WOMEN

Οι ωραιότερες γυναίκες του Θεσσαλικού κάμπου

Μετά τις Πατρίνες, που πολύ αγκαλιάσατε, είπαμε να ρίξουμε μια ματιά σε μια περιοχή που έχει -δικαίως- εξαιρετική φήμη όσον αφορά τι φυτρώνει στο αφράτο χώμα της.

Περιπτερούδες με προδιαγραφές ‘μονδέλου’ .

Τι να πρωτοπεί κανείς για μια περιοχή όπου ακόμη και οι περιπτερούδες της ψηφίζονται ως οι ωραιότερες στην Ελλάδα. Ξεκινώντας από την κόρη του αείμνηστου Γιώργου Μητσιμπόνα, Πωλίνα, που έχει περίπτερο στο κέντρο της Λάρισας και την οποία δεν δείχνουμε με μπικίνι, σεβόμενη τη σχετική επιθυμία της. Κρίμα, πάντως.

Και συνεχίζοντας με την αψεγάδιαστη Καρδιτσιώτισσα Μις Ελλάς 2006 Ειρήνη Καρρά , νυν σύζυγο και μητέρα και εσαεί απωθημένο μας. Η φωτό της οποίας στο περίπτερο, όπου πήγαινε παλιότερα (πριν το παιδί) για να βοηθήσει ένα φίλο της, έγινε δικαίως viral.

Ενώ εδώ, συγκεκριμένα στο Βόλο, βρίσκουμε και την πιο σέξι μηχανικό αυτοκινήτων της ελληνικής επικράτειας, ονόματι Γιούλη Νταλούση.

Oι Λαρισαίες ίσον με δυο Αθηναίες

Κάμπος -κακά τα ψέματα- σημαίνει Λάρισα. Και, στο μυαλό μου τουλάχιστον, που δεν την έχω επισκεφθεί ποτέ, την θρυλική γκαρσιονέρα των οργίων που απεικόνισε απολαυστικά ο Περάκης στο Θηλυκή Εταιρεία.

Από εκεί και πέρα το μόνο που έχω να πω είναι ότι, εδώ, οι barwomen δεν έχουν κυριολεκτικά τον Θεό τους, όπως η πτυχιούχος Θεολογίας Ολυμπία Τζουμαϊλη που δικαίως ψηφίστηκε πέρυσι μια από τις ωραιότερες της Λάρισας. (Αν και, προσωπικά, δηλώνω γοητευμένος από το χαμόγελο, το nose ring και τα καταπράσινα μάτια της Έφης Τζιαμπαζλή).

Αν και μου κάνει εντύπωση που εντός του αφιερώματος δεν υπήρχε αναφορά στην ωραιότερη όλων, Μαρία Λέκκα, που σπουδάζει Τουριστικές Επιχειρήσεις στην Λάρισα και παράλληλα δουλεύει ως υποδοχή σε club.

 

Όχι ότι οι πελάτισσες πάνω πίσω. Στα top posts του Skyfall Rooftop Bar, π.χ., ανακαλύψαμε την food & style lover Gabriele Ch.

Και στο Παζάρι την Ελληνοαμερικανίδα μοντέλο -αν έχω καταλάβει καλά- Αndrea Ζenovia.

Για να μην μιλήσω για τι ψάρια πιάνει κανείς στις εξέδρες του Αλκαζάρ (βλέπε Mαραντίνα Στεργιούλη, χορεύτρια και δασκάλα μπαλέτου).

Επίσης Λαρισαία είναι η πρωταθλήτρια belly dancing Μίκα Παυλάκη, που σαρώνει σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Η Κατερίνα Θεοχάρη, γνωστή και ως ‘κοντή’ του Παρά Πέντε. Απόδειξη για το γνωστό με το άρωμα και το μπουκαλάκι.

Και η ‘Καλοκαίρι στην Άμμο’ Άννυ Ξαντινίδου του Τhe Voice με το κορμί επιπέδου Κατερίνας Στικούδη.

 

Τέλος ειδική αναφορά και οφείλουμε και κάνουμε στην fit & fun παρουσιάστρια Άννα Ζηρδέλη (καταγωγή Ελασσόνα) που ξεκίνησε από Σαλόνικα, είδαμε στο πλευρό της Μπεκατώρου (και για ένα διάστημα του Ραφίκ Τζεμπούρ) και, ταυτόχρονα, είναι επόπτρια στην κατασκευαστική εταιρεία της οικογένειάς της στη Λάρισα.

Salt in the air…Sand in my hair  #seacret_beach_bar_restaurant #Zante #summer_2016 ❤️ #greece #greek_summer  #greek_island

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης anna zirdeli  (@zirdelianna) στις

Άσε που εδώ ‘συχνάζουν’ και διάφορες αξιόλογες φοιτήτριες από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Όπως η φοιτήτρια Χημείας Ναταλία Μάργκα.

Και η ανερχόμενη personal trainer Νάντια Δούκα, που μόνο αδιάφορη δεν περνά όταν βολτάρει από το ΤΕΙ Διατροφολογίας για να δώσει τα μαθήματα που χρωστάει.

douka

Οι εστεμμένες

Εννοείται πως υπάρχει σχετικός τοπικός διαγωνισμός, τα Μις Θεσσαλία, που διαθέτει και πολύ οργανωμένο instagram. Δείτε π.χ. εδώ success story όπως την Σταρ Θεσσαλία 2014 Αρετή Κατσούδα και την Μις Θεσσσαλία 2015 Κατερίνα Μποσκλαβίτη.
 

Τσεκάρετε την -προσωπική μας αδυναμία- Ειρήνη Σίσκου που διαγωνίσθηκε στο παγκόσμιο διαγωνισμό ‘Charity Queen of one Power International 2015’.

Και την διάδοχό της το 2016 στον ίδιο διαγωνισμό, Αναστασία Σιδηροπούλου, η οποία μόλις πήρε και το πτυχίο της στην οδοντιατρική.Ή, αν θέλετε, ψηφίστε κάποια από τις φετινές υποψήφιες.

Αν και η μοναδική Σταρ Ελλάς από τον κάμπο είναι ταυτόχρονα και μια από τις πιο αξιόλογες των τελευταίων ετών. Μιλάμε για την Ισμήνη νταφοπούλου που μεγάλωσε στην Καρδίτσα, σπούδασε στο Παιδαγωγικό στον Βόλο και δούλεψε έναν χρόνο ως δασκάλα στην Α’ Δημοτικού πριν κατέβει στην Αθήνα.

Επισήμανση. Η Καρδίτσα βγάζει de facto τα καλύτερα μοντέλα. Πέρα από τις Ειρήνη Καρρά και Ισμήνη Νταφοπούλου, για τις οποίες έχουμε ήδη μιλήσει, από εδώ -τις όχθες της λίμνης Πλαστήρα- γεννήθηκε και μεγάλωσε η Άντζι Καραντώνη, μια από τις λίγες Ελληνίδες που έχουν όντως κάνει πράγματα στο εξωτερικό (επίσης ένα υπέροχο πλάσμα, καλλιεργημένο και μορφωμένο).

 

Ενώ δεν είναι τυχαίο ότι από εδώ κατάγεται και η Έλενα Παπαρίζου. Πέταγμα μικρόφωνου και σούζα το αλογάκι.

Στα Τρίκαλα και τα τριγύρω στενά

Ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός αφού, πριν φτάσουμε στα Τρίκαλα, είπαμε να κάνουμε ένα γύρω γύρω όλοι και να μοιραστούμε μαζί σας ότι ανακαλύψαμε. Ας πούμε στην Αγία (και συγκεκριμένα στο Marbella Summertime) ήταν που πετύχαμε την πανέμορφη Μαριάνθη Παντελίδου. Την δικιά μας, αν θέλεις, βασίλισσα του κάμπου.

Την Ζωή Γασδράνη, Λαρισαία, που σπουδάζει αισθητικός στην Θεσσαλονίκη.

Καθώς επίσης την -μεσογειακής ομορφιάς- Σοφία Κοτρότσου, την οποία και ευχαριστούμε γιατί μας βοήθησε να γνωρίσουμε και το Varka beach bar στον Πλαταμώνα.

#all_good

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης  (@sofia_kotrotsou) στις

Εκεί που πέσαμε πάνω στην φοιτήτρια Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Σεμίνα Σερέτη.



Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Σεμίνα Σερέτη  (@semina_sereti) στις

Ενώ στα Αμπελάκια, επόμενη στάση στο τουρ μας, είπαμε ένα ‘γεια χαρά’ στην πληθωρική Ειρήνη Κολοβέτσιου με το υπέροχο χαμόγελο.

 

Αν και η αλήθεια είναι ότι τα Τρίκαλα έχουν το δικό τους, Αμαζονέ, ειδικό βάρος. Σκέψου ότι από εκεί κατάγεται η 183 εκατοστών Ελληνοπολωνέζα Xena Avramidis που είδαμε στο Game of Thrones, ως ένα από τα κορίτσια του Littlefinger στο όργιο με τον πρίγκιπα. Πτυχιούχος Αγγλικής φιλολογίας και ηθοποιός που, αν δεν κάνουμε λάθος, πλέον ασχολείται έντονα με τη φωτογραφία και τα ντοκιμαντέρ.

 

Επίσης από το Ζάρκο Τρικάλων κατάγεται η χορεύτρια Ειρήνη Λινάρα, ψηφισμένη ως πιο σέξι οπαδός του Euro 2012.

Ενώ εκεί δουλεύει η Ιωάννα Γκλάβα, φοιτήτρια του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, που συμπληρώνει το εισόδημά της πίσω από την μπάρα.

#trikalaout #aboutlastnight #nightlife #fun #clubphotography #beaty

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης trikalaout (@trikalaout) στις

Όσα ξέρει ο Βόλος, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος

Στο τέλος μιλάει ο Βόλος.

 

Η πόλη στην οποία γεννήθηκε η -πάντα αξιόμαχη- Χριστίνα Παππά και η ίδια στην οποία έκανε τα πρώτα της βήματα η Αποστολία Ζώη που μετακόμισε εκεί από την Ελασσόνα.

Εκεί που κυκλοφορεί και οπλοφορεί η ανερχόμενη μοντέλα Φένια Φωκά, ένεκα των σπουδών της στο Παιδαγωγικό Τμήμα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο.

H δίμετρη, πανέμορφη και ταυτόχρονα φουλ καταξιωμένη μπασκεμπολίστρια Ασημίνα Κουτσουνούρη.

Η Θρακιώτισσα Αναστασία Βοσκανίδου, μοντέλο και πρώην του Παντελίδη, με την προϋπόθεση ότι ισχύει το δημοσίευμα που την θέλει να μένει μόνιμα στον Βόλο. Κάτι που, πάντως, δεν φαίνεται από το instagram της.

Ενώ και μια πρόχειρη γύρα στα μαγαζιά της δεν μας αφήνει παραπονεμένους. Όπως το White Poolside Dreams στο οποίο βρήκαμε την αισθητικό Ματίνα Δραγάνη.