ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έτοιμος για ένα αυτοκίνητο που δεν χρειάζεται οδήγηση;

Το I.D. VIZZION της Volkswagen είναι το ξεκίνημα μιας νέας εποχής.

Σχεδόν καθημερινά, πολλοί κατασκευαστές αυτοκινήτων παρουσιάζουν πρωτότυπες εκδόσεις αυτοκινήτων με αυτόνομη οδήγηση, ενώ ήδη αυτή τη στιγμή, κυκλοφορούν πολλά μοντέλα με συστήματα ημι-αυτόνομης οδήγησης.

Διαβάστε περισσότερα

Η απόλυτη ιστορία εκδίκησης της χρονιάς ανήκει στη Honda

Μετά από τρεις τραγικές σεζόν συνεργασίας με τη McLaren, οι πρώτες δοκιμές εξέλιξης του 2018 δείχνουν πως οι Ιάπωνες ετοιμάζουν με τη Scuderia Toro Rosso τη μεγάλη αντεπίθεση!

O μαγικός κόσμος της Formula 1 είναι συχνά σκληρός, αμείλικτος, ένας δρόμος γεμάτος λακκούβες έτοιμες να κατασπαράξουν κάθε φιλοδοξία, να καταστρέψουν κάθε εκλεπτυσμένη τεχνολογία.

Διαβάστε περισσότερα

Peugeot 2008: Ένα SUV για όλες τις χρήσεις

Οδηγήσαμε το μικρό crossover της Peugeot και οδηγηθήκαμε σε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

Το μικρότερο SUV της Peugeot έχει όνομα: το 2008 αποτελεί μια από τις κορυφαίες προτάσεις στην ανερχόμενη κατηγορία των SUVs στην Ευρώπη και βέβαια στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Η McLaren Senna θα τρόμαζε ακόμα και τον Ayrton

Το απόλυτο δημιούργημα της McLaren Automotive δεν θα μπορούσε παρά να φέρει το όνομα του σπουδαιότερου οδηγού που κάθισε ποτέ στο κόκπιτ των μονοθεσίων της αγωνιστικής της ομάδας.

Συνήθως είμαι αλλεργικός στην εμπορική αξιοποίηση ονομάτων-θρύλων από πάλαι ποτέ συνεργάτες τους. Όμως η συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, καθώς από τα περίπου 855.000 ευρώ που κοστίζει κάθε ένα από τα μόλις 500 δημιουργήματα όπως αυτό που σας παρουσιάζουμε σήμερα, ένα μέρος θα πάει απ’ ευθείας για την ενίσχυση του Senna Foundation. Βλέπετε, η κληρονομιά που άφησε πίσω του ο σπουδαίος Ayrton, ξεπερνούσε κατά πολύ τα όρια μίας πίστας.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα κάνεις πολλά χιλιόμετρα με λίγο καύσιμο

Γιατί η υβριδική τεχνολογία είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό που θέλεις να έχει το επόμενό σου αυτοκίνητο.

Το Suzuki Swift αποτελεί την αιχμή του δόρατος της ιαπωνικής φίρμας στα αυτοκίνητα πόλης. Όμορφο σχεδιαστικά, με συμπαγείς αναλογίες και δυναμικές γραμμές, φιγουράρει στην αγορά ως ένα μοντέλο τεχνολογικής αιχμής, όντας επίκαιρο σε μια εποχή που η περιβαλλοντική ευαισθησία επικρατεί διεθνώς.

Διαβάστε περισσότερα

Αντίο grid girls: Είσαι έτοιμος για Formula 1 χωρίς κορίτσια;

Αναλύουμε την αμφιλεγόμενη απόφαση της Liberty Media να στείλει τα grid girls σπίτια τους.

Φυσικά και θα ξαναδώ Formula 1. Ξεκινώ, όμως, πιάνοντας το θέμα από το ένα άκρο, θεωρώντας πως η Liberty Media στην οποία ανήκουν πια τα δικαιώματα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έπιασε το άλλο.

Διαβάστε περισσότερα

Οι μισθοί των πιλότων της F1 θα σε κάνουν να κλάψεις

Το πρωτάθλημα του 2018 είναι προ των πυλών και οι αμοιβές των οδηγών έχουν ήδη εκτοξευτεί στο διάστημα.

Η F1 αποδεικνύεται μικρογραφία της κοινωνίας και οι αποκλίσεις στους μισθούς των θεωρητικά 20 καλύτερων οδηγών του κόσμου είναι τεράστιες. Ενδεικτικά: ο καλύτερα αμειβόμενος πιλότος θα παίρνει 400 φορές τα χρήματα εκείνου που βρίσκεται στο άλλο άκρο της λίστας.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man