WOMEN

Onewoman 2011: Από τη θέση 50 στο νούμερο 31

Ο κυρίαρχος λαός μίλησε. Αυτές είναι οι γυναίκες που άγγιξαν την τριαντάδα αλλά δεν τα κατάφεραν.

Κάποιες ξεχάστηκαν στην όγδοη δεκάδα. Κάποιες δεν τις ήξερες καν και έμειναν κοντά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Όπως και να ‘χει, ξεμπερδέψαμε με την δεύτερη πενηντάδα και τώρα ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψουμε ποιές είναι οι 50 πιο ωραίες Ελληνίδες σύμφωνα με τη δική σου ψήφο.

Αφού σου δώσουμε ένα sexy preview του τι ακολουθεί.

Onewoman 50-31 

50

Όνομα: Λίνα Σακκά

Ψήφοι: 2651

Το σχόλιο: Έχει καιρό να δείξει ότι πέρα από μια όμορφη ηθοποιός είναι και μία sexy γυναίκα αλλά φαίνεται ότι ο κόσμος δεν ξεχνά τις προηγούμενες ερμηνείες και την βάζει στην πενηντάδα.

 

49

Όνομα: Κατερίνα Λέχου

Ψήφοι: 2655

Το σχόλιο: A Class επιλογή από τους αναγνώστες μας με μια γυναίκα που αν και δεν έχει προσπαθήσει ποτέ να φανεί sexy, αναδεικνύει στην μικρή οθόνη πόσο όμορφη είναι.

 

48

Όνομα: Αγγελική Ηλιάδη

Ψήφοι: 2732

Το σχόλιο: Το Dancing with the Stars μάλλον έμαθε σε πολύ κόσμο τι σώμα έκρυβε η Αγγελική Ηλιάδη τόσα χρόνια κάτω από τα μακριά φορέματα.

 

47

Όνομα: Νατάσσα Λυμπερίδου

Ψήφοι: 2759

Το σχόλιο: Το πληθωρικό της σώμα ανάγκασε τόσο τα περιοδικά να την αποθεώνουν ανά μερικούς μήνες όσο και τους αναγνώστες να της δώσουν 2759 ψήφους. Άξια και sexy.

 

46

Όνομα: Νταϊάνα Ιγροπούλου

Ψήφοι: 2873

Το σχόλιο: Ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια του Ελληνικού modeling που έχει δεχτεί αρκετή λάσπη. Απουσιάζει καιρό τώρα με αποτέλεσμα να μην είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία.

 

45

Όνομα: Ειρήνη Κεβεζέ

Ψήφοι: 2953

Το σχόλιο: Το φρέσκο αίμα στις ανδρικές φωτογραφήσεις κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να φτάσει σε αυτή τη θέση. Με διαφορά σώματος.

 

44

Όνομα: Φλορίντα Πετροτσέλι

Ψήφοι: 3164

Το σχόλιο: Χρόνο με τον χρόνο η “Φλο” αποκτά ακόμα περισσότερους θαυμαστές, χωρίς να γίνεται γραφική όπως κατάφεραν να καταλήξουν οι άλλες Ιταλίδες που πέρασαν από την ελληνική τηλεόραση.

 

43

Όνομα: Ελένη Καρποντίνη

Ψήφοι: 3419

Το σχόλιο: Αν πίστευε στον εαυτό της και την ομορφιά της θα ήταν σίγουρα πολύ παραπάνω. Η ίδια επιλέγει να μην “παίζει” με τα φώτα της δημοσιότητας, εξού και η χαμηλή (σχετικά με το potential) θέση.

 

42

Όνομα: Μαρία Λουίζα Βούρου

Ψήφοι: 3448

Το σχόλιο: Όταν έμπαινε στα γραφεία των ανδρικών περιοδικών, οι άντρες έμεναν με το στόμα ανοιχτό. Αυτό το σώμα τίμησαν και οι αναγνώστες με σχεδόν τρισίμιση χιλιάδες ψήφους.

 

41

Όνομα: Ζέτα Μακρυπούλια

Ψήφοι: 3526

Το σχόλιο: Η Ωραία Ζέτα σίγουρα θα πίστευε ότι θα τα πάει ακόμα καλύτερα σε αυτόν τον διαγωνισμό. Κάτι ο Χατζηγιάννης, κάτι η εμμονή της να μην φωτογραφηθεί ημίγυμνη, καταλήγουν στη θέση 41.

 

40

Όνομα: Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ψήφοι: 3533

Το σχόλιο: Η απουσία ενός από τα ωραιότερα ντεκολτέ της ελληνικής tv (διαχρονικά) έχει στοιχίσει στον Έλληνα τηλεθεατή αλλά και στην ίδια. Σε ψήφους.

 

39

Όνομα: Γεωργία Σάλπα

Ψήφοι: 3538

Το σχόλιο: Οι ψήφοι που πήρε στον διαγωνισμό μας δεν συγκρίνονται με τις δεκάδες χιλιάδες Βρετανών που ψηφίζουν κάθε βράδυ για να παραμείνει στο Βρετανικό Celebrity Big Brother.

 

38

Όνομα: Μαρία Σολωμού

Ψήφοι: 3543

Το σχόλιο: Διαχρονική προτίμηση των ανδρών, η Μαρία Σολωμού έβγαζε πάντα ένα wilderness που εξιτάριζε. Ε, αυτή τη φορά, η αγριάδα ανάγκασε πολλούς να την ψηφίσουν.

 

37

Όνομα: Ελένη Φουρέιρα

Ψήφοι: 3558

Το σχόλιο: Δύο χρόνια βρίσκεται στη ζωή του Έλληνα άνδρα η Φουρέιρα και είναι πολύ τιμητική για εκείνη η θέση 37 αν αναλογιστείς τι ονόματα έχει αφήσει πίσω της.

 

36

Όνομα: Καλομοίρα

Ψήφοι: 3561

Το σχόλιο: Όταν το γλυκό κοριτσάκι από το Αμέρικα απέδειξε ότι έχει ένα πολύ sexy σώμα (με μια φωτογράφησή της στο Nitro), έμαθαν και οι άντρες να την στηρίζουν.

 

35

Όνομα: Εύα Καϊλή

Ψήφοι: 3603

Το σχόλιο: Το όνομά της δέχτηκε σωρεία κριτικής τον περασμένο Νοέμβρη για την “ατολμία” της στην ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν παύει όμως να είναι από τις πιο ωραίες του Κοινοβουλίου.

 

34

Όνομα: Τζένη Θεωνά

Ψήφοι: 3727

Το σχόλιο: Όμορφη όσο λίγες, αποδεικνύει με αυτή την ψηφοφορία ότι αξίζει πολύ περισσότερες ευκαιρίες στην ελληνική τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

 

33

Όνομα: Ήβη Αδάμου

Ψήφοι: 3731

Το σχόλιο: Η Κύπρος εξακολουθεί να βγάζει μουσικά ταλέντα. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες γενιές όμως, η Ήβη είναι και κάτι άλλο πέρα από ταλαντούχα. Είναι θελκτική και sexy.

 

32

Όνομα: Έφη Κυριάκου

Ψήφοι: 3911

Το σχόλιο: Δεν ήταν ποτέ η πιο επιτυχημένη από τις Ελληνίδες φωτομοντέλα. Αυτό το στήθος όμως έχει εντυπωθεί στον Έλληνα. Και της το αποδεικνύει.

 

31

Όνομα: Σάσα Μπάστα

Ψήφοι: 3968

Το σχόλιο: Αποτελεί ίσως την πιο αισθησιακή γυναίκα της δεκαετίας των 00s. Το 2006 θα ήταν νικήτρια. Το 2011 οφείλει να βολευτεί με την θέση 31.