WOMEN

Tιμή και δόξα στα στήθη-τραμπολίνο

Λατρεύουμε τα στήθη. Ειδικά όταν χοροπηδάνε πάνω κάτω, πάνω κάτω, πάνω κάτω...Σόρι, ζαλίστηκα. Τι λέγαμε;

Το τραμπολίνο είναι προαιρετικό. Αυτό που λέμε ‘ιδανικές συνθήκες θέασης’. Το μόνο που χρειάζεται για να σταματήσει ένας άντρας να σταματήσει να κάνει/σκέφτεται οτιδήποτε άλλο είναι να βρεθεί εντός οπτικού του πεδίου ένα ζευγάρι στήθη που χοροπηδάνε ρυθμικά. Παρακαλώ ΜΗΝ συνεχίσετε να διαβάζετε αν οδηγείτε. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Προς Θεού, μην πιστέψει κανείς κακόβουλος (σ.σ. θα έβαζα σκατόψυχος, αλλά έχω τρόπους) ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι οφθαλμολαγνικό.

 

Ότι δηλαδή βρήκαμε την αφορμή (μεταξύ μας, ούτε καν αυτή) για να γκρουπάρουμε μαζί και να αραδιάσουμε μπροστά σας ένα σωρό χοροπηδηχτά βιντεάκια τζιφάκια από επώνυμες όπως την Kate Upton.

 

Ένα κορίτσι που έγινε γνωστό για τις… ‘αναρτήσεις’ του, ήδη από το βίντεο που ανέβασε ο Terry Richardson.

 

Ένα κορίτσι γεννημένο για να τρέχει και να χοροπηδά. Ή απλά να χοροπηδά στο ίδιο σημείο. Ναι, και το τρέξιμο είναι προαιρετικό.

 

Αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση αλήθεια. Πες και εσύ κάτι Jessica Simpson από την εποχή των Dukes. Μην μένεις σιωπηλή.

 

Υποστήριξε μας μια σταλιά και εσύ Alive Eve από το Sex and the City 2. Η καλύτερη απόδειξη ότι το καλό το στήθος τραμπολίνο είναι μόνο το φυσικό.

 

Όχι, εμείς, με αυτό το άρθρο, παίρνουμε θέση στον επαίσχυντο ‘ρατσισμό’ που υπομένουν σιωπηλά οι γυναίκες που κουνάνε το στήθος τους πολύ. Όπως η Πετρούλα Κωστίδου που αναγκάστηκε να βγει στο Θέμο και να δηλώσει ακριβώς αυτό.

 

Όπως η Alexandria Morgan, πρωταγωνίστρια στην συγκεκριμένη ‘τρέχω στράπλες στην παραλία’ διαφήμιση που είδε τον κόπο της να πηγαίνει χαμένο, καθώς κόπηκε ως υπερβολική προκλητική.

 

Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να αντιδράσουμε, αδέλφια; Να βγει κάποιος και να απαγορέψει στην playmate Lindsey Pelas να τρέχει; (Επί την ευκαιρία, στο slow mo, το θέαμα αποκτά άλλη διάσταση). Να την εμποδίσει δηλαδή να διατηρήσει την καλή φυσική της κατάσταση; Βάζοντας προφανώς σε κίνδυνο την υγεία της;

 

Ή να απαγορέψουν στην Sophie Monk να χειρίζεται κομπρεσέρ; (βλέπε σκηνή από το Date Movie). Πως θα βγάλει δηλαδή το μεροκάματο η κοπέλα; Τι να γίνει, εκδιδομένη;

 

Ναι, για κάποιο λόγο τα στήθη-τραμπολίνο είναι ένα θέαμα που σοκάρει την κοινωνία μας. Όμως έχουμε 2015. Πρέπει να βγάλουμε τις αράχνες από τα μυαλά. Πρέπει να χτίσουμε μαζί ένα κόσμο όπου να μην είναι παράξενο για την Leslie Mann να παίζει με τo στήθος της Megan Fox (βλέπε This is 40).

 

Όπου το θέαμα της Brooklyn Decker να βγαίνει από την θάλασσα με το κίτρινο μπικίνι της (Just Go with it) να μην κάνει τους υπόλοιπους λουόμενους να νοιώθουν την ανάγκη να το σχολιάσουν.

 

Όπου μια γυναίκα να νοιώθει άνετα, όταν βρίσκεται σε δημόσιο χώρο, να πιάσει το στήθος της και να το τοποθετήσει εκεί που το νοιώθει πιο βολικά.

 

Όπως ακριβώς κάνουμε εμείς οι άντρες -άνετα και χωρίς ίχνος κοινωνικού ‘στίγματος’ όταν μας χτυπάει ο καβάλος και βάζουμε λίγο χέρι για να ‘στρώσουμε’ την κατάσταση εκεί κάτω.

 

Και αυτό ανεξάρτητα του μεγέθους των προσόντων μας.

 

Όταν αυτό, με την δική σας βοήθεια, συμβεί. Όταν το ‘τείχος’ της προκατάληψης καταρρεύσει, τότε και εμείς θα μπορούμε να χοροπηδάμε από την χαρά μας, όπως η Jennifer Aniston.

 

Θα τρέχουμε να πούμε τα ευχάριστα νέα σε γείτονες και συναδέλφους, όπως η Sofia Vergara.

 

Τότε και μόνο τότε θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε και να κάνουμε πλάκα με το θέμα. Όπως η Olivia Wilde για το comedy issue του GQ.

 

H’ η Olivia Munn την εποχή που ήταν ακόμη η παρουσιάστρια του G4 και ήταν διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να κερδίσει την αγάπη του nerd nation.

 

Για το τέλος, το ‘ιδανικό’ θα ήταν να δείξουμε το boob shake βιντεάκι της Jennifer Lawrence, που είναι και σε αυτό το άθλημα εξαιρετική. Όμως αυτό μας προέκυψε στα πλαίσια του fappening, οπότε δεν είναι ηθικό ή νόμιμο. Ας αρκεστούμε λοιπόν στην Genevieve Morton να τρέχει με φόρα να μας σκάσει ένα φιλί.