WOMEN

Τα κορίτσια του καιρού που μας φέρνουν τον ουρανό σφοντύλι

Καλά τα πάμε στην Ελλάδα. Αλλά στη Λατινική Αμερική τα πάνε ακόμη καλύτερα.

Ο ευγενής τηλεοπτικός κλάδος του sexy weather girl παρουσιάζει μια ιδιαίτερη άνθηση φέτος. Τόσο εντός (ευχαριστούμε Χριστίνα Μουστάκα και Ελένη Τσολάκη), όσο και εκτός χωρικών υδάτων. Ας ρίξουμε μια ματιά σε εκείνες τις περιπτώσεις που κάνουν το δελτίο καιρού τόσο σημαντικό για τη ζωή μας, όσο το αντίστοιχο για τους αγρότες.

Η πιο σέξι μετεωρολόγος στον πλανήτη

Την λένε Yanet Garcia, είναι Μεξικάνα, 25 ετών, πρώην μοντέλο, κεντρική φωτό στο άρθρο μας και θυμίζει ταυτόχρονα ‘πρωτοξάδελφη’ τόσο της Sofia Vergara όσο και της Jen Shelter.

 

Δεν ξέρω αν κατάλαβες τι εννοώ. Ας πούμε απλά πως τα yoga pants είναι φτιαγμένα για γυναίκες σαν αυτή.

 

Ενώ, για κάποιο λόγο, το Μεξικό είναι γενικώς ‘γουεδερογκιρλομανα’. Όπως αποδεικνύουν περίτρανα ‘καυτές σαν λάβα’ περιπτώσεις όπως αυτές των Mayte Carranco. Η οποία επίσης είναι και μοντέλο (θα μου πεις τι περίμενες, η άλλη της δουλειά να είναι αστροφυσικός;)

 

Tης Susana Almeida με τα υπέροχα ζυγωματικά που, προσωπικά, προτιμώ από πιο διαφημισμένες περιπτώσεις όπως την Marilu Kaufman, την Angie Gonzalez και την Isabel Madow.

 

Tης εστεμμένης (Miss Mexico 2012) Diana Alvarado που παίζει να έχει και το καλύτερο σώμα από όλες (μετά την Garcia).

 

Και της πληθωρικής Sugey Abrego που ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι κανείς ποτέ δεν την κοιτάζει στα μάτια (και η οποία, συχνά πυκνά, χτυπάει σέξι φωτογραφήσεις).

 

Το ίδιο πρόβλημα -ότι κανείς, δηλαδή, δεν την κοιτάζει στα μάτια- που αντιμετωπίζει και η εξαιρετικά και διαχρονικά δημοφιλής Briana Garza.

 

Οι Ελληνίδες συνάδελφοί της

H Garcia έχει δικαίως τρελό σουξέ. Και, ουσιαστικά, παίζει χωρίς αντίπαλο. Στην Ελλάδα αντίστοιχα βαβαβούμ σωματικά προσόντα διαθέτει μόνο η Χριστίνα Μουστάκα που μας λέει, με τον δικό της τρόπο, τον καιρό στα πλαίσια του Namaste.

 

Δεν τα πάει άσχημα. Αλλά πιο ‘μεταδοτική’ (σόρι Χριστίνα, το ξέρεις πόσο θαυμάζω το πιο σέξι κομμάτι της ανατομίας σου, δηλαδή το μυαλό σου-το εννοώ) είναι η fit for fun Ελένη Τσολάκη του Happy Day.

 

Η Θεσσαλονικιά δηλαδή που είναι -στο πιο fit και energy και λιγότερο καρικατούρα σέξι- η πιο άξια διάδοχος της διαβόητης Πετρούλας (δείτε την εδώ να μαθαίνει τον καιρό στο Λιάγκα).

 

Αν και τον πιο σέξι καιρό όλων των εποχών στην Ελλάδα έχουν πει δυο γυναίκες ‘υπεράνω υποψίας’. Συγκεκριμένα η Μαρία Καβογιάννη ως Κορίνα στα Εγκλήματα (προφανώς μια σκηνή που ενέπνευσε το παλικάρι που έγραφε τα κείμενα της Πετρούλας).

 

Και η Νάντια Μπουλέ, ως faux Πετρούλα, στα πλαίσια των ‘τι κάνω η γυναίκα για την εκπομπή’ υποχρεώσεών της ως συμπαρουσιάστρια στον Όμορφο Κόσμο. Ένα βίντεο που, αν το δεις με ψύχραιμο μάτι, αποτελεί ντοκουμέντο της αβυσσαλέα σέξι πλευράς της Νάντιας που έχει καταφέρει να μείνει αθέατη.

 

Μην ανησυχείς. Δεν ξεχάσαμε την grande dame των ελληνικών δελτίων καιρού, Μαρία Σινιόρη. Στα υπέροχα πόδια της οποίας και σφάχτηκαν και άξιζαν να σφαχτούν δυο διμοιρίες παλικάρια.

 

Από την νέα ‘σοδειά’ ξεχωρίσαμε επίσης την πρώην εστεμμένη Δέσποινα Βλεπάκη του Mega που πλέον έχει πάρει ‘προαγωγή’ και είναι κανονική συμπαρουσιάστρια (επίσης μια εντυπωσιακή γυναίκα, με μυαλό που στροφάρει με τρόπο απολαυστικό-πρέπει να την γνωρίσεις για να καταλάβει).

 

Και η Μπάγια Αντωνοπούλου του Παπαδάκη (full time δημοσιογράφος, περιστασιακό weather girl)

 

Ενώ άξιες αναφοράς για την προσφορά τους στον κλάδο προφανώς και αξίζουν η φανατική gamer Έλενα Ιορδανοπούλου, η κλασάτη Νάταλια Κακκαβά, η πανέμορφη Χανιώτισσα Λίλα Παντζή-Καρακιτσάκη, η Μαρία Κρούσου, η Μαριλένα Γκερεδάκη, η Μαρία Φραγκάκη (τέλειo combo μυαλού και κορμιού) και η πληθωρική Χριστίνα Παύλου.

 

Tι συμβαίνει στον υπόλοιπο πλανήτη

Μεγάλο σουξέ, για κάποιο ακατανόητο λόγο, είχε για αρκετό καιρό στην Αμερική η Jil Nicolini. Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί. Π.χ. Η Evelyn Taft, του CBS 2, που είναι και κανονική μετεωρολόγος, μου κάνει πολύ καλύτερη επιλογή.

 

Όπως αρκετές ακόμη από τις ξανθές Αμερικανίδες παρουσιάστριες δελτίων καιρού, όπως η Jackie Johnson του CBS Los Angeles, η Bri Winkler του ΑΒC, η Λιθουανικής καταγωγής Indra Petersons και, πάνω από όλα, η Chita Johnson του KHOU 11 News που χαλαρά θα μπορούσε να γίνει μοντέλο.

 

Eιδική μνεία στην Cristina Blackwell που μπορεί να ασχολήθηκε με το άθλημα μόλις ένα χρόνο (πλέον είναι food blogger) αλλά μας έχει μείνει αξέχαστη.

 

Ενώ χαριτωμένη και fit for fun είναι η Αγγλίδα Sian Welby του Channel 5, που ντουμπλάρει ως αρθρογράφος στο ΟΚ και έχει φτιάξει και το δικό της ντοκιμαντέρ.

 

Αδιαφιλονίκητη βασίλισσα όλων των ξανθών weather girl η Γαλλίδα Ariane Brodier (που ταυτόχρονα παρουσιάζει και αρκετές ακόμη εκπομπές). Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, αλλά ο καιρός στα γαλλικά ακούγεται πολύ σέξι.

 

Βέβαια, για να επιστρέψουμε στην Garcia, τελικά, τα πιο σέξι weather girls είναι τα μελαχρινά. Όπως η 43χρονη Πορτορικάνα Jackie Guerrido, η J Lo των weather girls, που αποφοίτησε από το τμήμα μετεωρολογίας του πανεπιστήμιου του Μαϊάμι και από τότε διαπρέπει στο χώρο.

 

Και η Περουβιανής καταγωγής Mary Gamarra που μετακόμισε στην Νέα Υόρκη, έκανε την πρακτική της στο CNN και από τότε κάνει τα δικά της ωραία και μοιραία στο Telemundo.

 

Επίσης μην ξεχνάμε τις δίδυμες μετεωρολόγους του Berlusconi. Συγκεκριμένα τις δίδυμες νοσηλεύτριες από την Νάπολη, Εleonora & Imma De Vivo, που στάμπαρε την εποχή που ήταν διαγωνιζόμενες στο ριάλιτι L’Isola dei Famosi.

 

Και τις  Marianna & Manuela Ferrera, που τις τσίμπησε επίσης από ένα reality και τις έβαλε να λένε το καιρό. Γιατί, στο τέλος της ημέρας, ο Silvio ξέρει καλύτερα.