία. Δεν είμαι σίγουρος ποια είναι πιο ωραία. Διάλεξε εσύ. Α ναι. Στην κεντρική φωτογραφία του θέματος είναι η Νεφέλη. Αγάπη μόνο.

 

Η Μιρκέτα και η Πέλλη

 

Το blog: http://www.thesiseffect.blogspot.gr/

Τι θα δεις: Τα δύο κορίτσια φωτογραφημένα με διάφορα ρούχα σε πολλά μέρη των νοτίων προαστίων μιας και οι δύο είναι από εκεί. Καλά, κυρίως τη Μιρκέτα θα δεις φωτογραφημένη.

 

Η fashionable j.

 

Το blog: http://www.fashionablej.com/

Τι θα δεις: Δεν ξέρω γιατί αλλά μου θυμίζει κάτι το πιο Αμερικάνικο το συγκεκριμένο blog αλλά και όσα επιλέγει να φορέσει η εντυπωσιακή (να τα λέμε κι αυτά) blogger.

 

Η λιμονσπεκτίβα

 

Το blog: http://www.limonspective.com/

Τι θα δεις: Την Κωνσταντίνα. Σε πολύ ωραίες φωτογραφίες είναι η αλήθεια. Μου κάνει κάτι σε Hilary Swank από τις φωτογραφίες, οπότε αυτό είναι αρκετό.

 

Το ανθισμένο κορίτσι

 

Το blog: http://theblossomgirls.blogspot.gr/

Τι θα δεις: Την Σαβίνα να φωτογραφίζεται (συνήθως ανέκφραστη και μοιραία). Τον τελευταίο καιρό παίζει στο ίδιο background αλλά παλαιότερα την βλέπαμε σε ιδανικές εξορμήσεις σε αγρούς και λιβάδια.

 

Ο εθισμός της Ιωάννας

 

Το blog: http://www.joanaddicted.com/

Τι θα δεις: Την Ιωάννα Τσιγαρίδα σε ένα ιδιότυπο ημερολόγιο της καθημερινότητάς της το οποίο περιλαμβάνει κατά πολύ στοιχεία μόδας. Το καλό είναι ότι οι φωτογραφίες της μοιάζουν πολύ καθημερινές και fun.

 

Η Νανσού μου/σου/του

 

Το blog: http://nansoumou.com/

Τι θα δεις: Την Νάνσυ (προφανώς) σε ένα ημερολόγιο των αγορών της. Αρχικά μπράβο στο κορίτσι που αγοράζει και φωτογραφίζεται με αυτά που αγοράζει. Επίσης εύγε για το ότι φωτογραφίζεται με το μαγιό της. Όχι, μπράβο.

 

Αν έχει ξεφύγει κανένα sexy κορίτσι από το ραντάρ μας, σε παρακαλούμε να μας ενημερώσεις.