ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι 10 αντικειμενικά καλύτεροι δρόμοι για οδήγηση

Αν σου αρέσουν τα ταξίδια, η οδήγηση και τα όνειρα, έχουμε για εσένα δέκα διαδρομές που οφείλεις στον εαυτό σου να κάνεις κάποτε πίσω από ένα τιμόνι.

Για ένα γνήσιο petrol head, καλύτερος δρόμος θεωρείται αυτός όπου μπορεί να πάρει τα μέγιστα από το αυτοκίνητό του, να απολαύσει την οδήγηση, να κυνηγήσει όρια. Αν όμως έχεις και το μικρόβιο της ταξιδιωτικής μανίας μέσα σου, αν θέλεις κάθε δεύτερο post σου στο instagram να έχει hashtag ‘wanderlust’, τότε πρέπει να διαβάσεις το σημερινό Top10.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 10 ταχύτερα station wagons που κυκλοφορούν εκεί έξω

Επειδή και οι οδηγοί με οικογένεια έχουν ψυχή, σας παρουσιάζουμε τα station που βάζουν τα γυαλιά ακόμα και σε εντυπωσιακά supercars.

Ναι λοιπόν, τα τόσο παρεξηγημένα στην Ελλάδα wagons δεν προσφέρουν απαραίτητα μόνο χώρους, άνεση και τη δυνατότητα να μετακινείται παντού ένα μικρό, τρελό θηριοτροφείο. Προσφέρουν και συγκινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Το φετινό Ράλι Ντακάρ δεν θα το ξεχάσεις ποτέ

Ένα αφιέρωμα στην απόλυτη αγωνιστική δοκιμασία (κι ένα σουρεάλ video για να τη δεις με άλλο μάτι).

Αγώνες υπάρχουν πολλοί, σαν το θρυλικό Ράλι Ντακάρ όμως δεν υπάρχει άλλος. Εδώ και τέσσερις δεκαετίες αποτελεί την υπέρτατη πρόκληση για ανθρώπους και μηχανές.

Διαβάστε περισσότερα

Κουμάντο στην Aston Martin κάνει ο James Bond

Ο θρυλικός 007 επηρεάζει τις τύχες της εμβληματικής μάρκας πολύ περισσότερο απ’ όσο φαντάζεσαι. Αποκαλύπτουμε το γιατί και χαζεύουμε τις 3 καλύτερες Aston στις οποίες έχει βάλει χέρι.

Το brand name του Bond, του James Bond, είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να αλλάξει τα πλάνα μίας ολόκληρης αυτοκινητοβιομηχανίας! Όχι μέσα από σκηνές απόλυτου χάους σε μία από τις ταινίες του, ούτε σε κάποιο ευφάνταστο σενάριο αλλά στην πραγματική ζωή! Και επειδή φοβάμαι πως βάσει εισαγωγής είστε ήδη χαμένοι, περνάω στη μετάφραση ξεκινώντας από τα βασικά.

Διαβάστε περισσότερα

Στο ναυάγιο της Ζακύνθου δεν πας πια μόνο με βάρκα

Ο αναβάτης του motocross, Romain Febvre, έδωσε μία εντυπωσιακή παράσταση με φόντο το πιο ατμοσφαιρικό κουφάρι του Ιονίου.

Όταν πριν από 37 χρόνια το εμπορικό πλοίο ‘Παναγιώτης’ που ο αστικός μύθος το ήθελε να μεταφέρει λαθραία τσιγάρα, τσακίστηκε στα βράχια της βορειοδυτικής Ζακύνθου, οι ντόπιοι φοβήθηκαν πως αυτό θα κατέστρεφε τουριστικά το νησί τους.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να μη πατήσει φρένο στο αυτοκίνητό σου η κακοκαιρία

Ο Χειμώνας άργησε αλλά ήρθε και στα μέρη μας, έρχονται λοιπόν και χρηστικές συμβουλές ώστε αν χιονίσει κι αν βρέξει, το αυτοκίνητο ν’ αντέξει!

Σε μία χώρα όπου η λέξη προετοιμασία χρησιμοποιείται μόνο συνοδευόμενη από τη λέξη ‘κακή’ και αποτελεί τη σταθερή δικαιολογία του προπονητή που αναλαμβάνει μία ομάδα μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, είπαμε να σε προετοιμάσουμε ενόψει της πραγματικής όψης του Χειμώνα. Χρειάστηκε να φτάσουμε Δεκέμβριο για να νιώσουμε το κρύο στο πετσί μας στα αστικά κέντρα αλλά επειδή πλέον ο καιρός άλλαξε και οι εορταστικές εξορμήσεις πλησιάζουν, δώσε βάση για να γλιτώσεις χρόνο και 'πόνο'.

Διαβάστε περισσότερα

Τι συμβαίνει όταν οδηγείς μισό αυτοκίνητο

Ένα βίντεο που δίνει μια πραγματική απάντηση σε μια ρητορική ερώτηση.

Στις 8 Δεκέμβρη ξεκινάει η δεύτερη σεζόν του The Grand Tour. Της σειράς δηλαδή, που φοράει τον κινητήρα, τις αναρτήσεις και το σασί του παλιού καλού Top Gear, αλλά κυκλοφορεί με άλλο όνομα, γιατί άλλαξε τηλεοπτικό δίκτυο προβολής.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man