Κείμενα

 

Το νέο Samsung S20 είναι το smartphone που όλοι περιμέναμε

Οι πρώτες εικόνες του νέου μοντέλου της εταιρίας ήρθαν και είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικές.

Οι συζητήσεις σχετικά με το νέο μοντέλο της Samsung είχαν αρχίσει να φουντώνουν τις τελευταίες ημέρες. Η εταιρία αναμένεται να παρουσιάσει το νέο Samsung που θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της για το 2020 σε λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 11 του Φλεβάρη, όμως οι πρώτες φωτογραφίες του νέου smartphone άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα

Πίτσα με ακτινίδιο; Σταματήστε αυτήν την τρέλα

Όταν βάλανε ανανά στην πίτσα δεν μίλησες. Τώρα είναι πολύ αργά.

Σήψη και παρακμή, μία κοινωνία σε ελεύθερη πτώση, αξίες που εξωβελίζονται και τη θέση τους παίρνει η οπισθοδρόμηση, ντυμένη με τον μανδύα της προόδου και του κέρδους. Και λίγα είπα κοιτώντας αυτήν την εικόνα με τα ακτινίδια ατάκτως εριγμένα πάνω στο σμιλεμένο κορμί της πίτσας. Υπάρχει όμως Θεός και βλέπει.

Διαβάστε περισσότερα

Τι κάνουμε όταν τρίζουν οι αρθρώσεις

Η φόρμουλα ARTHRO TONIC προσφέρει τη φυσική λύση που χρειάζεται ο οργανισμός σου.

O πόνος στις αρθρώσεις είναι ένα σύμπτωμα, που απασχολεί τουλάχιστον 1 στους 5 ανθρώπους. Είναι ένα φαινόμενο, που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους, ειδικά όταν γερνούν. Μπορεί να είναι μια ήπια, βραχυπρόθεσμη ενόχληση ή μια χρόνια κατάσταση που επηρεάζει την ζωή και την ευημερία του ατόμου.

Διαβάστε περισσότερα

Η σειρά sneakers της Adidas με τα Pokemon είναι το δώρο που χρειάζεσαι

Ποιος θα πει όχι σε ένα παπούτσι με τον Πίκατσου;

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου που θα χαμογελάσει, θα αισθανθεί μία βαθιά ικανοποίηση, θα νιώσει ευτυχισμένος, ίσως ακόμα και να κλάψει από χαρά. Θα υπάρξει μόνο μία στιγμή όμως στη ζωή σου που ένα αναπάντεχο γεγονός θα καταφέρει να ξεκλειδώσει ένα νέο level ενθουσιασμού, με αποτέλεσμα να έχεις την παρακάτω αντίδραση.

Διαβάστε περισσότερα

7 ασκήσεις υψηλής έντασης για να βρεις τη φόρμα σου

Είσαι έτοιμος να ιδρώσεις τη φανέλα;

Έχει μπει η δεύτερη εβδομάδα του καινούργιου έτους και σιγά-σιγά συνέρχεσαι από την ξεκούραση και κραιπάλη των γιορτών. Η ψυχολογία καθώς επιστρέφεις στην ρουτίνα σου και στην δουλειά σίγουρα δεν είναι ιδανική αλλά περνώντας οι μέρες το συνηθίζεις.

Διαβάστε περισσότερα

Ο βαρύς ρωσικός χειμώνας μέσα από 13 φωτογραφίες

Αν γκρινιάζεις για τον φετινό χειμώνα, σκέψου το λίγο καλύτερα.

Ναι, οκ, ο φετινός χειμώνας στην Αθήνα είναι κρύος. Για καμιά 10αρία μέρες ζήσαμε με θερμοκρασίες λίγο πάνω από το μηδέν και ακόμα είμαστε στην αρχή. Καταλαβαίνω, λοιπόν, την γκρίνια σας, καταλαβαίνω και ότι οι καπνιστές περνάτε άσχημα αλλά πραγματικά όλα αυτά τα παράπονα ας τα κρατήσουμε μεταξύ μας.

Διαβάστε περισσότερα

Ήρθε η στιγμή να παίξουμε με το Old Fashioned

Μερικές παραλλαγές με whiskey και άλλη μια για το μοναδικό rum fashioned.

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο είχα ξανασχοληθεί με το Old fashioned. Ένα cocktail απλό, μεστό αλλά συνάμα τόσο γοητευτικό. Δεν ξεχνιέται η στιγμή που το φτιάχνει ο Don Draper στο Mad Men ή ο Ryan Gosling στην Emma Stone. Για όλα αυτά όμως έχουμε ξαναμιλήσει και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε και να πιούμε την εξέλιξη του old fashioned.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO