WOMEN

Τι στο MILF απέγιναν οι ημίγυμνες Ελληνίδες της διπλανής πόρτας;

Το πρώτο μέρος του μεγάλου μας αφιερώματος-κλείσιμο λογαριασμών στη 'χρυσή' επταετία (2005-2012) όπου κάθε όμορφη της γειτονιάς μπορούσε να γίνει εξώφυλλο.

Με αφορμή τις 45 ξεχασμένες Ελληνίδες, ένα θέμα που μανιωδώς ‘αγκαλιάσατε’, αποφασίσαμε μια επιστροφή πίσω στην εποχή όπου δυο νέοι δυναμικοί τίτλοι (Maxim και FHM) και ένας παλιός (Max), συν αρκετές light τηλεοπτικές εκπομπές είχαν σαν αποτέλεσμα κάθε κορίτσι της διπλανής πόρτας να έχει -για πρώτη φορά- χώρο να ξαπλώσει αναπαυτικά στις σελίδες ενός περιοδικού.Και μάλιστα χωρίς απαραίτητα να γδυθεί εντελώς. O ορισμός, υπό μια έννοια, της δημοκρατίας των 15 λεπτών δημοσιότητας.

Οι νέες μανούλες του λόχου

Εν αρχή η βασίλισσα των νέο-MILF, Ναταλί Θάνου, η δίμετρη Σέρβα playmate τραγουδίστρια που είχε πάρει ένα φεγγάρι δικαίως σβάρνα όλα τα περιοδικά της ελληνικής επικράτειας.

 

Πλέον δηλώνει, πέρα από μοντέλο και pop singer, σύζυγος και μάνα. Και τι μάνα. Αψεγάδιαστων, όπως βλέπεις, σωματικών προσόντων με έδρα τη Βουλιαγμένη.

 

Ενώ, μιας και πιάσαμε τις δίμετρες ‘αλλοδαπές’, σύζυγος και μάνα έγινε η επίσης Playmate (1999) και συμπατριώτισσα της Γκρέτα Τσέτη που, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει συνήθως, πολύ διακριτικά παντρεύτηκε και έκανε παιδί με γνωστό πολίστα.

 

Θυμίζουμε ότι πολίστα έχει επίσης παντρευτεί τόσο η Playmate 1998 Κορίνα Στεργιάδου (τον Αντώνη Βλοντάκη) και η κολλητή της Playmate 2006 Βάσω Κολλιδά (τον Γιάννη Εμμανουηλίδη).

 

Όσο και η Ράνια Λυκούδη (Ζάχος Αναστασιάδης) που την είδαμε τελευταία φορά -μαζί με την επίσης παντρεμένη και μανούλα αδελφή της Μένη- πίσω στο 2013 στη βάφτιση του 2ου γιου της.

 

Πίσω στις ‘εισαγόμενες’. Μάνα (ενός γιου, 10 ετών πλέον) έχει γίνει και η -παλιότερης σειράς- Ρωσικής καταγωγής Playmate 2002 Όλγα Γερακίδου, που ασχολείται με το να φέρνει συμπατριώτες της στην Ελλάδα για τουρισμό. Είδες τι σου θύμισα τώρα;

 

Η -πανταχού παρούσα μια εποχή- Ουκρανή Βικτώρια Καρύδα, Μις Τουρισμός στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και Playmate 2003, που πλέον μένει στη Γλυφάδα με τον σύζυγό της και μεγαλώνει την κόρη της.

 

Και, η με διαφορά πιο στιλάτη από όλες, Ραμόνα Βλαντή, Ρουμανικής καταγωγής, που μπορεί να αδικήθηκε στα Playmate 2007 αλλά δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη.

 

Συγκεκριμένα βρέθηκε διαδοχικά υποψήφια στο Next Top Model, φοιτήτρια Business Administration σε συμβεβλημένο αμερικανικό πανεπιστήμιο και πλέον blogger, σύζυγος και μάνα δυο κοριτσιών.

 

Αν και, αν ήταν στο χέρι μου, θα εκθείαζα σε καθημερινή βάση τα απίστευτα κάλλη της Ειρήνης Καρρά. Της ροκού Καρδιτσιώτισσας πρώην Μις Ελλάς 2006 με το υπέροχο πρόσωπο η οποία, μετά από 1-2 κολασμένες φωτογραφήσεις (αξέχαστη αυτή στις αμμοθίνες για το Esquire) επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, παντρεύτηκε τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Ηλιάδη του Πανθρακικού και έκανε ένα αγοράκι.

 

Ειδικά τον τελευταίο καιρό που έκανε μια αλλαγή ‘ρότας’ στον λογαριασμό της στο instagram και έχει αρχίσει να ποστάρει σε σταθερή βάση φωτό της με μπικίνι.

 

Ενώ new edition MILF διεθνών προδιαγραφών είναι πλέον και η πάλαι ποτέ Μις Ελλάς 2009 Αχαρνιώτισσα Άλκηστις Ανυφαντή (αξέχαστα μάτια, εκλεπυσμένη σεξουαλικότητα) που πλέον είναι δημοσιογράφος σε τηλεοπτικό σταθμό. Επίσης είναι παντρεμένη και έχει κάνει παιδί με ένα εργοστασιάρχη, πρώην συμμαθητή της στο λύκειο, με τον οποίο οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν ξανά χρόνια μετά.

 

Εσαεί αδυναμία μου ήταν και παραμένει η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά Playmate Ίνα Παλαμά μαζί με την Νάντια Σερλίδου σε γνωστό bar της Ασπροβάλτας. Πλέον είναι παντρεμένη και έχει κάνει ένα γιο με τον γιο της Δούκισσας.

 

Καθώς επίσης η πρώην σύντροφος Γιώργου Λιάγκα, Έλενα Γράβεζα, μια από τις τρεις ‘εκτελέστριες’ του Ανδρέα Μικρούτσικου στο ‘Άντρες έτοιμοι για Όλα’. Μια γυναίκα ορισμός της σεξο-ξανθιάς, που μας άφηνε σταθερά σέκους με κάθε της φωτογράφηση (με ή χωρίς γλειφιτζούρι-οι έμπειροι θυμούνται τι εννοώ), που πλέον έχει παντρευτεί γνωστό μπασκεμπολίστα και ασχολείται με την οικογένειά της και μόνο (το σουβλατζίδικο που είχε ανοίξει δεν ξέρω αν είναι ακόμη ανοιχτό).

 

Από εκεί και πέρα ως πιο ‘έτοιμη από καιρό’ MILF (εννοείται Mother I Like to Follow, είμαστε σοβαρά παιδιά εμείς) ανακηρύσσουμε την Έλενα Ασημακοπούλου, πάλαι ποτέ κομμώτρια (έτσι μου είχε πει τότε), εστεμμένη (Αναπληρωματική Μις Ελλάς 2006), νυν σύζυγος Μπρούνο Τσιρίλο (και μητέρα των παιδιών του) και μέχρι πρότινος παρουσιάστρια του Ε.

 

Ακόμη και όταν φωτογραφιζόταν στο Max (ακυρώνοντας την αντίστοιχη φωτογράφηση που είχε κλείσει για το Maxim) έβγαζε μάτι ότι δεν την ένοιαζε να κάνει καριέρα sex symbol.

 

Την Ζέτα (την οποία είχα ανακαλύψει, προ κουνελιού, ως υποδοχή σε ένα καφέ στον Κορυδαλλό και της είχα πάρει την πρώτη της συνέντευξη) την στεφανώθηκε, πριν ένα μήνα, σε ένα γάμο υπερ-παραγωγή στο Ναύπλιο ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ταχτσίδης (έχουν ήδη μια κόρη μαζί) με τη νύφη να τρώει τσάμπα κράξιμο επειδή φόρεσε κορώνα (Επίσης δήλωσε ‘Πάντοτε περίμενα τον πρίγκιπα που θ’ άλλαζε τη ζωή μου. Δεν χρειάζεται να κυλάει βασιλικό αίμα στις φλέβες σου για να αισθανθείς βασίλισσα. Σημασία έχει να σε κάνει ο άλλος να αισθάνεσαι έτσι. Κι έμενα ο Πάνος με κάνει να νιώθω βασίλισσα κάθε μέρα με την αγάπη του’) και μετά να αναχωρεί για γαμήλιο στο Μπαλί.

 

Κατά τα άλλα πολύ χάρηκα που σταμάτησε να ασχολείται με τον χώρο η Αλιμιώτισσα Ανθή Τσομπανίδου του Next Top Model (αυτή με το πρόσωπο Kim Kardashian) και προτίμησε να ρίξει το βάρος της στον άντρα της, την κόρη της και -αν δεν κάνω λάθος- την κομμωτική.

 

Βλέπεις η φωτογράφιση εξωφύλλου στο Playboy που προτίμησε να κάνει, αρνούμενη μια ταυτόχρονη πρόταση από το Nitro, ήταν πολύ ‘έντονη’ για την ψυχοσύνθεσή της. Έβγαζε μια άλλη εικόνα από αυτή που πραγματικά είναι. Ενώ θεωρώ λανθασμένες και κάποιες επόμενες επιλογές της με εμφανίσεις σε club και τοπικά καλλιστεία. Άσε που και η ίδια έχει πει τα χειρότερα για το χώρο και τα κυκλώματά του (θεϊκό το παρακάτω βίντεο με την Καγιά να δείχνει στην Ανθή πως να στήνεται στα 4).

Σε τιμητική MILF αποστρατεία βγήκε η εκ Κοζάνης Έλσα Τόλη, μια γυναίκα που μας έδωσε αμέριστη χαρά επί δεκαετίες.

 

Πλέον μένει μόνιμα στο Λουτράκι και ασχολείται με το μεγάλωμα των δυο παιδιών της και την κατασκευή κοσμημάτων.

 

Ενώ στις τάξεις των reality MILF έχει μπει εδώ και πολλά χρόνια η βαβαβούμ Κύπρια Φραντζέσκα Μελά του Big Brother 2 που κρατιέται πραγματικά μια χαρά. Με διάφορα δημοσιεύματα να θέλουν την μεγάλη κόρη της (έχει και ένα αγόρι) Ντανιέλα να κάνει ήδη καριέρα μοντέλου.

 

Καθώς επίσης η Ιωάννα Κουταλίδου του Fame Story, μια γυναίκα στην οποία ανέκαθεν είχα αδυναμία, που έκανε το πρώτο της παιδί πριν από ένα χρόνο ενώ, από τότε που την γνωρίσαμε, πρόλαβε να τελειώσει τη σχολή της ψυχολογίας στο Α.Π.Θ.

 

Και η Σύλβια Δεληκούρα του Fame Story (και του «Θα βρεις το δάσκαλό σου») που παράτησε την ηλεκτρική κιθάρα (reference σε χαρακτηριστική φωτογράφησή της) και έπιασε πρόσφατα το μπιμπερό.

 

Πιο γυμνασμένη νέα Ελληνίδα MILF είναι με διαφορά η -πρώην six pack Playmate- Ευγενία Γκιζέλη, πάλαι ποτέ κανονική και τηλεοπτική ναυαγοσώστρια. Και νυν σύζυγος (έχει παντρευτεί τον επιχειρηματία Δημήτρη Κορρέ) και μητέρα. (Εδώ στην πιο χαρακτηριστική φωτογράφησή της, αυτή με την εξαφανισμένη Χρύσα Δρακάκη για το Max).

 

Τέλος, δεν ξεχνώ την γκαζιάρα και εκλεπτυσμένα σέξι Ιωάννα Κανελλοπούλου, πάλαι ποτέ ταχυδρόμο της Βίκυς Χατζηβασιλείου, πανελίστρια -μαζί με τη Φαίη Σκορδά- στο ‘Γειά σου Δαρβίνε’ του Βαγγέλη Περρή και παρουσιάστρια (‘Mega Star’ και ‘Θέμα Διατροφής’) και νυν μητέρα δυο παιδιών στη Νέα Μάρκη.

 

Την Σπαρτιάτισσα Μπέτυ Κουράκου, πάλαι ποτέ αρραβωνιαστικιά του Μπαλοτέλι και νυν σύζυγο μοντέλου και έγκυο πέντε μηνών, την οποία μπορείτε ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να δείτε εδώ σε μια απολαυστική συνέντευξή της στα αγγλικά για το Miss Maxim.

 

Μια περίπτωση γυναίκας με αδιαμφισβήτητα σωματικά προσόντα και καλό (ευδιάθετο, πρόσχαρο και ‘αγαθό’) χαρακτήρα που θα έπρεπε να καταφέρει περισσότερα πράγματα στο χώρο από ότι όντως έκανε.

 

Αν και, μεταξύ μας, η υπέρτατη MILF που μας προέκυψε από όλη αυτή την εξαετία δεν είναι άλλη από την Μαρία Κορινθίου.

 

Tην γνωρίσαμε ως άνγωστη ραδιοφωνική παραγωγό ‘Μπάρμπα και Μπελούτσι γωνία, όπως ήταν ο τίτλος της πρώτης της φωτογράφησης στο Maxim και πλέον όχι μόνο είναι σύζυγος (Γιάννη Αιβάζη) και μητέρα, αλλά επιπλέον το σώμα της, εκείνο που έκανε τους παραγωγούς την εποχή που ήταν στο Los Angeles να της προτείνουν ρόλους σε ερωτικές ταινίες, είναι σαφώς περισσότερο γυμνασμένο.

 

Ακολουθούν, το αμέσως επόμενο διάστημα, αντίστοιχα αφιερώματα για τις καλοπαντρεμένες (κάποιες είναι και MILF-στο διευκρινίζω σε περίπτωση που σου λείπει κάποια από την παραπάνω λίστα), εκείνες που συνεχίζουν ακάθεκτες, εκείνες που συνεχίζουν, αλλά χωρίς πολύ φόρα, εκείνες που έχουν αλλάξει εντελώς ρότα και, τέλος, τις εντελώς εξαφανισμένες. Είπαμε, εδώ κάνουμε κλείσιμο λογαριασμών με την παλιά γενιά, ώστε να αφομοιωθούμε πλήρως στην ινσταγραμική επόμενη.