WOMEN

Πού κρύβονται φέτος τα κορμιά τα φιδίσια του The Voice

Γιατί καλή, άγια και χρήσιμη η φωνή, αλλά εμάς μας νοιάζει όλο το 'πακέτο'.

Το ξέρουμε ότι ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί καν τα Blind Auditions για τη νέα σεζόν. Απλώς έχει αρχίσει να μας αγχώνει το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουμε δει να πιάνει το μικρόφωνο κάποια κορμαρο-φωνάρα που να αξίζει να επενδύσουμε πάνω της τον πολύτιμο χρόνο μας.

Κάτι δηλαδή τόσο σικάτο και φρέσκο όσο υπήρξε πέρυσι η 19χρονη Ζακυνθινή Δέσποινα Τάτα, με το υπέροχο πρόσωπο που θυμίζει Vanessa Paradis στα ντουζένια της. Στην οποία καπάκι της πήραμε και την πρώτη της παρθενική συνέντευξη πριν την κάνει (γιατί είμαστε και γουρλήδες) για περιοδεία στο Αμέρικα.

Κάτι τόσο ροκ και σέξι όπως η -συμμαθήτρια της- ‘μου θυμίζεις την Ελένη Φουρέιρα’ Χριστίνα Ζιώγα με τα τατου και τα piercing σε όλα τα σωστά σημεία.

Εκείνο, ρε παιδί μου, το κερασάκι στην τούρτα, η ωραία της μουσικής τάξης (βλέπε Νάνσυ Αλεξιάδη, Χριστίνα Κολέτσα), που μπορεί να μην κερδίζει ποτέ το μουσικό reality (εσένα κοιτάζω Κατερίνα Λιόλιου), αλλά πρώτα μας πιάνει το μάτι και μετά σκαρφαλώνει οσονούπω σε κάποια πίστα.

Μια σταθερή reality tv αξιά που δεν φαίνεται να τηρείται. Τι να πει κανείς, το γύρισαν όλες οι ωραίες σε reality επιβίωσης; Ίσως. Πέρασε η κρίση και τα μαγαζιά της επαρχίας έχουν απορροφήσει ότι περίσσευε από την Αθήνα. Ίσως. Αλλά γιατί η συγκεκριμένη αξία να είναι η μοναδική υπό αμφισβήτηση όταν οι υπόλοιπες κρατούν γερά; (εδώ η τάνια καρρά, επίσης απόφοιτος reality)

Ότι δηλαδή όλα τα κοριτσάκια καταλήγουν στο Σάκη.

Ότι στο τέλος, στον τελικό, θα το σηκώσει ο Μαραβέγιας.

Και ότι τα μίνι της Έλενας Παπαρίζου παραμένουν πιο συγκλονιστικά από ότι θα περίμενες από κάποια της κλάσης της.

Σκέψου, επιστρέφοντας στο άγχος μας για την πολύ ωραία που δεν έχουμε δει, ότι ακόμη και το φετινό κορίτσι της υποδοχής, η Λάουρα Νάργες (με φοβερή ατάκα σε Αιγύπτιο παίκτη για το ‘Αν έχει δει Φαραώ’), σόρι, αλλά δεν είναι τόσο σέξι όσο το περσινό. 

Ναι, Έλενα Τσαγκρινού, δεν σε ξεχνάμε. Για αυτό και σε βάλαμε κεντρική φωτό στο αφιέρωμα.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εμείς δεν κάναμε το ιερό χρέος μας. Να σου παρουσιάσουμε δηλαδή εγκαίρως και εμπεριστατωμένα, όλες εκείνες που έκαναν το μάτι να γυαλίζει (με την καλή έννοια).

Ξεκινώντας με την τριςχαριτωμένη cheerleader, χορεύτρια και Zumba, Hip-hop και Twerk instructor Αντιγόνη Σαμπατακάκη, η πρώτη που έσκασε μύτη στο 1ο Blind Audition (κάτι καθόλου τυχαίο, σωστά, αγαπημένοι παραγωγοί;) η οποία και κατέληξε στην ομάδα της Έλενας.

Με τη συνέχεια να περιλαμβάνει (εννοείται πως η σειρά δεν είναι τυχαία, φαντάσου το κάτι ως μενού εστιατορίου) την τσαούσα 27χρονη Κορίνα Ντιλενιάν που γύρισε και τους αποκάλεσε όλους ζουζουνάκια. Ένα σικάτα σέξι μοντελέ πλάσμα με πολύ ωραία φωνή και κάργα αέρα στη σκηνή που είναι δεδομένο ότι θα μας απασχολήσει και άλλο.

Την -‘Μάρα Κορμάρα’ όπως την αποκάλεσε δικαίως ο Μουζουράκης- Μαρία Τζίμα. Μια επαγγελματία τραγουδίστρια που πολύ της πάει, ομολογουμένως, το ξανθό.

Και την στιλάτη Κύπρια Χριστιάνα Κυριάκου, που ίσως να έχει πάρει το μάτι σου ως ηθοποιό στο Μπρούσκο, που έκανε μια χαρά εμφάνιση με μια δερμάτινη κόκκινη φούστα που έγραψε στο φακό και στο μυαλό μας.

Μπόνους ότι στο πλευρό της, στο family room, ήταν η Μένια Μαθιουδάκη που έχετε αποδείξει πόσο πολύ σας αρέσει.

When the memory stops in moments #sea#life#summer#in#love#boat#driving#first#time#super#experience#wanna#do#it#again#blue#water#paradise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Menia Mathioudaki (@meniamathioudaki) στις

Από εκεί και πέρα αξίζει να πούμε ένα καλό λόγο για την Ελληνοαμερικανίδα E.J. Soti που πήραμε χαμπάρι στο 5ο Blind.

Ένα καλύτερο για την γλυκύτατη 22χρονη Μυρτώ Πάσχου, μια καρτ τποσταλ μεσογειακής ομορφιάς, που είδαμε στο 3ο Blind Audition.

Και ένα τελευταίο για την επίμονη 22χρονη Ελεάννα Αθανασίου από την Κομοτηνή  που την είχαμε δει και στο Rising Star (τότε με ράστα, τώρα με ίσιο ξανθό μαλλί και καπέλο). eleanna

Kαι την 19χρονη Μαρία Θεοχαροπούλου από την Βέροια που ήρθε, είπε το λαϊκό της εξαιρετικά και, φυσικά, έμεινε.

Είπαμε. Καλή και άγια η φωνή. Αλλά μην ξεχνάμε το πακέτο.  Για αυτό σου λέω, Όλα τα κορμιά στην πίστα.