WOMEN

Τα 40 τσουρουφλιστά fitness girls στο instagram

Το λες και έμπνευση για να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι. Όλο το σώμα σου ή, έστω, τα μάτια σου.

Το καλοκαίρι περίπου τελείωσε. Ώρα να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο. Σκέφτεσαι κάποιο καλύτερο τρόπο από το να βλέπεις τα παρακάτω super δημοφιλή κορίτσια να σου δείχνουν ασκήσεις (με έμφαση στους γλουτιαίους) και, ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα αυτών φορώντας μπικίνι σε κάποια παραλία (ναι, ακόμη και στο καταχείμωνο).

Ελληνίδες δεν βάλαμε. Αυτές, αν θες, μπορείς να τις δεις εδώ. Είπαμε, βλέπεις, να εστιάσουμε σε εκείνες τις γυναίκες που είτε έχουν εκατομμύρια followers, είτε έχουν την προοπτική να αποκτήσουν άμεσα. Αυτές που είναι, αν θες, ένα belfie μακριά από την ‘δόξα’.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η 22χρονη Νεουορκέζα βασίλισσα των belfie, Jen Selter, με τους γλουτούς εξωγήινης, που βρέθηκε από το πουθενά να φωτογραφίζεται στο Vanity Fair, να διαθέτει 7 εκ. followers, στήλη στην New York Post και άπειρα endorsement deals.

Είναι, υπό εμπορική έννοια, η Gisele Bundchen του instagram.

 

Aν και και η ίδια η Gisele, των 6 εκ. followers, είναι και η ίδια fitness girl. Για την ακρίβεια yoga girl αφού επιμένει να δημοσιεύει εξωπραγματικά ωραίες εικόνες με εκείνη να κάνει ακροβατικά στις ωραιότερες παραλίες του πλανήτη.

Ίδια περίπτωση με την συμπατριώτισσα της, Izabel Goulart, των 2 εκ. followers, που επίσης γυμνάζεται εντατικά και φανατικά για πάρτη μας.

Οι καταξιωμένες

Στην ‘πραγματική’ ζωή δεν υπάρχει πιο hot γυμνάστρια από την Tracy Anderson, κολλητή της Gwyneth Paltrow και της Madonna και δημιουργό της ομώνυμης μεθόδου που ακολουθούν δεκάδες celebrities.

 

Στο instagram όμως, η συγκεκριμένη δεν ‘φτουράει’. Δεν είναι αρκετά φωτογενής. Το ίδιο πρόβλημα ‘γαρίδας’ που αντιμετωπίζουν αρκετές γυμνάστριες και fitness girls εκεί έξω. Οπότε εμείς, μετά από αρκετό ψάξιμο και ‘ενδοσκόπηση’, είπαμε να επικεντρωθούμε σε εκείνα που είναι και όμορφα και γυμνασμένα (όχι όμως υπερβολικά) και δημοφιλή. Οπότε και καταλήξαμε στις εξής.

Ana Cheri, 3 εκ. followers

29 χρονών, Καλιφορνέζα, με ‘θητεία’ στο Playboy και σε λοιπά αντρικά περιοδικά και δικό της γυμναστήριο στο Malibu. Πανέμορφο πρόσωπο, αψεγάδιαστο κορμί. Κατ’εμέ, ανώτερη και από την Selter.

Alice Matos, 1,2 εκ. followers

Ραγδαία ανερχόμενη Βραζιλιάνα fitness model, σχεδιάστρια μόδας, IFBB International Bikini Athlete και δημοσιογράφος του καλλιτεχνικού.

 

Extra bonus ότι είναι κολλητή με την Michelle Lewin με την οποία κυκλοφορούν αγκαλιά στο Μαϊάμι και προκαλούν εμφράγματα.

Michelle Lewin, 5,4 εκ. followers

Η Sofia Vergara του instagram με το δικαιολογημένο παρατσούκλι La Cuerpa (το κορμί).

Mια εντυπωσιακών προδιαγραφών sex bomb που βρέθηκε σε χρόνο dt από το να δουλεύει ως νοσοκόμα στο Καράκες στο να θεωρείται η μεγαλύτερη fitness star στο instagram. Εδώ και το σχετικό ντοκιμαντέρ.

 

Paige Hathaway, 2,5 εκ. followers

Η 26χρονη νοσηλεύτρια από την Οκλαχόμα που έχει σταθερή παρουσία στην πρώτη πεντάδα κάθε σχετικής λίστας. Αποτελεί το πρόσωπο και το κορμί γνωστών εταιριών συμπληρωμάτων και έχει στο βιογραφικό της δεκάδες φωτογραφήσεις και εξώφυλλα στα περιοδικά του χώρου. Και αυτό παρόλο που έχει εμμονή με την πίτσα.

 

Αν και, προσωπικά, έχω σε μεγαλύτερη ‘εκτίμηση’ τις δυο φίλες της στην παρακάτω φωτό.

Συγκεκριμένα την 21χρονη Κολομβιανή Anhella Sagra (1,4 εκ. followers), στα αριστερά, με τους υπέροχους κοιλιακούς.

 

Και, στα δεξιά, την αδίκως υποτιμημένη Πορτορικάνα Ana Delia De Iturrondo (390.000 followers μόνο; πάμε καλά;), μέλος την εθνικής ομάδας inline skating και IFBB Pro Athlete.

Misty Copeland, 720.000 followers

Valeria Orsini, 1,9 εκ. followers

Αποτυχημένη ηθοποιός και video vixen, άκρως επιτυχημένο insta fit girl. Εννοείται με βάση το Μαϊάμι, μια πόλη που κάθε άντρας πρέπει να επισκεφθεί έστω και μια φορά στη ζωή του. Ένας ιδανικός συνδυασμός Ιταλικών, Κολομβιανών και Πορτορικάνικων γονιδίων που αξίζει να βάλεις στην καθημερινότητά σου.

Amanda Cerny, 1,7 εκ. followers

Μια εντελώς FTF (Fun to Follow, τι, νόμιζες ότι σημαίνει κάτι άλλο;) μαυροζωνάτη Playmate, ιδιοκτήτρια ακαδημίας καράτε στην Φλόριντα, τηλε-παρουσιάστρια και γνωστή για τις διατροφικές συμβουλές που μοιράζει απλόχερα. Κάτι σαν, για να καταλάβεις, την Jenny Mccarthy της γενιάς της.

Katy Hearn, 1 εκ. followers

Μια σέξι μαμά που, μετά τη γέννα, τα έδωσε όλα στην γυμναστική, απέκτησε αξιοζήλευτο κορμί και πλέον αποτελεί πρότυπο και έμπνευση για τις υπόλοιπες. Κάτι που ‘εξαργύρωσε’ με το να γίνει άκρως επιτυχημένη personal trainer. Κανονικά, θα έπρεπε να μπει λίγο πιο κάτω. Αλλά την βάζω εδώ για να μετριαστεί κάπως το όργιο καυτής Λατινοαμερικάνικης ‘σάρκας’ που ακολουθεί.

 

Aylen Alvarez, 2 εκ. followers

Μια 25χρονη fitness model -με αδιανόητα καμπυλωτό σώμα- που εμφανώς συνδυάζει ότι καλύτερο έχει να προσφέρει το Κουβανο-βραζιλιάνικο της καταγωγής της.

Υovanna Ventura, 2,4 εκ. followers

20 χρονών, μοντέλο, με έδρα (φυσικά) το Μαϊάμι. Έγινε γνωστή ως γκόμενα του Bieber. Πλέον την έχει δει fitness girl, μοιράζοντας διατροφικές συμβουλές δεξιά και αριστερά, ενώ ταυτόχρονα έχει την δική της σειρά με bikini.

Daphne Joy, 667.000 followers

Η αγαπημένη μας, εδώ και χρόνια, βαβαβούμ Φιλιππινο-πορτορικάνα. 28 ετών, μοντέλο, ηθοποιός, πρώην μαζορέτα και νυν fitness girl με αρκετά και δυνατά endorsements. Γνωστή από την σχέση της με τον 50 Cent, ενός από τα παιδιά του οποίου είναι και μητέρα.

Ειδική μνεία στο γεγονός ότι, συχνά πυκνά, την βλέπουμε παρέα με την σκανδαλώδη Rosa Acosta (885.000 followers), μπαλαρίνα (στο μυαλό της), personal trainer (με την ευρεία έννοια του όρου) και γενικότερα πανταχού παρούσα (συνήθως ημίγυμνη).

Katya Elise Henry, 1,4 εκ. followers

Εκείνη η personal trainer που θα διάλεγα προσωπικά. Αν και εφόσον επέλεγα ποτέ να ξεκινήσω να γυμνάζομαι. 20 ετών, με έδρα το Μαϊάμι, βασικό σπόνσορα μεγάλη εταιρία συμπληρωμάτων. Μπόνους No1 ότι personal trainer είναι και η μητέρα και η αδελφή της. Μπόνους No2 ότι, παρότι εμφανώς δεν το χρειάζεται, δίνει μεγάλη έμφαση στους γλουτιαίους της.

Amanda Lee, 1 εκ. followers

Έτσι για να ‘σπάσει’ η παντοκρατορία του σοκολατί. Πρόκειται για ένα αρχετυπικό L.A. Girl, με σπόνσορα εταιρία με συμπληρώματα, που έγινε γνωστό εξαιτίας της αδιανόητα μικρής μέσης της. Εντελώς Barbie φάση. Επίσης φωτογραφίζεται συνεχώς στα περιοδικά (κάτι αναμενόμενο) και γράφει και σε αυτά (κάτι λιγότερο αναμενόμενο).

Eva Andressa, 1,4 εκ. followers

Μεγάλη ντίβα του fitness στην Βραζιλία, από όπου και κατάγεται. Γνωστή για το πως μεταμόρφωσε σε χρόνο dt το κορμί της. Προσωπικά την θεωρώ υπερ-εκτιμημένη. Αλλά, περί fit-ρέξεως, κολοκυθόπιτα.

Lisa Morales, 1,4 εκ. followers

Ιδιαίτερα δραστήρια και φιλόδοξη, με δεκάδες εμφανίσεις σε αντρικά περιοδικά, δικό της fitness site, σταθερή τηλεοπτική παρουσία και έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα. Εννοείται με έδρα το Μαϊάμι. Ατού, σύμφωνα με εκείνη, οι κοιλιακοί της. Ατού, σύμφωνα με εμάς, το χαμόγελό της.

 

 

Εκείνες που χρειάζονται το follow σου

Όλες οι παραπάνω είτε έχουν πάνω από 1 εκ. followers, είτε είναι διάσημες για άλλα πράγματα. Όπως και να’ χει, είναι ‘καβατζωμένες’. Αντιθέτως οι παρακάτω ‘ανερχόμενες’ χρειάζονται μια μικρή βοήθεια από εμένα, από εσένα,από όλους μας προκειμένου ο μόνος ιδρώτας που θα ρίξουν ποτέ ξανά στην ζωή τους να είναι στο γυμναστήριο.

Ξεκινώντας με την Lais Deleon (952.000 followers), το 21χρονο fitness model από την Βραζιλία, που ζει και μεγαλουργεί στο New Mexico, και η οποία απέχει μια ανάσα από το εκατομμύριο (followers, όχι ευρώ). Αυτό που λένε, ‘ένα μικρό σπρώξιμο και τα καταφέραμε’.

To ίδιο μικρό ‘σπρώξιμο’ που κρίνεται απαραίτητο και για την συμπατριώτισσά της, Carol Saraiva (721.000 followers), personal trainer και πολυ-πρωταθλήτρια στο χώρο.

Καθώς επίσης για την Αυστραλή Emily Skye (985.000 follo wers), που ξεκίνησε το 2010 ως μοντέλο, γεμάτο ανασφάλειες για το σώμα της, και στην πορεία εξελίχθηκε σε health& fitness expert.

Αντιθέτως είμαστε βέβαιοι ότι η Ιταλο-βραζιλιάνα Bruna Lima (165.000 followers), 21 ετών, μοντέλο και personal trainer με έδρα το Μαϊάμι, δεν θα χρειαστεί την παραμικρή βοήθεια για να εξελιχθεί στην νέα σταρ. Λογικό, αφού διαθέτει και συγκλονιστικό πρόσωπο και συγκλονιστικούς γλουτούς.

Για την ακρίβεια διαθέτει εξίσου συγκλονιστικό πρόσωπο με την Σουηδή Alexandra Bring (588.000 followers). Ραγδαία ανερχόμενη, εξαιτίας των υπέροχων γλουτών της. Κατά πολλούς το Ευρωπαικό αντίπαλο δέος στην Jen Selter.

Όπως δεν θα χρειαστεί βοήθεια και η Ρωσίδα fitness guru/ επιχειρηματίας (έχει δική της εταιρία με outfits για γυμναστική) Sitora Banu που έχει έδρα το Dubai.

Kαι η υπερ-δραστήρια Κοσταρικανή πρώην πρωταθλήτρια του surf Lauren Abraham (200.000 followers) που διοργανώνει boot camps, βγάζει fitness dvd και γενικώς τα κάνει όλα και συμφέρει.

    Ειδική αναφορά, λόγω της προϋπηρεσίας της ως πρωταθλήτρια στο άλμα εις ύψος, στην Αυστραλή Amanda Bisk (394.000 followers), καθηγήτρια φυσικής αγωγής και yoga, που διακρίνεται για την εκπληκτική ευλυγισία της.

Εκείνες που χρειάζονται απεγνωσμένα το follow σου

Είναι άγνωστες, αλλά δεν θα έπρεπε. Και ο μόνος τρόπος να σταματήσουν να είναι βρίσκεται στα χέρια σου. Πάτα το follow ώστε να πάρουν και εκείνες κουράγιο να συνεχίσουν το ευγενή τους στόχο. Το να μας γυμνάσουν δηλαδή. Χέρια, πόδια, τα πάντα όλα.

Ας ξεκινήσουμε με την Βρετανίδα Susie Woffenden, WBFF World Pro Fitness Model, που, παρά τις δια κρίσεις της, διαθέτει μόλις 9.000 followers.

Συνεχίζοντας με την Denise Moberg (4.000 followers) που ξεκίνησε να γυμνάζεται πριν από μόλις 9 μήνες, αλλά έχουμε κάθε λόγο να βοηθήσουμε.

Mάλιστα θα της προτείναμε να την αναλάβει ως personal trainer η Meredith Mack (53.000 followers), ότι πιο σέξι έχει βγάλει η Οκλαχόμα.

Πάντα με την συμβολή της διατροφολόγου των ονείρων μας, Erin Marie Pash (30.000 followers). Η οποία επίσης είναι μαμά και μοντέλο.

Και την βοήθεια της Amber Elizabeth Dodzweit (65.000 followers), πρώην πρωταθλήτρια και νυν κάτοχου ενός έξοχου σετ κοιλιακών.

Αν ακολουθήσει τις οδηγίες τους είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρει να το κάνει κανονικό επάγγελμα, όπως η Σουηδή Faya, ιδιοκτήτρια του fitnessontoast (74.000 followers) που φωτογραφίζεται ανά τον κόσμο και της οποίας το blog ψηφίστηκε ως το καλύτερο στον κόσμο.

Ή, ακόμη καλύτερα, όπως η ψηλόλιγνη Caitlin Turner, γνωστή και ως gypsetgoddess (260.000 followers), που γυρίζει τον κόσμο και κάνει yoga όπου της κάνει κέφι.

Αυτό στην καλύτερη περίπτωση. Στην χειρότερη μπορεί να βγάζει το μεροκάματο ως πολυάσχολο fitness model, όπως η Jenna Reneé Webb (80.000 followers) που έχει εμφανιστεί σε δεκάδες σχετικές εκδόσεις.