Κείμενα

 

10 μαύρα τζιν για να διαλέξεις αυτό που θα σου λύσει όλα τα προβλήματα

Πώς θα διαλέξεις το πιο χρήσιμο ανδρικό παντελόνι ανάλογα με τον σωματότυπό σου.

"Chocolate cake or hooters?". Αυτή την απόφαση κλήθηκε να πάρει ο θρύλος της μικρής οθόνης και του Polk High, Al Bundy, σε μία από τις καλύτερες στιγμές του. Με ένα περιορισμένο budget και τα χέρια του να παίζουν το ρόλο μίας νοητής ζυγαριάς, ο άνθρωπος που η μοίρα τον χτύπαγε πιο σκληρά κι από τον Βασιλάκη Καΐλα αποφάσισε να μας χαρίσει μία ιστορική στιγμής αγνής σοφίας: ενώνει απότομα τα χέρια του, αναφωνεί "Chocolate hooters" και δημιουργεί τη δική του εκδοχή σολομώντειας λύσης.

Διαβάστε περισσότερα

Ψήφισε τον χειρότερο διάσημο που τολμά να κατεβαίνει για δημοτικός σύμβουλος

Στο ranking περιλαμβάνονται και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς δεν θεωρούμε ότι καταλαβαίνουν τη διαφορά.

Σελέμπριτις έχουν βγει αριστερά δεξιά και παρακαλάνε για μια θεσούλα σε συμβούλια, δημοτικά και περιφερειακά, και εσύ καλείσαι να διαλέξεις σε ποιους θα δώσεις την ελεημοσύνη σου.

Διαβάστε περισσότερα

3 μακαρονάδες που δεν θα πιστεύεις ούτε ο ίδιος ότι τις έφτιαξες εσύ

Ο βασιλιάς της μαγειρικής νοστιμιάς είναι πράγματι τα μακαρόνια.

Όταν ρωτήσεις κάποιον άνθρωπο αν μαγειρεύει και δεις ότι αυτός παίρνει τον χρόνο του, τρίβει το πηγούνι του, σκέφτεται σαν να μην υπάρχει αύριο και, μετά από όλα αυτό, απαντήσει "ξέρω μωρέ τα βασικά", στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων θα εννοεί ότι ξέρει να μαγειρεύει μακαρόνια. Σας το λέω από προσωπική πείρα. Είμαι αυτός ο άνθρωπος. Όχι μόνο είμαι. Αν γίνονταν εκλογές μεταξύ αυτών των ανθρώπων, θα εκλεγόμουν παμψηφεί πρόεδρός τους.

Διαβάστε περισσότερα

Μπορείς να ξεχωρίσεις ένα αληθινό απόφθεγμα από ένα ψεύτικο;

Ότι το είδες διπλά σε μια φώτο του, δεν σημαίνει ότι το είπε.

Η αλήθεια είναι ότι τα αποφθέγματα ή αλλιώς γνωμικά ή ρήσεις σπουδαίων ανδρών ή απλά τα quotes έχουν παίξει τόσο πολύ, έχουν χωθεί σε τόσο χάλια αισθητικά περιβάλλοντα, ώστε να προκαλούν από την πρώτη στιγμή μια επιφυλακτικότητα. Είναι δε τόσο συχνό να αποδίδονται ψεύτικα quotes σε γνωστούς ανθρώπους που, όταν βλέπεις κάτι τέτοιο, το μυαλό σου πάει κατευθείαν ότι πρόκειται για ψέμα.

Διαβάστε περισσότερα

10 αθάνατες φωτογραφίες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896

Βασιλιάδες, τένις και Πρίνστον στην αναβίωση της διοργάνωσης τέτοιες ημέρες πριν από 123 χρόνια.

Στις 23 Ιουνίου του 1894, ο Γάλλος παιδαγωγός και ιστορικός, Πιερ ντε Κουμπερντέν οργάνωνε το συνέδριο το οποίο έμελλε να φέρει και την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Ελλάδα, ως η χώρα που γέννησε τους Αγώνες, θεωρήθηκε η ιδανική επιλογή για να αποτελέσει την οικοδέσποινα της πρώτης σύγχρονης, θερινής έκδοσής τους, από τις 6 μέχρι και τις 15 Απριλίου του 1896.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς ο Zachary Levi έχτισε ώμους και χέρια μέχρι να πεις 'Shazam'

Η καθημερινή προπόνηση του πιο φιλόδοξου νέου υπερήρωα της DC.

Για τον ρόλο του 'Shazam' ο φλωράκος Zachary Levi έπρεπε να παίξει έναν γυμνασμένο ήρωα, οπότε σύμφωνα με τους κανόνες του Χόλιγουντ η πολύωρη γυμναστική εντάχθηκε στο καθημερινό του πρόγραμμα. Το ίδιο και η διατροφή.

Διαβάστε περισσότερα

Βρες το τραγούδι του Άκη Πάνου από έναν και μόνο στίχο

Ένα γρήγορο κουίζ για τα 19 χρόνια απ' τον θάνατο του τεράστιου συνθέτη.

Σαν σήμερα πριν από 19 χρόνια, έφυγε νικημένος απ' τον καρκίνο, ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες της γενιάς που ήρθε αμέσως μετά από εκείνη των ρεμπετών, ένα σύμβολο για το ελληνικό λαϊκό τραγούδι, ο Αθανάσιος-Δημήτριος (Άκης) Πάνου.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO