Κείμενα

 

Το Φως που Χάνεται: Η αγωνία που χρειάζεσαι αυτά τα Χριστούγεννα

Οι προτάσεις του Oneman για δώρα στις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Έχω μια θεωρία. Ακούστε με, μισό λεπτάκι, είναι απλή θεωρία: Υπάρχουν κάποια βιβλία που μυρίζουν χειμώνα, μυρίζουν Δεκέμβρη και τζάκι και τσάι και λαμπάκια Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Διαβάστε περισσότερα

Κάψιμο λίπους με αλτήρες: Απλά, δυνατά, αποτελεσματικά

Μια προπόνηση που ζητάει από σένα 35 λεπτά τη μέρα και σου ανταποδίδει ένα αρμονικά γραμμωμένο σώμα.

Το σημερινό πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους δεν έχουν χρόνο να πάνε σε γυμναστήριο και σε όσους δεν έχουν την οικονομική άνεση να αγοράσουν ακριβά όργανα γυμναστικής για το σπίτι τους.

Διαβάστε περισσότερα

Ο John Quinn έπεσε μικρός στη μαρμίτα με το whiskey

Μιλήσαμε με τον Global Ambassador του αγαπημένου Tullamore D.E.W. και του δηλώσαμε την ανιδιοτελή αγάπη μας για το ιρλανδέζικο whiskey.

Από τα μεγαλύτερα προτερήματα αυτής της δουλειάς είναι η δυνατότητα που σου δίνεται πολλές φορές να συναντήσεις ανθρώπους οι οποίοι όχι απλά θα σου μάθουν πέντε πράγματα παραπάνω αλλά θα σε βάλουν για λίγα λεπτά στο δικό τους κόσμο. Έτσι για ν να κλέψεις λίγη από τη μαγεία του.

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις απ' την Ιστορία της ΣΤ' Δημοτικού που δεν ξέρεις να απαντήσεις

Είσαι πιο έξυπνος από ένα 12χρονο; (Εμείς όχι).

Δεν θυμόμασταν τι ιστορία διδασκόμασταν στην ΣΤ' Δημοτικού. Φανταζόμασταν ότι θα ήταν κάτι ανάμεσα στον Λεονάιντας και στην Αγία Λαύρα, γι' αυτό και κάτσαμε και ξεφυλήσσαμε το βιβλίο που σήμερα βασανίζει τα 12χρονα όλης της επικράτειας και η αλήθεια είναι ότι εκπλαγήκαμε λίγο με τα περιεχόμενά του. Κυρίως όμως εκπλαγήκαμε από την προκλητική μας αφέλειά, η οποία τόσο υποτίμησε αυτά τα μικρά λαμπρά μυαλουδάκια.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχει πιο κομψό δώρο για τα Χριστούγεννα από ένα ανδρικό ζευγάρι παπούτσια

Οι προτάσεις του Oneman για δώρα στις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου.

Για όποιον πιστεύει ότι τα Χριστούγεννα δεν είναι η κατάλληλη εποχή για πειραματισμούς στα δώρα, τα ανδρικά παπούτσια θα είναι πάντα μία ασφαλής, αλλά κυρίως κομψή επιλογή. Είτε θέλεις να κάνεις χαρούμενο κάποιον φίλο σου, είτε τον ίδιο σου τον εαυτό, ένα ζευγάρι στιλάτα υποδήματα που θα συνδυάζουν άνεση, εμφάνιση και κλασικό design θα είναι πάντα ένα must δώρο για τις γιορτές.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Σταύρος Τσιώλης ήθελε απλά μια θέση στο δημόσιο

Μια συζήτηση για την τριλογία των γυναικών, τον Βακαλόπουλο και τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί μην έχει κατανοήσει ακόμη τις γυναίκες, όμως ο Σταύρος Τσιώλης δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία του για εκείνες. Από μικρός, όταν και κατασκόπευε τις φίλες της μητέρας του, μέχρι και σήμερα, που ‘κατασκοπεύει’ μια άγνωστη κοπέλα. Μπορεί να μην κατάφερε να διοριστεί στο δημόσιο και να φτιάξει μια καλή οικογένεια, όπως όριζε το αστικό του περιβάλλον, όμως κατάφερε τόσα πολλά και ακόμη περισσότερα και αυτό καθρεφτίζεται στο γεμάτο και καθαρό του βλέμμα.

Διαβάστε περισσότερα

Έχεις γένια; Ο Γιώργος Λιανός έχει τα χτένια και τις απαντήσεις

Ό,τι γίνεται στα Philips Grooming Pop Up Stores δεν μένει μόνο στα Philips Grooming Pop Up Stores.

Σάββατο πρωί στο The Mall Athens λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Τα πάντα ήταν όπως τα περίμενα. Ζευγαράκια γυμνασιόπαιδων, οικογένειες να επιτηρούν τα παιδιά τους, νεαροί και νεαρές που έψαχναν ένα δώρο για τους εαυτούς τους ή για το έτερον ήμισυ, φίλοι που καθυστέρησαν να πάρουν το δώρο στον κολλητό τους τον Νίκο ή άλλοι, πιο προνοητικοί, που πήγαν από τώρα να πάρουν το δώρο στον φίλο τους τον Σπύρο.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
Gift Calendar 2018
PROMO
Social Man