Κείμενα

 

Βρέθηκε ήδη το πιο cringe βίντεο για το 2020

Tα προσφάτως σπασμένα τζάμια του ορθογώνιου Tesla δεν ήταν αρκετή ντροπή για τον γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία.

Έχει περάσει καιρός από τότε που άκουγες μια είδηση για τον Elon Musk και περίμενες να είναι κάτι σοβαρό. Στο συγκεκριμένο ποστ δεν θα αναφερθούμε στην είδηση της εγκυμοσύνης της Grimes, η οποία παρεπιπτόντως κυκλοφόρησε επίσης σήμερα, αλλά σε ένα ακόμα από memerable κατορθώματα του ίδιου.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 23 κανόνες του αντικαπνιστικού νόμου

1142, smirting και μπουζούκια χωρίς τσιγάρο.

Νέοι καιροί, νέα ήθη. Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου φαίνεται πως έχει αλλάξει πολλά σε σχέση με τη νυχτερινή (και όχι) μόνο διασκέδαση. Ανάγκασε ακόμα και τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του τσιγάρου να βγουν εκτός μαγαζιού για να το ανάψουν, ενώ παράλληλα έκανε τους αντικαπνιστές να σφίγγουν γροθιές ή να καλούν το 1142 δίνοντας τους παράνομους.

Διαβάστε περισσότερα

Πού πονάει περισσότερο το piercing

Σε ποια σημεία στο σώμα μας αντέχεται και πού δεν αντέχεται σχεδόν καθόλου ο πόνος;

Η πρώτη σκέψη όσων έχουν στο μυαλό τους να κάνουν κάποιο piercing είναι 'πόσο θα πονέσει'. Και είναι απόλυτα λογικό, αφού μιλάμε για ένα τρύπημα ουσιαστικά στο σώμα μας. Ο φόβος αυτού του πόνου έχει κάνει αρκετούς να το ξανασκεφτούν ή να το αναβάλουν επ’ αόριστον.

Διαβάστε περισσότερα

Βρες το τραγούδι του Θάνου Μικρούτσικου από έναν και μόνο στίχο

Από ποιο τραγούδι έρχεται το "πώς να δεθεί η μεσόγειος με σκοινιά";

Κανένα απ' τα τραγούδια που ακολουθεί δεν είναι σε στίχους του Θάνου Μικρούτσικου, αλλά είναι τόσο συνυφασμένoi με τη μουσική του, που πραγματικά μοιάζουν σαν να έχουν βγει κατευθείαν απ' το μυαλό του. Είτε μιλάμε για τον Άλκη Αλκαίο είτε μιλάμε για την ποίηση του Καββαδία.

Διαβάστε περισσότερα

To Bacardi Legacy έχει χτίσει τη δική του κληρονομιά

Ένας διαγωνισμός που δεν μοιάζει με κανέναν άλλον και γράφει την δική του ιστορία. Οι έξι Έλληνες νικητές μάς μιλούν για την εμπειρία τους.

Θυμάμαι παρακολουθώ τον διαγωνισμό Bacardi Legacy από την πρώτη χρονιά διεξαγωγής του στην Ελλάδα. Τότε το 2014 ήταν που για πρώτη φορά αυτό ο ασυνήθιστος διαγωνισμός έφτασε στην χώρα μας. Τότε νικητής ήταν ο Στέλιος Παπαδόπουλος και από τότε έχω παρακολουθήσει κάθε ένα από τα μοναδικά Bacardi Legacy. Ένας διαγωνισμός που χτίζει την δική του κληρονομιά και στην χώρας μας αλλά και παγκόσμια και ένας διαγωνισμός που πάει όλη την bar κοινότητα πολλά βήματα μπροστά.

Διαβάστε περισσότερα

Τι πραγματικά συμβαίνει στο σώμα σου όταν βρίσκεσαι σε αεροπλάνο

8 περίεργα πράγματα που θα αντιμετωπίσει ο οργανισμός σου σε κάθε πτήση.

Το να βρίσκεσαι στην καμπίνα ενός αεροπλάνου, το οποίο σε μεταφέρει από την πόλη σου σε κάποιον άλλο προορισμό, φαίνεται συναρπαστικό. Δεν είναι, όμως, ακριβώς το ίδιο 'ονειρική' η κατάσταση όταν όντως περάσεις την πόρτα του αεροπλάνου.

Διαβάστε περισσότερα

Η καταστροφή στην Αυστραλία μέσα από τη δύναμη των εικόνων

Τα λόγια δεν υπάρχουν πια για να περιγράψουν καταστροφές όπως αυτή που βιώνει η Αυστραλία.

Τον τελευταίο μήνα η Αυστραλία και μαζί της όλος ο πλανήτης υφίσταται μια από τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές καταστροφές που έχει αντικρύσει ο άνθρωπος. Και η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές έχουμε συνηθίσει να μιλάμε για την οικολογική καταστροφή με κλισέ τρόπο, ώστε να μας έχουν στερέψει οι λέξεις, για να περιγράψουμε με λόγια αυτό που βιώνουμε για ακόμα μια φορά.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO