Κείμενα

 

Οι τάσεις της μόδας που καθόρισαν τη δεκαετία

Τι δε θα ξεχάσουμε, τι κρατάμε, τι αφήνουμε από αυτή τη δεκαετία στην ανδρική μόδα, αλλά και τι περιμένουμε να δούμε στην επόμενη.

Από τις 24 Δεκέμβρη έως και τις βραδινές ώρες της 1ης Ιανουαρίου, ο εγκέφαλος μπαίνει σε λειτουργία πτήσης, το στομάχι βλέπει το σώμα σου σαν τον Tom Hanks και του λέει "I'm the captain now" κι όλα κυλούν ήρεμα, αρμονικά και καθόλου διαιτητικά. Κάπου στις 9 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς όμως, οι βασικές λειτουργίες του εγκεφάλου επανέρχονται, βρίσκεσαι χωρίς να θυμάσαι πως στον καναπέ σου με hangover και +4 κιλά και κάπου εκεί ξεκινάς μία πενθήμερη περίοδο περισυλλογής κι εσωτερικής αναζήτησης. Η ημέρα των Φώτων και η συνειδητοποίηση της γνωστής καθημερινότητας που πλησιάζει πολύ γρηγορότερα απ' ότι υπολόγιζες, θα σε επαναφέρουν με μαθηματική ακρίβεια στη φάση που βρισκόσουν έως και τις 23 Δεκέμβρη.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 8 πιο δυνατές ατάκες γυναικών της δεκαετίας που έφυγε

Από την Greta Thunberg μέχρι την Oprah Winfrey.

Τα '10s άφησαν πίσω τους πολλές μεγάλες και σημαντικές στιγμές για το γυναικείο κίνημα, για τη γυναικεία χειραφέτηση. Από το εκρηκτικό #MeToo που πήρε διαστάσεις χιονοστιβάδας μέχρι τις φωνές που ύψωσαν γυναίκες από "ξεχασμένες" περιοχές του κόσμου, ζητώνας εκπαίδευση και ίσους μισθούς.

Διαβάστε περισσότερα

3 πράγματα που δίχασαν τον πλανήτη τη δεκαετία που πέρασε

Ένα φόρεμα, ένας ήχος και ένα απλό μαθηματικό πρόβλημα που δεν βρήκαν ποτέ τη σωστή απάντηση.

Πρώτες ημέρες του 2020 και ήδη έχουμε αρχίσει σκεφτόμαστε όλα αυτά που αφήσαμε πίσω αυτή τη δεκαετία. Άλλα θετικά κι άλλα αρνητικά. Δεν ήταν και λίγα. Ήταν μια δεκαετία γεμάτη νέα πράγματα, ανακαλύψεις, food trends, τεχνολογία.

Διαβάστε περισσότερα

25 ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2020 (και για τη ζωή σου ολόκληρη)

Το National Geographic σού έχει βγάλει πρόγραμμα για φέτος και για το υπόλοιπο της ζωής σου.

To National Geographic δημοσίευσε τη λίστα του με τους 25 must προορισμούς που πρέπει να επισκεφθούμε το 2020 και συμπεριέλαβε τοποθεσίες από ολόκληρο τον πλανήτη. Στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα οι επιλογές δεν είναι καθόλου αναμενόμενες, ενώ βασικός στόχος είναι να στηριχθεί ο βιώσιμος τουρισμός.

Διαβάστε περισσότερα

Τα δώρα του Bill Gates ως Secret Santa τερμάτισαν το παιχνίδι

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έστειλε ένα κουτί 40 κιλών με φοβερά δώρα στην πιο τυχερή χρήστη του Reddit.

To παιχνίδι με τον κρυφό Άγιο Βασίλη, βλέπε Secret Santa, ολοένα και μεγαλώνει κάθε χρόνο. Είτε στα γραφεία, είτε στις παρέες, ακόμη και στο διαδίκτυο. Βλέπεις, τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα RedditGifts' Secret Santa, όπου τυχαία χρήστες από όλο τον κόσμο κληρώνονται να κάνουν δώρο σε κάποιον άλλο χρήστη, ακόμη και στην άλλη άκρη της Γης.

Διαβάστε περισσότερα

4 τρόποι να κάνεις καλύτερο σεξ το 2020, σύμφωνα με τους ειδικούς

Μία έρευνα και μία θεραπεύτρια δείχνουν τον δρόμο για μια ερωτική νέα χρονιά.

Το Pure Romance, μία από τις παλαιότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της σεξουαλικής υγείας και της ερωτικής ζωής, διεξήγαγε μία έρευνα με τη βοήθεια του OnePoll σε 2.000 σεξουαλικά ενεργούς Αμερικανούς. Η συντριπτική πλειοψηφία του δείγματος μοιάζει πολύ ικανοποιημένο από τη σεξουαλική του ζωή, με το 79% να δηλώνει «χαρούμενο» και το 44% να ονομάζει το 2019 «την καλύτερη χρονιά τους σε σχέση με το σεξ» ως τώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Zuckerberg έγινε κατά 24 δισ. ευρώ πλουσιότερος το 2019

Δες και τους υπόλοιπους σε μια χλιδάτη λίστα που ζαλίζει και εκνευρίζει.

Καλή η χρονιά που φεύγει αν μένεις στις ΗΠΑ και έχεις ιδρύσει το Facebook. Καλή χρονιά γιατί σε αφήνει κατά 27.3 δισεκατομμύρια δολάρια πλουσιότερο, δηλαδή κάπου 24.3 δισεκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα
6 7 8 9 10 11 12
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO