WOMEN

Τα φιδίσια κορμιά που ξεχωρίσαμε στις audition του So You Think You Can Dance

Ξεκλέψαμε λίγο χρόνο από το Survivor για να τσεκάρουμε τι ακριβώς καυτό και ευλύγιστο συμβαίνει στην πίστα του SYTYCD.

Τα λόγια του δικαίως ψιλο-έχασε ο Ιβάν Σβιτάιλο όταν εμφανίστηκε μπροστά του η 20χρονη ραπουνζέλ Μελίνα Παπακυριακού, που ασχολείται με το μπαλέτο από έξι ετών και μετά το γύρισε σε 10+1 άλλα είδη.

Εκείνη δηλαδή που δικαίως βάλαμε κεντρική φωτό στο άρθρο. Την ίδια που ο Μελισσανίδης σωστά εντόπισε ότι οφείλει το σώμα της, γυμνασμένο και ταυτόχρονα λάστιχο, στο ότι επίσης έχει ασχοληθεί με το στίβο. Την ίδια στην οποία η Φουρέϊρα έδωσε ευχή και κατάρα ποτέ να μην χάσει το πόσο sexy girl είναι.

Με άλλα λόγια, η Μελίνα προκάλεσε το ίδιο σοκ και δέος όπως και η καπουλάτη Αλίκη Καρποδίνη όταν περπάτησε για πρώτη φορά πάνω στην audition του Next Top Model, κάνοντας τον Χριστόπουλο να ψάχνει τα χάπια και ένα ταξί να μείνει.

Όπως όταν ανέβηκε στη σκηνή του The Voice η αγαπημένη μας Ζακυνθινή Δέσποινα Τατά που μόλις ανέβασε κάτι φωτό στο instagram της που είναι κρίμα να μην μοιραστούμε μαζί σας.

Μας έκανε, με άλλα λόγια, να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά, όπως η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού, και να ξεχάσουμε για λίγο το ποιος τελικά έκανε σεξ με ποιον στη ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου.

 

Μόνο που, στην περίπτωση του SYTYCD, τα καυτά κορμιά δεν είναι η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας. Συγκεκριμένα ένας κανόνας που έρχεται να επιβεβαιώσει τόσο η 30χρονη κοκκινομάλλα μαθηματικός Δανάη-Στέλλα Αυλωνίτη, που δουλεύει σε συμβουλευτική εταιρεία και ήρθε στο talent show μετά από παρότρυνση της life coach της.

Όσο η εξωτική 25χρονη Ελληνο-αιγύπτια Σάρα Γκάνεμ που είναι επαγγελματίας χορεύτρια (με ειδίκευση σε κάτι από Τζαμάικα).

 

Εννοείται εντός λίστας αφού ψάρωσε εντελώς με το βλέμμα της  -και το κούνημα του ποπού της, όπως δήλωσε – την Φουρέϊρα.

Καθώς επίσης τόσο η ψηλόλιγνη 23χρονη Κρητικιά βιολόγος (που κάνει master στη βιολογία) Εύα Σωμαρακάκη που μας ταρακούνησε ολόκληρους με τα ανοίγματα και τα ακροβατικά της.

 

Ειδική μνεία στην Βουλγαρικής καταγωγής 21χρονη Μέλενη Μιλενόβα με το εντελώς κουκλίστικο πρόσωπο, που επιμένω ότι φέρνει λίγο σε Σεράινα Καζαμία.

Στην πολύπειρη 28χρονη Κλειώ Αρβανίτη που δουλεύει ως επαγγελματίας χορεύτρια στο Παρίσι εδώ και έξι χρόνια. Ολοκληρωμένη περίπτωση χορεύτριας, με τις πληγές σε όλο το κορμί για να το αποδείξει.

Στην σικάτη 30χρονη Κύπρια Στέλλα Χριστοφόρου που εργάζεται από τα 18 της ως δασκάλα χορού και χορογράφος. στην Αθήνα.

Και, τέλος, στην χαριτωμένη και ταλαντούχα 23χρονη Αρετή Νότη.

 

Εξαιρετική περίπτωση γυναίκας με εντελώς καθηλωτικό σώμα, αλλά και πρόσωπο. 

Και, μην ξεχνάτε, ότι από το So You Think You Can Dance είναι που βρέθηκε για πρώτη φορά εντός οπτικού μας πεδίου η Λάουρα Νάργες, ως γερμανοπόντια διαγωνιζόμενη.

Η οποία, μετά, βρέθηκε στο Dancing With the Stars.

Το έπιασες το υπονοούμενο Ειρήνη Κολιδά ή να τα επαναλάβουμε;