Κείμενα

 

Το πρώτο Virtual Reality κατάστημα στην Ελλάδα από τη Vodafone και τη Samsung Electronics Hellas

Υποδεχόμαστε ένα VR κατάστημα που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Καθημερινά βλέπουμε πολύ ωραία πράγματα να συμβαίνουν στη χώρα μας και ανυπομονούμε για περισσότερα, έτσι δεν θα μπορούσαμε να μη μιλήσουμε για το πρώτο Virtual Reality κατάστημα στην Ελλάδα, το οποίο έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη διαδικασία των αγορών. Η Vodafone Ελλάδας και η Samsung Electronics Hellas ένωσαν τις δυνάμεις τους και δίνουν πλέον τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ενός καταστήματος σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνω από δυο φλιτζάνια καφέ βγάζουμε τις αλήθειες και τις ψυχές μας

Στο σύμπαν του Μιχάλη Μπέκου οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν κυρίαρχο ρόλο και φαίνεται στη δικιά του ιστορία του καφέ.

Ο Μιχάλης Μπέκος είναι ένας νέος σκηνοθέτης που με το πρώτο του κιόλας φιλμάκι κατάφερε να κερδίσει βραβείο στις Κάννες, το οποίο δεν πήγε ποτέ να παραλάβει γιατί νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα. Εύκολο να καταλάβεις από αυτό ότι πρόκειται για πολύ ωραίο τύπο. Με αφορμή τη συμμετοχή του στην πρόσφατη καμπάνια του καφέ Λουμίδης Παπαγάλος, τον συναντήσαμε στο Κιμωλία – Art Café στην Πλάκα και συζητήσαμε λίγο πάνω από δυο φλιτζάνια ελληνικού καφέ για τις ανθρώπινες σχέσεις που τόσο σημαντικό ρόλο παίζουν στη ζωή του και στη δουλειά του.

Διαβάστε περισσότερα

10 ελληνικά τραγούδια που εξηγούν πόσο δύσκολο είναι να γράφεις τραγούδια

Όταν ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τα βάζουν με την έμπνευση.

Αυτή η λίστα είναι γεμάτη με αυτοαναφορικά τραγούδια, με κομμάτια που έχουν γράψει οι καλλιτέχνες για τους ίδιους και την άνιση μάχη τους με τον θεό της έμπνευσης. Πρόκειται για 10 τραγούδια στα οποία τα βάζουν με την τύχη τους, ζοχαδιάζονται και "στίβουν το μυαλό τους μήπως βγει κάτι γαμάτο, αλλά που τέτοια τύχη, έχω ρίξει τον πήχη" και τα λοιπά και τα λοιπά.

Διαβάστε περισσότερα

Δύο ελληνικά μπαρ στα κορυφαία του κόσμου

Το Clumsies, το Baba au Rum, το κορυφαίο Dandelyan και άλλα σχόλια για την αγαπημένη λίστα των μπαρ aficionados.

Την Τετάρτη στο Roundhouse του Λονδίνου ανακοινώθηκε η λίστα 50 World’s Best Bars με τα 50 καλύτερα μπαρ σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα είχε έντονη παρουσία για άλλη μια χρονιά με δυο αθηναϊκά bar αλλά και αρκετούς bartenders από την χώρα μας οι οποίοι δουλεύουν σε κορυφαία και βραβευμένα μπαρ. Όμως αυτή η λίστα είναι και ένας υπέροχος ταξιδιωτικός οδηγός για να γυρίσεις τον κόσμο, να γνωρίσεις κάθε ένα μπαρ και να ζήσεις μια μοναδική cocktail εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα

Η τραγική ιστορία των τελευταίων τσάρων της Ρωσίας

Εννιά ιστορικές αλήθειες που έχτισαν τον καταραμένο μύθο της οικογένειας των Ρομανόφ.

Ο μύθος γύρω από τους Ρομανόφ φτάνει ζωντανός μέχρι τις μέρες μας, όχι τόσο για τα πεπραγμένα της βασιλείας τους -που ήταν καταστροφικά- όσο για τα γεγονότα που συνδέθηκαν με τον θάνατό τους. Τα γεγονότα που προηγήθηκαν, αλλά και τα γεγονότα που ακολούθησαν και των οποίων απόηχός τους φτάνει μέχρι σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα

Η στάση 'καλόγρια' είναι πολύ πιο αμαρτωλή απ' όσο ακούγεται

Συνουσία και προσευχή.

Είναι απόλυτα λογικό, οι στάσεις του σεξ που παραπέμπουν σε οτιδήποτε θρησκευτικό, να μοιάζουν καταδικασμένες να αποτελούν συνώνυμο της βαρεμάρας. Η πιο συνηθισμένη και γνωστή στάση άλλωστε, το ιεραποστολικό(™), αποτελεί τον ορισμό της απλότητας και δεν θεωρείται τυχαία η στάση των παντρεμένων. Για να την εγκρίνει ο θεός ο ίδιος, αποκλείεται να αποτελέσει ποτέ το φετίχ των φανατικών της πορνοβιομηχανίας και των '50 αποχρώσεων του γκρι'.

Διαβάστε περισσότερα

Το μουσείο των εμετικών εδεσμάτων

Στη Σουηδία δημιουργήθηκε ένα μέρος όπου μπορείς να δοκιμάσεις τις πιο σιχαμένες γαστριμαργικές δημιουργίες απ' όλον τον κόσμο.

Από τις επίγειες απολαύσεις, λίγες έχουν παραμείνει αναλλοίωτες. Το φαγητό, παρά τους όποιους πειραματισμούς έχει υποστεί κατά καιρούς, ήταν περήφανα μία από αυτές. Οι παραφωνίες, οι άστοχες αλλαγές και τα προβληματικά πιάτα που μερικές φορές προέκυπταν, δεν μας 'άγγιζαν'.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9
PROMO
Social Man