WOMEN

Oι τραγουδίστριες που βάζουν φωτιά στην παραλιακή φέτος

Μας έφαγαν, δυστυχώς, πατριώτη οι συναυλίες σε επαρχία και εξωτερικό και οι selfies από την Μύκονο.

Εμείς, για 4η συνεχόμενη χρονιά, το παλέψαμε. Ηρωικά και γενναία. Κοιτάζοντας μέχρι και στο σκονισμένο βάθος και της τελευταίας αραχνιασμένης μαρκίζας προκειμένου να σου σερβίρουμε αυτό που περιμένεις.

Γιατί οι πίστες της παραλιακής το καλοκαίρι είναι πάντοτε γεμάτες τραγουδίστριες. Και κανονικές και από εκείνες που γυμνάζουν τις φωνητικές τους χορδές όλο το χειμώνα σε γυμναστήρια. Σωστά; (σ.σ. εδώ Χριστίνα Κολέτσα, που είναι αυτή τη στιγμή στο Mamounia στη Θεσσαλονίκη)

Μπα. Η Θωμάη Απέργη, η έκπληξη της πρώτης χρονιάς που είχε σταθερή παρουσία και τα δυο επόμενα, δίνοντας λίγο κλάση στην όλη φάση, είναι σε περιοδεία με τον Βέρτη στην Αυστραλία.

Εκεί που βρίσκεται και η Πάολα μαζί με την Νάνσυ Αλεξιάδη, το σώμα της οποίας αγγίζει τον τελευταίο καιρό την τελειότητα (μέχρι και six pack έχει φτιάξει).

 

H Californian chic ομόσταυλή (στην Panik Records) της Απέργη, η Josephine Wendel, με την ευχάριστη τρέλα και το γυμνασμένο σώμα (επίσης σταθερή παρουσία την 2η και 3η χρονιά που τρέξαμε το αφιέρωμα)  κάνει, αν έχουμε καταλάβει καλά, απλώς διακοπές και τρελαίνει κόσμο.

Η ανερχόμενη -στα κιτάπια μας- Θεσσαλονικιά Τάνια Καρρά, που εσείς γνωρίσατε μέσω του Greek Idol και εγώ μέσα από την φωτογράφηση της στο Maxim την εποχή που την έλεγαν ακόμη Σουλτάνα, κάνει εμφανίσεις (π.χ. Penarrubia Lounge) αλλά χωρίς να έχει σταθερή βάση.

Ενώ Κοκκίνου και Φουρέιρα (με νέο καρέ μαλλί που πολύ της πάει) το έχουν ρίξει στην κριτική επιτροπή. Κατά ‘τα έχουν φορτώσει στον κόκορα’ φάση δηλαδή.

Μέχρι και η Μαρία Ματσούκα, σταθερή αξία της πίστας εδώ και πολλά χρόνια, το γύρισε (και) στο σχεδιασμό μαγιό, με πρώτο μοντέλο τη αδελφή της Δήμητρα.

 

H ευχάριστη έκπληξη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για 4η συνεχόμενη χρονιά στους υπεύθυνους του Posidonio που φρόντισαν όχι μόνο να φέρουν το ΛΕ ΠΑ πίσω στα πάτρια εδάφη (την τελευταία φορά, πριν από είκοσι χρόνια, στην αφίσα ήταν -αν θυμάμαι καλά- μαζί του η Γαρμπή και ο Ρουβάς).

Αλλά, πιάνοντας εντελώς το κλίμα της εποχής, τον πλαισίωσαν με ένα μάτσο κορίτσια που έχουν ξεπηδήσει από τα reality, όπως η Έλενα Παναγωτίδου του Rising Star και, πάνω και πέρα από όλα, η Ζακυνθινή Δέσποινα Τάτα του The Voice. Ή, αν προτιμάτε, η Ελληνίδα Vanessa Paradis,  πάνω στη φωτογένεια της οποίας ποντάρουμε πολλά.

 

Η μια δηλαδή από τις δυο νησιωτοπούλες του σχήματος, μαζί με την Marilena Animado, γνωστή και ως Φουρέιρα της Νάξου, που βλέπετε και στην κεντρική φωτό.

Ενώ το στόρι συμπληρώνει η ανερχόμενη Μαρία Κορέλλι (καμία σχέση με το γνωστό λοχαγό και το μαντολίνο του).

Και η πάντα υπολογίσιμη Νάιρα Αλεξοπούλου που έχει και ταλέντο και τσαγανό.

 

H νέα βασίλισσα της πίστας

Μπορεί το μεγαλύτερο γυναικείο όνομα αυτή τη στιγμή στην παραλία να είναι προφανώς η Άννα Βίσση, που κάνει τα θεατράλε δικά της στην πίστα του Hotel Ερμού Summer, του μουσικού της ξενοδοχείου που κατέβηκε για το καλοκαίρι στο πρώην Romeo, αλλά προφανώς και δεν είναι δυνατόν να εννοούμε εκείνη.

O τίτλος αυτός, παραδόξως και ανέλπιστα, ελλείψει ανταγωνισμού, καταλήγει στο πρώτο γυναικείο όνομα του σχήματος του Fantasia Live, την δίμετρη Θεσσαλονικιά με τα υπέροχα πόδια, Κατερίνα Λιόλιου, που γνωρίσαμε από το The Voice.

Με την 2η θέση να ανήκει στη -επίσης βετεράνο της παραλιακής-  Βασιλική Νταντά του Frangelico των Χρήστου Χολίδη και Κώστα Μαρκάκη.

Εκεί που άξια συνοδοιπόρος της είναι η Βαλένθια Διγενή, με το υπέροχο όνομα και τα καλίγραμμα πόδια που έχουν γράψει πραγματικά δεκάδες χιλιόμετρα πάνω κάτω στις πίστες.

Με το σχήμα να συμπληρώνει μια ακόμη απόφοιτος των μουσικο-reality, όπως είπαμε ότι είναι φέτος η μόδα, δηλαδή η Κιάνα (Κωνσταντίνα Ζέρβα) του Rising Star.

 

Η μεγάλη ομάδα από τους θαμώνες φαίνεται

Μπορεί στο Fantasia Live η φάση πάνω στην πίστα να είναι αντροκρατούμενη, με τους Αντώνη Ρέμο και Χρήστο Δάντη να ‘κινούν τα νήματα’, αλλά μερικές φορές το κάτω είναι που έχει περισσότερο ενδιαφέρον.

Εκεί που στις κορυφαίες δημοσιεύσεις βρίσκουμε το φετινό πουλέν μας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, να διασκεδάζει (φορώντας κάτι που μου φέρνει σε παραλλαγή στολής μαθήτριας σε καθολικό σχολείο) μαζί με τις υπέροχες φίλες της.

Και την ωραιότερη νέα Ελληνίδα τραγουδίστρια της δεκαετίας, την Έλενα Τσαγκρινού των Otherview, να παίζει με μπαλόνια και με τα νεύρα μας.

Ένα βήμα από την παραλία

Μπορεί το Συγγρού Live, εκεί που φέτος παίζει μπάλα ο Χάρης Ακριτίδης, να μην είναι πάνω στην παραλιακή, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να πούμε ένα καλό λόγο (και όχι, φροντίστε να μην πέσει κάτω και λερωθεί) για τα Β’ γυναικεία ονόματα του σχήματος -που κάνουν και το ντεμπούτο τους- στο site μας.

Δηλαδή την Πατρινή Μαρίνα Νικολοπούλου και την αγγελικά πλασμένη (με προδιαγραφές μοντέλου) Αλεξάνδρα Καραδήμα. Στην οποία κανονικά θα έπρεπε να της δώσουν να τρέχει τα social του μαγαζιού, μιας και το έχει.

Και, πάνω από όλα, στην παλιά μας γνώριμη από τα Playmate, την πληθωρική Ανδρομάχη Ξένου, με πτυχίο στην ενδυματολογία και το kickboxing. Τη μοναδική δηλαδή παραλιακή τραγουδίστρια φέτος που έχει φωτογραφηθεί κάποτε σέξι.

Ενώ, σε κοντινή απόσταση, στη Πύλη Αθηνών, εκεί που πρώτο γυναικείο όνομα είναι η Γωγώ Ρωμαίου, ξετρυπώσαμε την γλυκύτατη ‘Κατερίνα Τερζοπούλου’ που πρωτογνωρίσαμε ως μέλος της ομάδας του Μαραβέγια στο Τhe Voice.

Εντάξει, τώρα που το ξανασκέφτομαι, συνεχίζει να έχει νόημα το να κατέβεις παραλιακή. Απλώς το μουντ -και τα κυβικά των τραγουδίστριων- είναι λίγο διαφορετικά.