Κείμενα

 

Γίνεται να πεθάνει κάποιος από έρωτα;

Ρωτήσαμε έναν καρδιολόγο για το σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς και οι απαντήσεις δεν ήταν ακριβώς ενθαρρυντικές.

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και τις ραγισμένες καρδιές εκεί έξω, μιλήσαμε με έναν καρδιολόγο για ένα σχετικά άγνωστο επιστημονικό φαινόμενο, τις αιτίες του και τις πιθανότητες τελικά να πεθάνει κάποιος από έρωτα.

Διαβάστε περισσότερα

Το Pornhub Premium δωρεάν για να μην νιώσεις μόνος του Αγίου Βαλεντίνου

Τα καλύτερα δώρα έρχονται χωρίς περιτύλιγμα.

Κανείς μόνος στην πιο ερωτική ημέρα της χρονιάς. Όλο αυτό δεν λένε; Να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου για να τα έχεις καλά και με τους άλλους; Το Pornhub λοιπόν σου δίνει ένα παραπάνω λόγο να τα φτιάξεις αύριο κιόλας με τον εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο ξεδιάντροπες clickbait τακτικές στο ελληνικό ίντερνετ

ΣΟΚ: Το Podcast 'Άλλη μια Μέρα στη Δουλειά' κάνει πρεμιέρα και δεν θα πιστέψετε για τι μιλάει.

Το να ισχυριστείς ότι το ίντερνετ άλλαξε τον τρόπο που λειτουργεί η δημοσιογραφία είναι πια τόσο κλισέ και δεδομένο όσο το να πεις ότι η ανακάλυψη του ηλεκτρισμού βελτίωσε τις συνθήκες ζωής του ανθρώπινου είδους.

Διαβάστε περισσότερα

O Θεόφιλος Σεχίδης σε έφερνε αντιμέτωπο με τις φοβίες σου

Οι φρικτές αναμνήσεις από το καλοκαίρι του 1996, όπως τις εξιστορεί ένας τότε 17χρονος.

Ποιες οι έγνοιες στα 17 σου; Μη μάθουν οι δικοί σου ότι καπνίζεις, μετράς μέρες για την 5ημερη, αγχώνεσαι αν θα βρεις ελεύθερο τραπέζι μπιλιάρδου, θες να τερματίσεις το Street Hoop. Τι σκατά θέση έχει ο Σεχίδης στο μυαλό ενός έφηβου;

Διαβάστε περισσότερα

7 πράγματα που έμαθα στη φετινή ΕΣΩ

Μερικές βασικές σημειώσεις από την ημερίδα για το Interior Design και την Αρχιτεκτονική στη 'Στέγη'.

Ήταν η 8η κατά σειρά Ημερίδα για το design και την αρχιτεκτονική, η οποία όπως πάντα τα τελευταία χρόνια γέμισε τη μεγάλη αίθουσα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα καμπάνια της Lacta μας δείχνει ότι η αγάπη δεν έχει μόνο μία γεύση

Με το #ActForLove ακούμε επιτέλους ιστορίες αγάπης που είναι πάνω απ' όλους και όλα.

Φέτος τον χειμώνα, και με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Lacta μας προσκαλεί, μέσα από τη νέα της καμπάνια #ActForLove, να δούμε ιστορίες αγάπης που δεν έχουν μόνο μια γεύση, αλλά αμέτρητες, που όλες αξίζουν να τις αγκαλιάσουμε. Στόχος να περάσει το μήνυμα πως η αγάπη δεν έχει χρώμα, δεν έχει ηλικία, εθνικότητα και φύλο. Πως η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Θυμάμαι τον δάσκαλό μου να κοροϊδεύει ένα παιδί με ειδικές ανάγκες

Μία ιστορία απ' το 1993, 26 χρόνια επίκαιρη.

Μίλησα με δύο παλιούς συμμαθητές μου. Ο ένας δεν θυμόταν καθόλου το περιστατικό, θυμόταν μόνο αυτόν τον εκπαιδευτικό ως έναν 'γλοιώδη δάσκαλο", χωρίς να το έχει ξεκάθαρο στο μυαλό του, γιατί τού είχε αποτυπωθεί τόσο άσχημα η ανάμνησή του. Ο δεύτερος "κάτι" θυμόταν, αλλά δεν ήταν πολύ σίγουρος, δηλαδή ναι, βέβαια, θυμόταν αυτό το παιδάκι με τα ειδικά προβλήματα και ότι το "πείραζε' ο δάσκαλος, αλλά τι ακριβώς του έλεγε, τι του έκανε, όχι, το είχε διαγράψει απ' τη μνήμη του.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man