Κείμενα

 

Η ποπ κουλτούρα σε υπέροχα σχέδια στα Footshirts

Αν ψάχνεις ξεχωριστά t-shirts και hoodies για να εκφράσεις την ποπ κουλτούρα σου, το Oneman σού βρήκε την λύση.

Αν ψάχνεις ξεχωριστά t-shirts και hoodies για να εκφράσεις την ποπ κουλτούρα σου, το Oneman σου βρήκε την λύση.

Διαβάστε περισσότερα

Εξομολογήσεις ενός επαγγελματία break dancer

O Junior, το θρυλικό b-boy και κριτής του Red Bull BC One World Final, μας έλυσε μερικές βασικές απορίες γύρω από το άθλημα.

Δύσκολο πράγμα το break dance. Όχι το να κάνεις, σοβαροί να είμαστε, καμία ασφάλεια ζωής δεν θα κάλυπτε τους τραυματισμούς που θα μου προκαλούσε ένα τέτοιο απονενοημένο διάβημα. Ακόμα και το να το βλέπεις όμως, είναι ζόρικο.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσα ξέρεις πραγματικά για τα burgers;

Ένα ζουμερό κουίζ για να τεστάρεις τις γνώσεις σου πάνω στο ωραιότερο φαγητό του σύμπαντος.

Το burger είναι ιεροτελεστία και για να σε σεβαστεί, πρέπει να το σεβαστείς, για να σε ανταμείψει με το γαστρονομικό ντελίριο που σου αξίζει, πρέπει να του φερθείς γλυκά, όμορφα, με την προσοχή που αξίζει στην μοσχαρίσια αμβροσία που κάποιος έκλεψε απ' τους θεούς και την έφερε εδώ, σε μας τους ανθρώπους. Ευλογημένος να 'ναι.

Διαβάστε περισσότερα

12 τραγούδια γραμμένα για νεκρούς Έλληνες μουσικούς

Όταν ο Καζαντζίδης τραγουδούσε για τον Άσιμο.

Από το 'Roll on John' του Dylan για τον Lennon μέχρι το 'Desperado' του Alice Cooper για τον Morrison, οι μουσικοί αποδεικνύουν ότι δεν ξεχνούν τους φίλους τους όταν φύγουν και ότι τα tributes που τους αφιερώνουν, μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα στις καλύτερες δουλειές τους. Στην Ελλάδα όμως τι γίνεται; Είπαμε να το ψάξουμε λίγο, να δούμε ποια αντίστοιχα τραγούδια μπορεί να υπάρχουν, ποιοι μπορεί να τα έχουν γράψει και σε ποιους μουσικούς που έφυγαν νωρίς μπορεί να απευθύνονται.

Διαβάστε περισσότερα

8 συμβουλές των πορνοστάρ για σεξ μεγαλύτερης διάρκειας

Πρακτικά κόλπα από τους επαγγελματίες του οργασμού, που μπορούν να τα εφαρμόσουν όλοι.

Στην εποχή μας υπάρχουν πολλοί τρόποι να προκαλέσεις μια στύση, να την ενισχύσεις και να παρατείνεις τη διάρκειά της, άρα και τη διάρκεια του σεξ. Οι περισσότεροι έχουν χημικά συστατικά και προϋποθέτουν συνταγή γιατρού. Υπάρχουν, όμως, και οι απλές τεχνικές που μπορούν να κάνουν αντίστοιχη δουλίτσα.

Διαβάστε περισσότερα

Σκάνδαλο: Μειώνουν το μέγεθος της πίτσας μας

Δεν θα περάσει, θα μας βρουν μπροστά τους.

Όταν κρίθηκε παράνομο το κοκορέτσι δεν αντέδρασες. Όταν ήρθαν να μας πάρουν τους γόνους, πάλι δεν αντέδρασες. Τώρα που επέστρεψαν για να μας πάρουν την πίτσα, δεν έχει απομείνει κανείς για να αντιδράσει.

Διαβάστε περισσότερα

8 ντοκιμαντέρ που πρέπει να δεις αν αγαπάς το αλκοόλ

Όμορφα πράγματα για το κρασί, το σάκε, τα κοκτέιλ αλλά και αντρικές κουβέντες με θρύλους του χώρου καθισμένους σε μια μπάρα.

Είσαι μόνος σου στο σπίτι, έχεις γυρίσει μόλις από δουλειά και θες απλά να χαλαρώσεις. Ανοίγεις την κάβα σου και βλέπεις μπροστά σου gin, whiskey, μπουκάλια κρασί και ένα παλιό σάκε που σου είχαν φέρει δώρο σε μια γιορτή. Βάζεις ένα ποτήρι από το αγαπημένο σου ποτό και ανοίγεις Netflix. Δεν ξέρεις τι να διαλέξεις για να δεις αλλά εγώ ξέρω τι λείπει από την 'my list' σου για εσένα που αγαπάς το ποτό, την διαδικασία παραγωγής του αλλά και τα θρυλικά μπαρ και cocktails.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man