WOMEN

Τα insta-κορμιά που ξεχώρισαν αυτό το καλοκαίρι

Δεν υπήρχε επώνυμη που να μην «δούλεψε» φανατικά το instagram της τους τελευταίους μήνες. Αυτές είναι οι πιο ταλαντούχες.

Κάποτε (σ.σ. βλέπε το καλοκαίρι του 2012) τα πράγματα ήταν απλά. Φορούσες ένα μπικίνι, τραβούσες μια φωτογραφία, την ανέβαζες στο instagram και ήσουν «αρχόντισσα». Πλέον όμως, αν είσαι επώνυμη αποφασισμένη να δείξεις γιατί ξημεροβραδιαζόσουν καταχείμωνα στα γυμναστήρια, χρειάζεται να διαθέτεις μάτι φωτογράφου για να κερδίσεις την εύφημο μνεία μας.

Πρώτη κίνηση να ακολουθήσεις το ONEMAN στο Instagram. Δεύτερη κίνηση να δεις τις παρακάτω φωτογραφίες.

Η «γοργόνα» Ελένη Μενεγάκη

Ξεκινάμε εντελώς παράτυπα από την Ελένη Μενεγάκη γιατί αν και έχει Instagram, το έχει ρίξει στο Twitter εδώ και πολλούς μήνες, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες της αποκλειστικά και μόνο εκεί. Ελένη, αυτές οι φωτογραφίες είναι για το Instagram.

Από τις εκατοντάδες φωτογραφίες με μπικίνι που ανέβασε από τον Ιούλιο και μετά η Μενεγάκη (σ.σ. οι περισσότερες από το «ησυχαστήριο» της στην Άνδρο) αυτή ήταν η κορυφαία.

Κυρίως γιατί, όπως κάθε καλή ταξιδιωτική φωτό, σε κάνει να θέλει να είσαι εκεί. Δηλαδή στο βυθό, με εκείνη, ως άλλη τορπιλάκατο, να έρχεται με φόρα προς το μέρος σου.

Αν και εξαιρετικής έμπνευσης υπήρξε επίσης και η συγκεκριμένη «γοργόνα στη στεριά» καρτ ποσταλ που μας έστειλε γύρω στις αρχές Ιουλίου. Κρίμα που κανένας υπεύθυνος από το υπουργείο δεν βρέθηκε για να τη μετατρέψει σε επίσημη αφίσα του ΕΟΤ.

Τα «καυτά» υποβρύχια πλάνα

Η παραπάνω υποβρύχια λήψη της Μενεγάκη ήταν πιο χαρακτηριστική, αλλά όχι η μοναδική του συγκεκριμένου υπο-είδους που εξελίχθηκε σε «κάτι σαν τάση» αυτό το καλοκαίρι.

Ξεκινώντας από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου που γενικά στα περί του instagram είναι και δραστήρια και σέξι και με φαντασία.

 

Καθώς επίσης τη Δούκισσα Νομικού που, παρότι παθολογικά σεμνή, χρόνο με το χρόνο όλο και «ξεψαρώνει» φωτογραφικά.

Τέλος, εντελώς αναπάντεχα, την Ευαγγελία Αραβανή που φρόντισε να μας ενημερώσει για κάθε πτυχή των διακοπών της στην Λευκάδα που τόσο αγαπά, να μας συστήσει την όμορφη αδελφή της και να αποδείξει πόσο ευλύγιστη είναι.

Είδες πως αλλάζει συμπεριφορά απέναντι στα social media μια ερωτοχτυπημένη γυναίκα;

 

Στην συγκεκριμένη κατηγορία εντάσσουμε, αλλά με μισή καρδιά, και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όχι γιατί δεν μας αρέσει η υποβρύχια λήψη της, αλλά επειδή γενικώς -και ειδικά στο instagram- φαίνεται να προσπαθεί υπερβολικά πολύ να «καλοπιάσει» το αντρικό κοινό. Και αυτό είναι πάντα δίκοπο μαχαίρι.

H πίσω πλευρά της Αθηνάς Οικονομάκου

Σε εξαιρετικά καλή διάθεση ήταν η Αθηνά Οικονομάκου που βρέθηκε να «οργώνει» την ελληνική περιφέρεια στα πλαίσια της περιοδείας «Τα Βαφτίσια» παρέα με την Ζέτα Μακρυπούλια. Τόσο καλή που δεν δίστασε να καταγράψει διεξοδικά τα πλατσουρίσματα της στις παραλίες.

Αν και κανείς δεν περίμενε την συγκεκριμένη φωτό που πόσταρε στις 2 Αυγούστου. Τι άλλο να πούμε. Εύγε και σε ανώτερα.

H εμπειρία της Μαρίας Κορινθίου

«Tα μεταξωτά instagram θέλουν και επιδέξιους χρήστες». Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγάζει κανείς κοιτώντας τις υγρές φωτογραφίες της «Μαρίας του λαού» που φαίνεται να διαθέτει μια ιδιαίτερα καλή αίσθηση του πως πρέπει να συνθέτεις μια best seller φωτογραφία.

Μάλιστα δεν θα μας χάλαγε να την δούμε, όπως συμβαίνει στο εξωτερικό, σε ρόλο φωτογράφου με «αποστολή» να βγάλει τον σέξι instagram εαυτό σε «άσφαιρες» νεαρές συναδέλφους της, όπως π.χ. τις Τζένη Θεωνά και Κατερίνα Γερονικολού.

 

Εξίσου έμπειρη στο συγκεκριμένο άθλημα είναι και η Ελίνα Καντζά. Με την μόνη διαφορά ότι τα φυσικά της προσόντα είναι τόσο εντυπωσιακά που αρκεί ένα χαμόγελο, ένα μπικίνι και μια ελληνική σημαία για να την βραβεύσουμε.

Η ανερχόμενη δύναμη

Την συμπαθώ την Λάουρα Νάργες. Και έχω διαπιστώσει από κοντά πόσο εγκληματικά φωτογενής και λαχταριστή είναι. Αλλά, όταν ξεκινούσε αυτό το καλοκαίρι, κανείς δεν περίμενε ότι στο τέλος του εκείνη ήταν που θα μας χάρισε τα πιο φανσέξι (fun+sexy) στιγμιότυπα του.

Καθώς επίσης και μια αναπάντεχη τοπλες λήψη.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να συνεχίσει το «σερί» της και το χειμώνα λέγοντας επιτέλους «ναι» σε μια πιο kinky τύπου φωτογράφηση.

Μη ξεχνάς το κάδρο

7 στις 10 φωτογραφίες επώνυμων κοριτσιών το φετινό καλοκαίρι (είτε instagram, είτε παπαρατσέ) τραβήχτηκαν στη Μύκονο. Κάτι που σημαίνει ότι το μάτι μας ενστικτωδώς γυαλίζει όταν βλέπουμε κάτι το διαφορετικό.

Όπως την Νταϊάνα Ιγροπούλου πάνω σε ένα γιοτ αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Ίμπιζα ή να σουλατσάρει αμέριμνη στις Μπαχάμες.

 

Την Όλγα Φαρμάκη να ανταγωνίζεται σε καμπύλες το Burj Al Arab κατά την διάρκεια των διακοπών της στο Ντουμπάι.

Ή την Χριστίνα Αλούπη σε μια καρτ ποσταλ εξωτικού ονείρου τραβηγμένη στο Sani Resort στη Χαλκιδική.

Φαντάσου ότι ο λογαριασμός της πρώην παρουσιάστριας του σταρ ήταν φουλ σε εικόνες από Καραϊβική ή με την ίδια ξαπλωμένη (με μαγιό) στην έρημο της Νεβάδα. Αλλά η συγκεκριμένη λήψη ήταν που μας έφερε στο νου κάτι από Κυανή Ακτή.

Η κληρονόμος που έκλεψε την παράσταση

Είναι πανέμορφη, πάμπλουτη, στιλάτη και ταλαντούχα (βλέπε την τελευταία συλλογή ρούχων της). Επίσης, όπως απέδειξε αυτό το καλοκαίρι, ξέρει πλέον να μιλάει κατευθείαν στα ένστικτα των αντρών.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Εριέττα Κούρκουλου για την παρακάτω «τραμπολινάτη» φωτό που αποδεικνύει ότι παραμένει παιδί.

Το ίδιο και για την αντίστοιχη που δείχνει ότι, αν το επιλέξει, κρύβει μια femme fatale μέσα της.