WOMEN

Τα νέα καυτά κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης

Είναι (σχεδόν) του κουτιού, (σχεδόν) ολόφρεσκες και λαχταριστές και, σε άλλες εποχές, θα ήταν ήδη εξώφυλλο σε αντρικά περιοδικά.

H φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες. Κάτι η μόδα με τα reality επιβίωσης, κάτι ακόμη περισσότερο οι ευκαιρίες που έχουν δοθεί σε νέες πρωταγωνίστριες σε καθημερινές σειρές και ήρθε και έδεσε το γλυκό. Εδώ το σχετικό scouting-ετήσιος θεσμός. Έτσι για να ξέρεις που να εστιάσεις την τηλεοπτική προσοχή σου.

Η κόρη του Γκλέτσου και οι άλλες χορεύτριες

Η πρώην μαζορέτα του ΠΑΟ και χορεύτρια Δανάη Παππά βρέθηκε, στα 20 της, πρωταγωνίστρια στο Τατουάζ του Alpha.

 

Εκεί που μας πρωτοσυστήθηκε με ένα πολύ ωραίο -και αρκούντως βρεγμένο- νυχτερινό μπάνιο. Βλέπεις, παρόλο που η Δανάη (που επέστρεψε στην Ελλάδα από τη σχολή χορού Broadway Dance Center της Νέας Υόρκης όπου φοιτούσε λόγω σοβαρού τραυματισμού) είχε πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικά (Elite Crackers, Vodafone, ΙΟΝ) και επιδείξεις μόδας (του οίκου Kathy Heyndels) δεν την είχαμε πάρει καθόλου χαμπάρι.

 

Εύγε και πάλι στον Ανδρέα Γεωργίου που την στάμπαρε παρατηρώντας μια μέρα το Instagram μιας casting director. Αποδεικνύοντας, όπως και στην περίπτωση των Ελένη Βαίτσου  και Κλέλια Ανδριολάτου, ότι έχει κοφτερό μάτι.

Η Δανάη προσγειώθηκε στη ζωή μας κυριολεκτικά από το πουθενά. Αντιθέτως, την Σοφίνα Λαζαράκη, την ευλύγιστη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, νυν πρωταγωνίστρια στο Παρθένα Ζωή του Ant1, την είχαμε πάρει λίγο μάτι στο X-Factor όπου συμμετείχε στην ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη.

 

Παρόλο που η 20χρονη, όπως φαίνεται και από το ‘φιδίσιο’ του σώματός της, είναι βεραμάν χορεύτρια (βλέπε σχολή της Μελίνας Κοροβίλα, Dance Cultural Centre). Μάλιστα ο πρωταγωνιστικός ρόλος ήρθε και της έσκασε τη στιγμή που ετοιμαζόταν να δώσει εξετάσεις για τη Λυρική και την Κρατική Σχολή.

Oι όμορφες που αξίζει να ανακαλύψεις

H Μαρία Χάνου, η ‘μελανούρι μ’εκαψες’ 23χρονη κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, δεν είναι ακριβώς νέο πρόσωπο. Αν δηλαδή υπολογίσεις ότι την έχουμε δει ως πιτσιρίκι, πίσω στο 2005, στο ‘Οι μάγισσες της Σμύρνης’. Φέτος όμως είναι που αναμένεται, ως προσθήκη στο ‘Μην αρχίζεις τη μουρμούρα’, να κάνει το μπαμ. Ήδη από το πρώτα επεισόδια έχει αποδείξει ότι είναι αρκούντως σεξαστεία. Ένα σπάνιο είδος γυναίκας, στη λογική της Βάσως Λασκαράκη, έτσι για να σου δώσω να καταλάβεις. Μια περίπτωση με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ενώ καλό είναι να επισημάνουμε πως το 2017 αναμένεται να είναι μια καλή χρονιά και για μια ακόμη γυναίκα-καρτ ποσταλ μεσογειακής ομορφιάς. Την αψεγάδιαστη δηλαδή Αναστασία Παντούση, που γνωρίσαμε από τους Συμμαθητές και η οποία είναι πλέον το φωτογενές νέο πρόσωπο στο Έλα στη Θέση μου. Eξού και την βάλαμε κεντρική φωτό στο αφιέρωμα.

Από εκεί και πέρα το μάτι μας έπεσε επίσης πάνω στην Κύπρια Ξένια Κωνσταντινίδου του ‘Ο άντρας των ονείρων μου’ (εκεί που επίσης βλέπουμε με χαρά τις Βασιλική Τρουφάκου, Δήμητρα Σιγάλα και Κωνσταντίνα Κομμάτα).

Ένα ταλαντούχο κορίτσι με τατού σε όλα τα σωστά σημεία.

 

Στην αψεγάδιαστη Βίκυ Κάβουρα, το guest της οποίας στο Στο Σόι μου δεν μας πέρασε απαρατήρητο. 

Και στην βαβαβούμ Κωνσταντίνα Κλαψινού, μια γυναίκα κυβικών Τζένη Μπότση που, αν ήταν στο χέρι μας, θα ήταν εξώφυλλο μήνα παρά μήνα, ως σερβιτόρα στο ‘Κάτι χωρισμένα παλικάρια’.

H φάση είναι reality επιβίωσης

Μπορεί το Survivor να αργεί να ξεκινήσει, αλλά τα reality επιβίωσης μας έχουν χαρίσει μερικά από τα πιο γυμνασμένα new entries της χρονιάς. (εδώ η Κύπρια personal trainer Στέλλα Θεοχαρίδου του Survival Secret).

 

Ξεκινώντας από το διαχρονικό πουλέν μας, την πρασινομάτα Φελίσια Λαπάτη, του ‘Σταρούμπες και Καρύδες’, του απόλυτου show επιβίωσης που προβάλλεται στο Sport24, με την οποία χαλαρά θα θέλαμε να ναυαγήσουμε στο νησί του Survivor

Και συνεχίζοντας με τα κορίτσια του Survival Secret. Όχι απαραίτητα εκείνα που ήδη ξέραμε (Μαρία Ματσούκα, Ιρένε Τροστ, Κατερίνα Νάκα), τα οποία μας ψιλο-απογοήτευσαν με τις αθλητικές και λοιπές τους ικανότητες.

Όσο πιο φρέσκες περιπτώσεις, όπως την πολυτάλαντη Θεσσαλονικιά Πωλίνα Τριγωνίδου, με τα τατού και τις καμπύλες σε όλα τα σωστά σημεία. 

polina

Και, κυρίως, την 29χρονη bikini fitness πρωταθλήτρια Αποστολία Λυβιάκη από τα Χανιά,  η πιο γυμνασμένη δηλαδή Κρητικιά που έχει σκάσει μύτη από την εποχή που η 18χρονη Πετρουλάκη έκανε εισβολή στο αντρικό συλλογικό υποσυνείδητο.

Και σκέψου ότι δεν έχουμε πει ακόμη λέξη για το Nomads. Εκεί που πέρα από τις κάψες του παρελθόντος (Αποστολία Ζώη, Χριστίνα Κολέτσα) και του παρόντος (Μαντώ Γαστεράτου) έχουμε εκτιμήσει και πολλά άλλα πράγματα.

 

Όπως την φωτογένεια (αλλά όχι τις αθλητικές ικανότητες) της ‘συζύγου Χανταμπάκη’ Όλγας Πηλιάκη και την ευλυγισία της Βασιλικής Μηλιούση.

 

Όσο την φρεσκάδα της ‘αδικοχαμένης’ 22χρονη Εύης Ιωαννίδου που δεν φτούρησε πολύ και λογικά θα ακολουθήσει το δρόμο της Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Καθώς επίσης της πρωταθλήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης Ευαγγελίας Πλατανιώτη, που επίσης όλα δείχνουν ότι σύντομα θα αποχωρήσει. Αν και, μέρα με τη μέρα, αποδεικνύει ότι είναι σκληρό καρύδι.

H φάση είναι reality μόδας

Η πάλαι ποτέ Playmate Ραμόνα Βλαντή, η παίκτρια-αποκάλυψη του My Style Rocks, ο βασικός λόγος που κάθεται κάποιος να το δει, δεν ανήκει στην κατηγορία νέα σέξι. Ούτε και η επίσης βετεράνος των αντρικών περιοδικών, Γωγώ Βαινά.

 

Το συγκεκριμένo, ωστόσο, ριάλιτι, μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε για πρώτη φορά κορίτσια όπως την Κύπρια Έλενα Γενεθλίου (βλέπε φωτό πάνω) και την 24χρονη Αλεξάνδρα Παναγιωτάρου από την Τρίπολη, το μοντέλο-επιχειρηματίας (έχει online μαγαζί με ρούχα) που θυμίζει Barbie. Με διαφορά το πιο σέξι new entry της σεζόν.

 

Καθώς επίσης να γνωρίσουμε καλύτερα (βλέπε να τις ακούσουμε να μιλούν) insta κορίτσια που είχαμε εδώ και καιρό σταμπάρει. Όπως την 24χρονη Θεσσαλονικιά Ιωάννα Τούνη (δασκάλα, hostess και ιδιοκτήτρια online καταστήματος με ρούχα) των 111.000 πιστών followers (βλέπε φωτό πάνω).

 

Και, πάνω από όλα, την 28χρονη personal trainer και fitness model Αντζέλικας Γιασεμή με το φουλ εξωτικό λουκ. Και αυτό, η γνωριμία, δεν είναι και λίγο πράγμα.

Ιδιαίτερη μνεία στο τελευταίο entry του παιχνιδιού, την φαντασμαγορική δηλαδή μοντέλα Ιωάννα Σιαμπάνη με τα πολλά καντάρια αυτοπεποίθησης.