WOMEN

Τα πιο σέξι και δημοφιλή μοντέλα σε όλα τα social media

Γιατί οι αρχές του χρόνου είναι η ιδανική στιγμή να ξεκαθαρίσεις λίγο ποια σου προσγειώνεται 'καρφωτή' στην οθόνη σου.

Μπορεί το θέμα να ακούγεται λίγο basic, σε σχέση με κάποια πιο ‘προχώ’ αφιερώματα έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα (όπως π.χ. οι σεξόβομβες των 5 εκ. followers που χρειάζονται το follow σου).

Αλλά η αλήθεια είναι ότι, η γνώση του ποια ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθείς (ή ποια ακολουθεί στα τυφλά ο υπόλοιπος πλανήτης), σε Facebook, Twitter και Instagram, έχει ένα άλφα νόημα.

Ειδικά αν σκεφτείς ότι στη πρώτη θέση βρίσκεται η ‘αξιόμαχη’ -από εμπορική, μοδιστική και ‘αντρική’ πλευρά- Kendall Jenner. Η οποία, μέσα στο 2018, ‘τσίμπησε’ 17 εκ. followers φθάνοντας τους 144 εκ συνολικά και κοιτάζοντας τις αδελφές της Kylie Jenner και Kim Kardashian.

Αναλογίσου ότι στη 2η θέση, όσον αφορά την λίστα των πιο δημοφιλών μοντέλων στα social media, ανέβηκε η -τρίτη το 2017- Gigi Hadid που έφτασε ‘μόλις’ τα 59 εκ. ‘πελατάκια’.

Αν και, ακόμη και αν προσθέσεις σε αυτά τα 22,9 εκ. της -σαφώς πιο σέξι- αδελφής της, Bella, που σκαρφάλωσε με νύχια και με στήθος στην 9η θέση, συνειδητοποιείς ότι η διαφορά της Kendall με τις υπόλοιπες είναι επιπέδου Jordan στα ντουζένια του.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε το 2018 (από 2η το 2017) η bisexual Αγγλίδα της παρέας, η αξιότιμη Cara Delevingne (57,7 εκ), που βρήκε το χρόνο μέσα στο χρόνο να γυρίσει και τρεις ταινιές.

cara

Ενώ πιο καθαρόαιμα σέξι παρουσία στην λίστα -και η πλέον χαρακτηριστική περίπτωση instagram model- αποτελεί η Emily Ratajkowski (28, 2 εκ.) που κατέκτησε με τις καμπύλες της την 6η θέση.

Κάπου εδώ τελειώνουν οι ‘φρεσκαδούρες’ της λίστας και μπαίνουμε για τα καλά στον γαλαξία των διαγαλαξιαικών MILF. Ξεκινώντας με την πληθωρική Chrissy Teigen (33 ετών, 4η, 32 εκ. followers) που ξεχωρίζει κυρίως για την πληθωρική προσωπικότητά της και όχι τα επιτεύγματά της πάνω στην πασαρέλα ή μπροστά στο φακό ενός φωτογράφου.

Συνεχίζοντας με την 45χρονη Tyra Banks (5η, 29,5 εκ.) που, προσωπικά, κακώς θεωρώ ότι βρίσκεται εδώ, αφού κατά βάση, εδώ και πολλά πολλά χρόνια, είναι παρουσιάστρια και όχι μοντέλο. Kάτι που αποδεικνύει το γεγονός ότι είναι η μοναδική που το twitter της είναι πιο δυνατό από το insta της.

Την ‘αγέραστη’ 38χρονη Gisele Bundchen (7η, 25,8 εκ.) που αποδεικνύει την διαχρονικότητα της Βραζιλιάνικης ομορφιάς.

Και την μοναδική σύζυγο tech δισεκατομυριούχου (βλέπε του ιδρυτή του Snapchat) Miranda Kerr (35 ετών, 8η, 25,2 εκ.) που δεν έχει χάσει ίχνος από την σέξι αθωότητα που την χαρακτηρίζει από την πρώτη στιγμή που έσκασε μύτη στο κουρμπέτι.

Ειδική μνεία στην μοναδική SMILF (Single Mother I like to Follow) της λίστας, την 37χρονη Adriana Lima (21,3 εκ.) που κλείνει την δεκάδα με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο.

Εννοείται πως θα ακολουθήσει οσονούπω αντίστοιχη λίστα με τις Ελληνίδες (εσένα κοιτάζω Δούκισσα-No1 θέση 679.000 followers).

Αν και το σωστό, κατ’εμε, είναι να διαχωρίσουμε τόσο τα εν ενεργεία μοντέλα που κάνουν και τηλεόραση (βλέπε Ευαγγελία Αραβανή, No1 με τη λογική αυτή με 338.000 followers).

Όσο τα καθαρόαιμα μοντέλα (πασαρέλας και φωτογραφήσεων).Καθώς επίσης και τον τιμημένο κλάδο των influencers που είναι ο μοναδικός που έχει γνωρίσει άνθηση στα χρόνια της κρίσης.