Κείμενα

 

Αυτοί που κέρδισαν τις Χρυσές Σφαίρες του στιλ

Ο Joaquin Phoenix πάντως κέρδισε σε όλες τις κατηγορίες.

Υπάρχουν πράγματα που γνωρίζω σε βάθος και πράγματα που μου αρέσουν τόσο πολύ που νομίζω ότι τα γνωρίζω σε βάθος. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει κάθε πιθανό στατιστικό από οποιοδήποτε roster είχαν ποτέ οι Portland Trail Blazers, οτιδήποτε αφορά τα Pokemon και τα πάντα σχετικά με streetwear, sneakers και menswear. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι ταινίες, οι σειρές, το gaming (τα Pokemon εξαιρούνται) και τα comics.

Διαβάστε περισσότερα

H Sony αποκάλυψε το logo του PlayStation 5

Αποκάλυψε ακόμα τα νούμερα πωλήσεων των headsets του PlayStation VR και του PS4.

Εκπρόσωποι της Sony βρέθηκαν στη συνέντευξη τύπου του CES 2020 και αποκάλυψαν ποιο θα είναι το logo του PS5. Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε η αποκάλυψη του logo του PlayStation 5, αφού είναι κατά βάση το ίδιο με το logo του PS3 και του PS4 με τη διαφορά ότι στη θέση του αριθμού έχουμε το "5".

Διαβάστε περισσότερα

Η Volkswagen αποχαιρετά το 'Κατσαριδάκι' με το πιο συγκινητικό βίντεο της ημέρας

Δεν κλαίμε, εσύ κλαις.

Το τέλος εποχής για το 'Κατσαριδάκι' έχει έρθει εδώ και μήνες, και συγκεκριμένα από τον Ιούλιο, όταν και βγήκε απ' το εργοστάσιο παραγωγής το τελευταίο "κομμάτι" του θρυλικού αυτοκινήτου. Ωστόσο, η Volkswagen δεν βιάστηκε να το τιμήσει, πήρε τον χρόνο της, σκέφτηκε, σχεδίασε, προγραμμάτισε και εν τέλει δημιούργησε ένα πολύ συγκινητικό μικρό βίντεο για να το αποχαιρετήσει όπως του αξίζει.

Διαβάστε περισσότερα

Ψήφισε την αγαπημένη σου κακοκαιρία

Τον 'Ηφαιστίωνα', τη 'Ζηνοβία' ή κάποιον άλλον τυφώνα θα ήθελες να ζεις ξανά και ξανά;

Είναι υπέροχη αυτή η νέα αμερικανιά να βαφτίζουμε τους τυφώνες και τους κυκλώνες με ονόματα αντρών/γυνακών και είναι ακόμα πιο υπέροχο ότι το πήγαμε ένα ελληνικό βήμα παραπέρα και τα διαλέγουμε κατευθείαν από την αρχαιότητα. Χωρίς κανένα κριτήριο.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό είναι το πρώτο αντικείμενο που πουλήθηκε ποτέ online

Το μακρινό 1994 έγινε επίσημα η πρώτη ασφαλής διαδικτυακή συναλλαγή.

Σήμερα στο διαδίκτυο μπορεί ο καθένας από εμάς να κάνει τα πάντα. Να δει ταινίες, να παίξει παιχνίδια, να συνομιλήσει με γνωστούς ή και αγνώστους, καθώς επίσης και να πραγματοποιήσει εύκολα, γρήγορα, αλλά και με ασφαλή τρόπο τις αγορές του. Κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε φυσικά με την ίδια ευκολία πριν κάμποσα χρόνια. συνέβαινε φυσικά με την ίδια ευκολία πριν κάμποσα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

8 ασκήσεις για να κάψεις το λίπος των διακοπών

Έφτασε η στιγμή να μπεις ξανά σε πρόγραμμα.

Έφτασε η στιγμή εκείνη που όλοι δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε. Το τέλος των διακοπών. Ωραίο το καθισιό, το φαΐ με το ποτό, το ξενύχτι αλλά δυστυχώς όλα τα ωραία τελειώνουν γρήγορα. Συνήθως τις ημέρες των διακοπών παραμελούμε την γυμναστική μας, λογικό αφού πρέπει να διακόψουμε από τη ρουτίνα μας για να καθαρίσει και να ξεκουραστεί το μυαλό και το σώμα, αυτό είναι το νόημα των διακοπών.

Διαβάστε περισσότερα

Η διαφήμιση που παλεύει να στείλει τους Βρετανούς στον στρατό

Ένα lifestyle βίντεο με πολλά στερεότυπα, αρκετά για να σε εκνευρίσουν.

Σε χώρες όπως η Βρετανία που ο στρατός δεν αποτελείται από κληρωτούς αλλά από επαγγελματίες οπλίτες, κάπως πρέπει να πείσεις τον άλλον να πάει να πολεμήσει για ό,τι τον προστάξει μια αόρατη εξουσία. Και δεν υπάρχει καλύτερη μέθοδος πειθούς, από τη σύγχρονη προπαγάνδα, δηλαδή τη διαφήμιση.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO