Κείμενα

 

Η νέα Jaguar F-Type είναι το όνειρο κάθε οδηγού

Το απόλυτο αυτοκίνητο είναι εδώ.

Η νέα 2021 Jaguar F-Type είναι και επίσημα εδώ, αν και φαίνεται πώς δεν έχει πολλές αλλαγές από το προηγούμενο ακριβώς μοντέλο. Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι κακό, μιας και η F-Type Jaguar αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα εκεί έξω. Η εταιρεία δεν ήθελε να μπερδέψει και πολύ τη συνταγή της επιτυχίας κι έτσι έμεινε πιστή στο πλάνο της, αν και το εμπλούτισε με μερικά έξτρα καλούδια, τα οποία φαίνεται πως κάνουν το τελευταίο μοντέλο, το όνειρο κάθε οδηγού.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 5 λάθη που κάνεις στο ξύρισμα

Από την προετοιμασία μέχρι το κατάλληλο εργαλείο, ήρθε η ώρα να δεις το ξύρισμα πιο σοβαρά.

Το κάνεις χρόνια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το κάνεις σωστά. Το ξύρισμα δεν είναι πυρηνική φυσική- όπως σου έχω ξαναπεί- παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμη μερικά λάθη που συνεχίζεις να κάνεις και μπορείς να βελτιώσεις. Για να μην κόβεσαι, να μειώσεις τις πιθανότητες ερεθισμών και μολύνσεων, να είσαι σωστός.

Διαβάστε περισσότερα

O Πιο Αδύναμος Κρίκος και ο Πιο Δυνατός Τάσος

Για την ακρίβεια, παρουσιάζοντας τον 'Πιο Αδύναμο Κρίκο' στην Ελλάδα, ο Τάσος Τρύφωνος είχε ένα σωρό δύσκολες δουλειές, που κάθε Σαββατοκύριακο δείχνει να φέρνει εις πέρας.

Ο Τάσος Τρύφωνος και η προσέγγισή του στην κυπριακή έκδοση (η οποία βγήκε στον αέρα τον Σεπτέμβριο του '17) έπεισαν τον ΣΚΑΪ να πάρει το ρίσκο. Ο Τρύφωνος που έπαιζε εντός έδρας στην Κύπρο (αν και το ποια είναι η έδρα ενός δημοσιογράφου που γεννήθηκε στην Κύπρο, αλλά απέκτησε το επαγγελματικό του ανάστημα στην Ελλάδα είναι μακρά κουβέντα), είχε μια πολύ δύσκολη δουλειά να κάνει.

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι η Πλανητική Διατροφή που θέλει να σώσει τον κόσμο

Την προτείνουν 37 παγκοσμίου φήμης ειδικοί και μπορεί να αντιμετωπίσει την καταστροφή του περιβάλλοντος, τον υποσιτισμό και την παχυσαρκία.

Ως άλλοι κατασκευαστές πλυντηρίων, 37 παγκοσμίου φήμης ειδικοί στη διατροφή, τη γεωργία και την κλιματική αλλαγή δημιούργησαν την Πλανητική Υγιεινή Διατροφή και κυκλοφόρησαν τα ευρήματά τους σε σχετική αναφορά, στο πλαίσιο της επιτροπής EAT-Lancet.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα κάψεις λίπος στο σπίτι σου

Ασκήσεις για καύσεις, έκρηξη και ταχύτητα με μοναδικό όργανο το σώμα σου.

Αυτή την εβδομάδα αποφασίσαμε να σε γυμνάσουμε χρησιμοποιώντας μόνο το βάρος του σώματος. Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι το σώμα σου μπορεί να γίνει το απόλυτο όργανο γυμναστικής.

Διαβάστε περισσότερα

Εστιατόριο σερβίρει μόνο φαγητό αεροπλάνου και ψάχνουμε το γιατί

Δεν χρειάζεται να πετάξεις, αρκεί να κλείσεις θέση και να δοκιμάσεις το φαγητό του.

Η AirAsia αποφάσισε να επενδύσει στους πρώτους και γι’ αυτό το λόγο δημιούργησε το πρώτο εστιατόριο, το οποίο σερβίρει αποκλειστικά το φαγητό που θα έτρωγε κάποιος επιβάτης κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να έχεις κλείσει αεροπορικό εισιτήριο με την συγκεκριμένη εταιρεία. Αρκεί να κλείσεις μια θέση στο νέο εστιατόριο της AirAsia, το Santan το οποίο βρίσκεται στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.

Διαβάστε περισσότερα

Όταν μια ολόκληρη πόλη της Αμερικής την έβγαλε καθαρή για έναν φόνο

Πριν 40 σχεδόν χρόνια, μία πόλη έγινε μάρτυρας ενός ιστορικού μαζικού φόνου. Μέχρι και σήμερα, κανείς δεν έχει ανοίξει το στόμα του.

Το Skidmore του Missouri είναι χωριό. Όχι όπως εννοούν οι Αμερικανοί το χωριό, με μερικές χιλιάδες κατοίκους. Όπως το εννοούμε εμείς, ας πούμε για την ορεινή Αρκαδία. Στην τελευταία του απογραφή είχε 284 κατοίκους, ανεπίσημα πλέον έχει μείνει με 264 και η σιδηροδρομική γραμμή που το ένωνε κάποτε με τις γύρω πόλεις έχει πια εγκαταλειφθεί. Πολλοί λένε πως ούτε το Google Maps μπορεί να τα βάλει μαζί του. Περνάς από μέσα του και σταματά να λειτουργεί. Μαζί με τα αραιά σπίτια, τις μισογκρεμισμένες κατοικίες και τις εκτάσεις που χρησιμοποιούνται ακόμα για καλλιέργειες, το σκηνικό που διαμορφώνεται είναι ξεκάθαρα ιδανική τοποθεσία για να παρατήσεις πτώμα. Όχι ότι οι κάτοικοι του Skidmore προσπάθησαν να κρυφτούν εκείνο το μεσημέρι.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO