WOMEN

Σου βρήκαμε τη λολίτα διάδοχο της Emily Ratajkowski

Την λένε Sophie Mudd, είναι 19 κλεισμένα και τα έχει όλα πάνω της αγγελικά πλασμένα.

Ένα απλό ευχαριστώ, αρκεί. Όχι σε εμάς που είπαμε να στην παρουσιάσουμε Δευτεριάτικα. Έτσι για να σου μπει με τον σωστό τρόπο αυτή η δύσκολη ‘back to school/ back to work’ πρώτη εβδομάδα του καταραμένου Σεπτεμβρίου.

Ούτε στο Αμερικάνικο FHM που, μέσα στο ντάλα καλοκαίρι, αποφάσισε τη χρίσει και επίσημα διάδοχο της μπουστάτης Αιμιλίας των εξωφρενικών 14,8 εκ. followers. (To ίδιο που έκανε και με την Lauren Hanley, ως διάδοχο της Kate Upton-αν και με εκείνη δεν ασχολήθηκε κανείς).

Μια είδηση (εντάξει, δεν μιλάμε για το φάρμακο κατά του καρκίνου, αλλά είδηση είναι και αυτή) που έτρεξαν να αναπαράγουν σφαίρα η The Sun και αρκετά ακόμη online media.

Όχι, το ευχαριστώ που λέγαμε, το οφείλεις στην μικρή και δραστήρια Sophie, που διαπρέπει τόσο στο instagram (653.000 followers) όσο και -κυρίως- στο snapchat.

Ναι, το ξέρω, το νούμερο της, αν το συγκρίνεις με αυτό της Αιμιλίας, δεν ακούγεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Σκέψου όμως ότι το κορίτσι (μοντέλο εκ Αμερικής, με έδρα το Los Angeles, που ακόμη δεν έχει δώσει ούτε μια συνέντευξη-κοίτα όμως πόσο της πάει το μπικίνι με την αστερόεσσα) κατάφερε να τα διπλασιάσει μέσα σε λίγους μόνο μήνες.

it's a vibe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sophie rose (@sophiemudd) στις

Ή ότι την πρώτη της -από τις όχι και τόσο πολλές- σέξι φωτό της, την πόσταρε μόλις τον Μάιο του 2016 (αυτή που βλέπεις εδώ).

Και αυτό χωρίς καν να την έχει πάρει χαμπάρι ο μέγας insta scouter Justin Bieber. Το παλικάρι δηλαδή που έφερε στο προσκήνιο δεκάδες κορίτσια, μεταξύ των οποίων και την υπέροχη 19χρον Ισπανίδα Cindy Kimberly, που μετά το ‘ποια είναι αυτή Θεέ μου’ post του, βρέθηκε να κάνει κανονική καριέρα μοντέλου.

Όσον αφορά τι είναι εκείνο που την κάνει να ξεχωρίζει, πέρα προφανώς από το εντυπωσιακό φυσικό στήθος που αγγίζει την τελειότητα (το βασικό χαρακτηριστικό, θυμίζω, και της Ratajkowski), αυτό είναι κάτι ταυτόχρονα οφθαλμοφανές και εντελώς απροσδιόριστο. Όπως δηλαδή συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις των insta star που απογειώνονται ξαφνικά και αμετάκλητα.

Ίσως το γεγονός ότι εκπέμπει ακόμη αθωότητα, τύπου γατούλα Bridgitte Bardot στα ‘ξαπλωμένη στην Κυανή Ακτή’ νιάτα της. Ειδικά όταν χαμογελάει.

Ίσως ότι μοιάζει γενετικά κατασκευασμένη για να τραβάει και να κρατάει πάνω της τα αντρικά βλέμματα. (Επίσης ότι ενίοτε θυμίζει την Emily, την Selena Gomez ή την Nina Dobrev).

 

Ίσως ότι, όπως όλα τα καλά μοντέλα, μπροστά στην κάμερα μεταμορφώνεται εντελώς.

Ίσως ότι μοιάζει ‘τόσο όσο’ εξωτική και ‘τόσο όσο’ Λολίτα. Όπως π.χ. η Χριστίνα Στεφανίδη όταν πρωτοέσκασε μύτη, μια ελληνίδα Λολίτα πραγματικά και χωρίς υπερβολή διεθνών προδιαγραφών.

Κατά τα άλλα το Σοφάκι μου είναι ένα τυπικό κορίτσι της ηλικίας της. Κάνει κάθε μέρα τζόκινγκ στους λόφους του Hollywood. Λαχταράει τα donuts που δεν πρέπει να φάει. Και, στον ελεύθερό της χρόνο, κατεβαίνει στο Malibu. Μια πετριά μακριά από εκεί που ζούσε στο Two and a Half Men ο Charlie Sheen.
Ο οποίος και θα έπεφτε κανονικά από την βεράντα του προκειμένου να της πει ένα γεια. Δικαίως, προσθέτω εγώ τώρα.

 

Εις το επανιδείν, λοιπόν, Σοφάκι. Είμαι σίγουρος ότι θα τα λέμε πολύ συχνά τα επόμενα χρόνια.