WOMEN

Στις σέξι οικοδέσποινες του Μουντιάλ λέμε σπασίμπα

Το Μουντιάλ είναι απλώς μια ακόμη αφορμή για να 'ενδώσουμε' στα κάλλη των ρωσίδων που κάνουν τα πόδια μας να τρέμουν και την καρδιά μας να βαράει προσοχές.

Δεν έχω τις γνώσεις για να προβλέψω πόσο συναρπαστικές θα είναι όντως οι αναμετρήσεις εντός γηπέδων. mavrin

Αυτό για το οποίο είμαι βέβαιος είναι ότι, στις εξέδρες των Ρωσικών γηπέδων, θα γίνει ο κακός ο χαμός.

Ειδικά αν ο Ρώσος insta-φωτογράφος Aleksandr Mavrin (953.000 followers),  ιδιοκτήτης του ομώνυμου πρακτορείου μοντέλων, αποδειχθεί ποδοσφαιρο-φίλος.

 

Οπότε και πείσει τον ‘σταύλο’ από καλλονές του, μεταξύ των οποίων αδιαφιλονίκητη βασίλισσα είναι η -εσαεί καψούρα μας- Viki Odintcova (ίσως η ωραιότερη Ρωσίδα αυτή τη στιγμή ή, έστω, η πιο φωτογενής-εξού και είναι και κεντρική φωτό) να παρατήσει την world tour που κάνει κάθε καλοκαίρι και να ‘παίξει μπάλα’ εντός Μαμάς Πατρίδας.

Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες από τις δίμετρες Σβετλάνες που βάλαμε στο θέμα ‘Οι Ρωσίδες που κάνουν κατάληψη στο instagram’, μαζί με τις οποίες ταξιδεύει ανά τον κόσμο και τις φωτογραφίζει, ανήκουν στο δικό του ρόστερ.

Όπως π.χ.  η γλυκύτατη Galina Dub με τους trademark six pack που βλέπεις πάνω και η Irina Dreyt που, πέρα από καλλονή, είναι συνιδρύτρια και manager του πρακτορείου.

Αν και το μεγαλύτερο social media σουξέ συνεχίζει να έχει η Σιβηριανή υπερ-δύναμη ονόματι Irina Shayk που με 10,1 εκ. followers (τους οποίους ανταμείβει με συχνές και πυκνές σέξι ‘εγώ και οι κάλτσες μου’ πόζες) συνεχίζει να είναι ένα βήμα μπροστά από τις υπόλοιπες της λίστας.

Για την ακρίβεια πολύ μπροστά τόσο από mainstream καψούρες του πρόσφατου παρελθόντος, όπως τις Maria Sharapova (3,1 εκ. followers), Anna Kournikova (1 εκ. followers) και  Natalia Vodianova

Όσο και από κορίτσια που ξεχώρισαν μόνο λόγω υπερ-φυσικών σωματικών προσόντων.

Όπως η βέρα Μοσχοβίτισσα (σαν να γεννήθηκε στην πλατεία Αγίας Ειρήνης ένα πράγματα φαντάσου) Anastasiya Kvitko (8.3 εκ. followers) που κάνει τη Sofia Vergara να αισθάνεται σαν ανορεξική Μολδαβή.

H πιο user friendly συμπατριώτισσά της, Sveta Bilyalova (6,2 εκ. followers). Η μοναδική δηλαδή που ‘απειλεί’ να την φτάσει. Δες την εδώ να παίζει ένα παιχνίδι με την φίλη της την Anella Miller.

Και εδώ μαζί με τις υπόλοιπες φιλενάδες της.

Εκ των οποίων μια καψούρα την πάθαμε κατευθείαν με το κορμί και το ‘παγωμένο’ βλέμμα της fitness queen (βεραμάν, με δικό της site και απ’ όλα) Anastasia Gizerskaya.

Eξίσου ερωτεύσιμη είναι και η Mirgaeva Galinka, επίσης μοντέλο και influencer, που αδίκως έχει μόνο 2,3 εκ. followers.

Μάλιστα στην συγκεκριμένη έχουμε μια παραπάνω αδυναμία γιατί από το δικό της account γνωρίσαμε την ραγδαία ανερχόμενη Sofia Kazakova των 1,1 εκ. followers με την ιδιαίτερη γοητεία.

Κολλητή της πιο καταξιωμένης Nina Serebrova (πάλαι ποτέ Miss Δυτική Ρωσία) των 2,4 εκ. followers με τις χαρακτηριστικές ‘είμαι σίγουρος ότι εκεί την κοίταζες’ φακίδες στην μύτη.

Ναι, όπως το κατάλαβες. Οι σέξι Ρωσίδες πάνε δυο δυο, όπως οι Χιώτισσες (εδώ η πιο hipster Kseniya Gato) 

Τουλάχιστον αυτός φαίνεται να είναι ο άγραφος κανόνας όσον αφορά το instagram (εδώ η διάσημη -και all natural- Helga Lovekaty, με έδρα την Αγία Πετρούπολη, που παλιότερα το είχε τερματίσει στις γυμνές φωτογραφήσεις).

Επίσης ποτέ δεν τελειώνουν. Πάντα από το account της μιας πέφτεις πάνω στην επόμενη. Όπως την πιο σέξι φωτογράφο του πλανήτη (που επίσης δουλεύει ως μοντέλο), δηλαδή την Dasha Mart (αυτή δεξία) με τατού στα σωστά σημεία και την φοβερή ευελιξία (δες το account της και θα καταλάβεις).

Αν, πάντως, θέλεις να πάρεις μια ακόμη καλύτερη της νέας γενιάς Ρωσίδων μοντέλων (κανονικών και insta) μπορείς απλά να ακολουθήσεις το account του γνωστού φωτογράφου Dmitry Borisov με ειδίκευση στο artistic γυμνό.

Εκεί που ανακαλύψαμε κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά όπως την ανερχόμενη Ekaterina  Chernisheva.

Md @katti_colour #blonde #art #500px #dollgirl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dmitry Borisov (@borisov_photo) στις

Ή τον freelance Ρώσος φωτογράφος Fedor Shmidt που -άσχετο- φέρνει λίγο σε Ryan Phillippe.

O οποίος επίσης έχει κάνει το χόμπι του δουλειά ταξιδεύοντας ανά τον πλανήτη και φωτογραφίζοντας τις συμπατριώτισσές του.

Για πιο mainstream επιλογές μπορείς απλώς να τσεκάρεις την λίστα μας με τις 18 ωραιότερες Ρωσίδες.

Εντός της οποίας προφανώς και είναι η 35χρονη Alina Kabaeva, η Κομανέτσι της γενιάς της -με 2 Ολυμπιακά και 25 λοιπά μετάλλια σε διάφορες διοργανώσεις ρυθμικής γυμναστικής- που ο κόσμος το έχει ‘τούμπανο’ ότι είναι εδώ και χρόνια το κορίτσι του Putin.

Αλλά δυστυχώς όχι η 32χρονη ποπ σταρ (τύπου Τάμτα) ονόματι Glukoza.

Η στιλάτη 38χρονη παρουσιάστρια (με έδρα το Μονακό) Victoria Bonya.

Ή η πιο σέξι Ρωσίδα Wag της διοργάνωσης, δηλαδή η Anastasia Kostenko, πρώην μοντέλο και νυν σύζυγος του Dmitri Rarasov.

Μάλιστα η πρώην σύζυγός του, η 32χρονη  ποπ σταρ και reality tv star Olga Buzova, των 13 εκ. followers, παίζει προσεχώς και να κάνει το πέρασμα στην πολιτική ως δήμαρχος της Μόσχας. 

Αλλά συγκεκριμένα για τις WAGS, επίσημες και φημολογούμενες, πρώην και νυν, ρωσίδες και αλλοδαπές, θα τα πούμε αναλυτικότερα προσεχώς. OK Tatyana, σύζυγος του τερματοφύλακα Alexander Belenov.

OK, Natalya Martynova, εσύ που κατέχεις τον τίτλο της πιο σέξι φαν επειδή έκανες ολόκληρη εκστρατεία προκειμένου να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα η αγαπημένη σου ομάδα.

Εις το επανιδείν που λένε. Όχι ξεροσφύρι, αλλά με μια φωτό της 34χρονης μοντέλας (και πτυχιούχου Οικονομικών) Victoria Lopyreva που είναι -μην ρωτάς πως, μην ρωτάς γιατί- και η επίσημη πρέσβειρα της όλης φάσης. Μωρέ, σαν αδελφή της Ευαγγελίας Αραβανή δεν μοιάζει ή με απατούν τα ματόκλαδά μου;